שלום לכם.

שלום לכם. ../images/Emo9.gif

קוראים לי אמיל ואני בן 14. אני מעריץ את אלאניס מוריסט כבר יותר מארבע שנים. את העונה הראשונה של מכושפות לא ראיתי, ראיתי רק את הסוף. אני זוכר שראיתי את הפרק הזה בלי ברירה. זה היה פרק של איזו מכשפה שיכלה להוציא אש מהיידים. ובחדר שלה היה פוסטר של אלאניס מוריסט. כולי הייתי נרגש, אז המשכתי לראות את זה. את העונה השניה ראיתי רק בגלל שהיה לי "יס" ומאז לא פיספסתי שום פרק. נ.ב. פייפר בסידרה מזל תאומים, פיבי פעם אמר את זה, בכל מקרה גם אני וגם אלאניס מזל תאומים (לאלאניס מוריסט יש יומהולדת יום לפניי). נ.ב2 - זה הפוסטר שהיה בחדר של המכשפה, זה העטיפה של האלבום השני של אלאניס מוריסט -----------------------------> למישהו יש אולי את הפרק הזה? או תמונה מאותה סצינה?

מה יש לפרום הזה?!?! אני לא מצליח לש

אני נשבע לכם שזו הפעם השלישית שאני רושם את אותה תגובה!!!! }
בכל מקרה זה הפוסטר שהיה בחדר של המכשפה...

Ophel McNeil

New member
זה לא רק הפורום שלנו... **../images/Emo117.gif

משום מה, מאתמול בערב כבר אי אפשר לצרף קבצים...
זה פשוט מעלים את הודעה.

Phoebe again

New member
אופל? את ערה בשעה כזאת? הכל בסדר?

*שולפת מדחום ומודדת לאופל חום*

Ophel McNeil

New member
בדיוק הרגע מלמלתי -../images/Emo117.gif

"למה אני ערה בשעות כאלה?..." אז למה אני ערה בשעות כאלה? כי אם אני רוצה לנסוע לתל אביב בשביל להתמכר לאנימה (ולפגוש את סם), אז כדי שאני אסיים מוקדם לעזור לאימא שלי. כפי שאתם רואים, אני לא עוזרת לאימא שלי. אני סתם גולשת. אבל חכו איזה חצי שעה, אני כבר קמה. באמת. הבאסה יהיה לנסוע שני אוטובוסים לתל אביב...
לדעתכם אפשר להוציא בגיל 15 רישיון?

As I Am

New member
להתמכר לאנימה?? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

*לין מצתמררת* מה קורה איתך, ילדה? o_O

As I Am

New member
אמאאא! ^_^ ../images/Emo103.gif

אהממ.. לא משנה. תתעלם. אני לא רוצה להבריח אותך על ההתחלה... ^^; ברוך הבא לפורום! ^_^
גם אני התחלתי מהעונה השנייה כי יש לי יס, ראיתי אותה איזה חמש פעמים לפחות... וגם אני מזל תאומים, שלושה ימים לפני אלאניס! ^_^

למעלה