שלום לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!

jen10

New member
תגגידו מישהי ממכן קראה את הספרים..

של שר הטבעות?

jen10

New member
כי רציתי לשאול מי מהם כדאי לקרוא..

הנה פה באתר מראים עלhttp://www.bookme.co.il/booklist.asp שני ספרים שנמצאים כול הספרים ביחד

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif כולם מאוד טובים... אבל את

צריכה לקרוא את כולם... נגיד את לא יכולה להתחלי מה-2 אז לא תביני את העלילה... אבל אני הכי אהבתי את ה-3 בסוף, את המלחמה של בני גונדור באורקים בשער השחור
.

Galadriel 3000

New member
נכון זה כמו

כמו להתחיל לקרוא ספר מאוד ארוך מהאמצע. זה לא כמו אקס מן שתיים ואקס מן אחד שאפשר לראות אותם בנפרד והם מסתמכים על זה שלא ראית את הסרט הקודם אז הם מסבירים את הרוב. פה הוא מסתמך על זה שקראת את הספרים הקודמים ושהוא יכול להמשיך מאיפה שהוא הפסיק. (וכן, קראתי את הספרים)

בשביל מה לקרוא? יצאו כבר כל הסרטים

ודרך אגב יש לי את שר הטבעות השני מחו"ל עם מלא סצינות חדשות... ממש מהמם... אורלנדו חמוד בתור לגולאס...

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif בשביל מה לקרוא../images/Emo35.gif זה כמו

למה לקרוא את ספרי הארי פוטר ולא פשוט לראות את הסרט... בספרים כתובים את העלילה כולה, ובסרטים מראים רק את הדברים החשובים ביותר לעלילה יותר שווה לקרוא את הספרים

jen10

New member
לדעתי כיף לקרוא כול אחד יש דעה וגם.

יש כאן אתר כנסו אליו שניה כתבתי אותו מקודם אבל היתה טעות http://www.bookme.co.il/booklist.asp וכאן יש שתי גרסות של ספרים תוכלו להגיד מה יותר טוב

תעשי מה שאת רוצה...

ואני קראתי את ספרי הארי פוטר והתעייפתי בספר השלישי... זה היה מזמן... יש לי מזל שלא הפכתי למעריצה חולה של הארי פוטר... ספר משעמם לאללה... חברה שלי קראה את כולם פעמיים... אוי ואבוי... בכל אופן אני חושבת שהספרים של שר הטבעות יותר מעניינים מהארי פוטר...

אני קראתי את ארבעת הראשונים

שלוש פעמים.. ^_^ חיחי ואת החמישי פעם אחת באנגלית ומתישהו כשיהיה לי זמן עוד פעם בעברית... אבל אני מדגישה את ה"כשיהיה לי זמן"..
ואני מאוד אוהבת הארי פוטר!! אבל רק בתור ספר.. אני שונאת את כל ההתמסחרות של הספרים האלה!! ומן הסתם בגלל זה אני שונאת את ג'יי קיי רולינג!! למרות שהארי פוטר זה ספרים מהממים!!

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif ממוסחר../images/Emo35.gif

אני קראתי את הספרים... ו...אמ... מאוד נהניתי
^^

מיטץ

New member
אממ...

לדעתי הספרים של הארי פוטר ממש יפים, את הסרטים לא ממש אהבתי... ואפילו אני, שלא אוהבת לקרוא כל כך נהנתי מכל הספרים [חוץ מהספר האחרון
הוא היה נראה ארוך במיוחד
]

לא הספרים ממוסחרים!

אלא הסרטים וכל שאר הדברים שקשורים לספרים
הרי הקטע הוא שהארי פוטר זאת סדרת ספרים, וכל הסדרה הזאת התמסחרה לגמרי ממטטאים מפלסטיק שעושים אורות ורעשים עד לסרטים גרועים שהורסים את כל החוויה של הספר (שלצערי אני בכל זאת הולכת לראות
). בכלל לא שמת לב איך ג'יי קיי רולניג התעשרה מכל העניין הזה?! זה כבר הפך פשוט להיות עניין של כסף אצלה מאשר העניין של הספרים!! כל מה שהיא דואגת זה לעשות עוד דברים שימסחרו על פי הספרים וכאלה! וזה מרגיז אותי!! כי הספרים מדהימים

למעלה