שלום לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!

SailoR VenuS

New member
לא.. ראיתי תמונות מהסרט..../images/Emo47.gif

ועשו אותו כאילו הוא איזה קשיש מתפרק עם רסטות מגעילות ושיער בכלל-לא-שחור-יפה-ומסודר כמו של סיריוס בעלי(מהספר
)

TrinMyQueen

New member
בספר הוא כזה מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חחח בפורום של הארי פוטר קוראים לי מיס בלאק זתומרת, באנגלית Mrs. Black

חחחח רק

שבאנגלית "mrs" זה מיסיס, שזה כאילו אישה שיש לה בעל. מיס כותבים ככה: "ms" וזה לאישה רווקה. בכל מקרה, מה שכתבת את בטח התכוונת למיסיס, אבל פשוט איך שאמרת את זה בעברית לא היה נכון..
*וכאן תם שיעור האנגלית...

noabloom

New member
זה סיריוס בתמונה?

למה בעלך? גם אני נורא אהבתי את הדמות שלו......ואני שונאת את הטיפשה הזאת על זה שהיא הרגה אותו בספר !!! (למרות שדי ניבאתי את זה איך שסיימתי לקרוא את ה4...)

../images/Emo58.gifהארי פוטר 5^^^../images/Emo58.gif

תזהירי את הספוילר
כי למרות שאני מניחה שלמי שבאמת היה אכפת אם זה קורה כבר קראה את הספר, יכול להיות שיש כאלה שעדיין לא קראו...

noabloom

New member
לא חשבתי על זה....

כי הוא יצא מזמן והכל.... אבל זה הוא בתמונה ההיא?

karin byrne

New member
אני קראתי....

ספרים שווים ביותר....חחחחח אבל כדי להבין את חייבת לקרוא את כולם...את לא יכולה להתחיל מהספר השני או לקרוא רק את הראשון...כמובן שהתיאורים הארוכים של טולקין מייגעים לעיתים ואף מייאשים אבל זה ממש שווה...וכמובן הייתי ממליצה לך לקרוא גם את הספר ההוביט ואם את רוצה עוד את יכולה לקרוא הסילמריליון והסיפורים שלא נשלמו שהם בעצם מן הרחבה לשר הטבעות ומסופר בהם על העידנים הקודמים...אני בנתיים קראתי רק ההוביט ושר הטבעות...אבל אני מתכוונת לקרוא את השאר כשאני אשיג אותם... ובעצם...זהו...אם יש לך עוד שאלות שת מוזמנת לפנות אליי....מקווה שעזרתי...

jen10

New member
כן עזרת אבל רציתי לשאול עוד שאלה..

על מה מדובר בספר של טולקין שקוראים לו סיפורים שלא נשלמו?

karin byrne

New member
אנממממממ טוב האמת....

לא קראתי אותו עוד כפי שכבר אמרתי לך אבל אני חושבת שיש שם אוסף של סיפורים שלא נשלמו(מן הסתם)...

jen10

New member
אני מבינה שאת לא קראת אותו :-.../images/Emo9.gif

לא משנה כול המדע שלא ידעתי ענית לי תודה

jen10

New member
טוב אני יוצאת עכשיו מהפורום..../images/Emo6.gif

אולי אני יחזור יותר מאוחר בייי לבנתיים

למעלה