שלום לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!

n o g i t

New member
רגע..

ואת אומרת ששר הטבעות לא הפך להיות ממוסחר? זה אפילו יותר ממוסחר מהארי פוטר! את יודעת איזו תעשייה עשו על זה?

SailoR VenuS

New member
אני דווקא מאד שמחה ממה שקרה../images/Emo47.gif

לג'יי קיי רולינג.. איך שהיא התחילה מאם חד-הורית שהתחילה לכתוב סיפור בבית קפה על מפית נייר(איי ט'ינק סו
) ואף סוכנות לא רצתה להוציא אותו לאור (את הספר הראשון) עד שבסוף הסכימו והיא עכשיו האישה העשירה בעולם(או משו כזה)

זה באמת נחמד..

אבל אני חושבת שהיא פשוט נהנית יותר מדי מההתעשרות שלה שלא אכפת לה שהכבוד של הספרים שלה נהרס בגלל הסרטים וכל שאר הדברים.. ושר הטבעות זה בכלל סיפור אחר! אולי יש כל מיני בובות קטנות של הסרטים או משהו, אבל זה משהו שאני חושבת שתמיד היה, ואם יש עכשיו יותר אז הם יצאו בגלל הסרטים! בכלל, זה לא כאילו הסופר של הספרים מתעשר מזה (טוב.. הוא גם לא ממש יכול..
) והסרטים לא נעשו בשביל להרוויח יותר כסף אלא הם נעשו בתור מחווה לספרים, שכבר איזה שישים שנה קיימים והם לא הגיעו למודע של כולם! מה שאני לא חושבת שאפשר להגיד בקשר להארי פוטר...

SailoR VenuS

New member
הסרטים של הארי פוטר גרועים נקודה.

ואת צודקת שג'יי קיי רולינג קצת הגזימה.. למשל לא מזמן היא אמרה שאולי יהיה ספר שמיני(!) למרות שזה בטח לא יהיה אותו דבר וכמה אפשר ובלה בלה.. זה ברור שמניע אחד זה גם הכסף.....

Michal Bloom

New member
../images/Emo26.gifלרגע נבהלתי!!,הייתי בטוחה..

שרשמת שהספרים של הארי פוטר גרועים!!.....,פיו!!... אבל אין לי משהו נגד הסרטים.....אני אוהבת את את הסרטים ואת הספרים יותר!!.....

SailoR VenuS

New member
חס וחלילה!!!../images/Emo47.gif

אני סוגדת לספרים...
גם את הסרטים אני אוהבת.. אבל פחות :)

noabloom

New member
הסרטים באמת גרועים.....

ראיתי את ה1 וממששששששששש התבאסתי וראיתי כמה תמונות מה2 ולא רציתי לראות... איכס לפני זה ממש אהבתי את הספרים אחרי זה לא יכלתי לגעת בהם שנה לפחות

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif כן הייתה כתבה עליה

איך היא תהחילה לכתוב את "הארי פוטר" על מפית נייר באיזשהו בית קפה... וידיד שלה עשה לה טובה והוציא את זה לאור...אה.. וביל גייטס עדיין יותר עשיר ממנה

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif אמ... יכול להיות שהיא האישה

הכי עשירה... אבל זה לא בטוח..

n o g i t

New member
יש לכן טעות../images/Emo9.gif

היא האשה הכי עשירה בבריטניה לא בכל העולם

וביל גייטס הוא יורם...

מרובע... חננה מה שתרצו... ומדונה היא האישה הכי עשירה ופופולרית בעולם...

מיטץ

New member
דווקא לא../images/Emo70.gif

ביל גייטס הכי עשיר והייתי מתה להיות מרובעת
כמוהו
וד"א מאיפה הידע שהוא חננה? זה שהוא חכם זה לא אומר שהוא "חנון"

מי אמר שחוכמה קשורה לפה?

אני לא אמרתי שכל מי שחכם הוא חנון! ודרך אגב, היום הוא לא עושה כלום... מה חשבת שהוא המציא את XP? את ווינדאוז 95? 98? 2000? ממש לא! הוא המציא את הגירסה הישנה ביותר, התעשר בגלל שזאת הייתה המצאה חדשה וגאונית באותו זמן , הקים את מייקרוסופט, ויש לו עובדים משלו... גאוני מחשב שעובדים בשבילו 24 שעות ביממה... וביל גייטס חנון... את זה אני יודעת ממקורות אמינים ביותר (ומסווגים!)...

למעלה