שלום לכם...

אם כבר מדברים על בחירות

1) בשביל הקול שלי אני דורש שוחד בחירות. בלי זה אני לא מזיז את העכבר. 2) אני נאמן למפלגה שלי. אני מצביע ז' - מפלגת זכויות הגבר במשפחה. ככה אני דואג מראש לעתיד שלי. ב"ה הפעם נעבור את אחוז החסימה! 3) אם לא נצביע ז' אז אני קורא לכולם להצביע למפלגת הגמלאים. גם זה סוג של השקעה בעתיד. 4) אחד מנציגי הרשימות הנ"ל (בלי להזכיר שמות) מזכיר לי שילוב של דב קואלה חמודי לבין גרמלינס, כזה שאתה רוצה ללטף או לשפוך עליו מים ולראות אם הוא מתרבה. אישית אותי זה מאוד משכנע ולכן אני תומך נלהב של המפלגה שלו, אבל אם אתם מתלבטים אם להצביע לו גם, זה בעצם רק עניין של טעם אישי. 5) בלי כל קשר לבחירות, יש לי חדר בבית שהדלת שלו לא נפתחת, כנראה נשברה הלשונית של הידית או המנעול והדלת תקועה. למישהו יש רעיון מה לעשות חוץ מלהזמין פורץ? ניסיתי לדחוף את הדלת הצידה עם מברג ולא הלך. רעיונות יתקבלו בברכה מבעלי נסיון בפריצה. מדובר במנעול סטנדרטי עם מפתח 0 .

מותר לי

New member
איפה חותמים? מה התאריך היום?

תוכל להסביר את סעיף 4? לא הבנתי... לגבי סעיף 5- אם זו הלשונית קח כרטיס אשראי או קופ"ח ונסה "לגהץ" אותם בין הדלת למשקוף איפה שהלשונית (מזל שיש לנו דלת אחת כזאת בעבודה!) זהו.

LadyWolf

New member
../images/Emo88.gif או ../images/Emo59.gif או שתבעט ממש חזק

בסוף הדלת תכנע

חשבתי על זה

אבל בדירה הקודמת שלי זה גם קרה והייתי חייב לפרוץ אותה מהר כי שותפה שלי היתה בתוך החדר. מה שקרה היה ששברתי את המשקוף וזה עלה הרבה יותר לבעל הדירה הקודם שלי מאשר להזמין פורץ. דיברתי עם בעל הבית והוא אמר לי לנסות לפתוח את זה לבד ואם לא אז להזמין פורץ והוא ישלם. ניסיתי כל מיני טכניקות הבעיה היא שהמברגים שלי הם בתוך החדר הנעול. נראה לי שביום ראשון נסמין פורץ ונגמור עם זה.

למה לא השארת אותה נעולה?

זאת מי שאני חושבת שזו? אני במקומך הייתי משאירה אותה נעולה ומקווה שלא תצליח להשתחרר לעולם!

האמת שזו דווקא השותפה שלי לשעבר

שהיא במקרה השותפה שלך בהווה. והיום כשאני חושב על זה באמת לא אכפת לי אם היא היתה נשארת נעולה.

על מה?

על זה שהיא ננעלה בחדר או על זה שאם זה היה קורה היום הייתי משאיר אותה נעולה שם?

על זה שבטח נעלת אותה מראש

ורק חבל שהתפקשש לך הנסיון להינעל יחד איתה

אם את צריכה

להיכנס לפורומים מקריים ולבקש מאנשים שיצביעו לך, כנראה שלא ממש מגיע לך לזכות.

Jazz Singer

New member
אגב...

לא נשמע לך הגיוני שאנחנו זכאים לראות את התמונה עליה אנחנו מצביעים? שנכנסים ללינק שנתת אין תמונה.

לקשמי

New member
אתם שמים לב מה קורה פה?

תראו איזה שרשור ארוך נפתח מהודעה שכל קשר בינה לבין הפורום הוא מקרי לחלוטין. זה פשוט מדהים. לצורך העניין אשאיר לעצמי את דעתי על תחרויות יופי/צילומים וכו' אבל ריבוינו של עוילם, מה הקשר של ההודעה הזאת לפורום? ולמה בכלל להתייחס אליה? מור, אם את רוצה התייחסות רצינית, תיכנסי לפורומי יופי, תחרויות או שתפתחי פורום כזה אבל מה הקשר לפה?

LadyWolf

New member
כבר יש עוד שתי הודעות מהסוג הזה../images/Emo45.gif

נאור מה עם למחוק?

כידוע לך אין פורום כזה בו...

אפשר להתחנן בפני אנשים, ולבקש את חסדיהם... נכון שזה לא שייך לפורום, אבל מה כל כך רע בזה ? למה להתעסק בהטפה, בזמן שפשוט יכלת להצביע עבורי

UrbanDK

New member
אולי יש סיבה שאין פורום כזה?

אני מקווה שהילד שלך יודע לאן הוא נכנס, אם אמא שלו הולכת להיות כל-כך מטומטמת. את גם חונה בחניית נכים?

למעלה