שלום לכם

דאגנית

New member
שלום לכם../images/Emo39.gif

סיפורי קצת לא שיגרתי ומקווה שהגעתי למקום הנכון... בעלי החליט כי הוא מעוניין לעזוב שלושה ימים אחרי שגילינו שאני בהריון. לציין, ההריון לא הגיע בקלות, ניסינו כשנתיים ואפילו התחלתי טיפולים קלים, אבל בסוף נקלטתי "דווקא" כשהיינו בהפסקה (ככה הוא הציג את זה אז, היום ברור שפשוט התלבט מה לעשות עם הקשר). אני בתחילת ההריון, עם המון חששות ורצון להמשיכו........ לציין שאני בת 29 ומאוד כמהה להיום אמא.

סיוולה

New member
שיעזוב. אל תוותרי על ההריון. מה

שכן, הוא האבא של הילד/ה ומתוקף כך הוא יוכר, ויהיה חייב לשאת בהוצאות כלכלתו וגידולו של ילד/ה זה/זו. ומה שעוד, תתפללי שהוא יהיה גם מספיק בן אדם, גם בלהיות הורה ממשי, ולא רק הורה דרך חשבון בנק.

לדאגנית שלום!

לדעתי תמשיכי בהריון ,אולי במשך הזמן הדברים יסתדרו עם בעלך ושלא תבכי על שהפלת את העובר,ההריון הוא עם בעלך ולא סתם חבר או משהו כזה,אני בטוחה שאם את ובעלך אוהבים,אז התינוק יאחד אתכם,

דאגנית

New member
שאלה כלכלית

בעלי מתעקש למכור מהר את הדירה.... אני בחודש השני להריון. אולי מישהי שהייתה/נמצאת במצבי יכולה להאיר את עיניי האם יש לי עוד זכויות או שמה זכויותיי כאילו אין ילד? (האם מגיע לי יותר מחצי? / אולי אני זכאית שישלם משכנתא עד הלידה?) אני מתכוונת להתייעץ עם עו"ד אבל אשמח לשמוע גם מכן.

s h o o s h a

New member
זכויות

חושבת שאת השאלות הללו כדאי להפנות לגורם מקצועי שייתן לך תשובות מהימנות ולא תשובות של מישהו שהיה/נמצא במצבך. את שאלתך תוכלי להפנות לפורום דיני משפחה וירושה המנוהל ע"י איש מקצועי וכמובן לפנות לעו"ד. כל תשובה אחרת תהיה לא אחראית בעליל.

מרגנית2

New member
לדעתי

את צריכה להשאר בדירה ולא להסכים למכור בשום אופן. הוא לא יכול להוציא אותך מבית - במיוחד במצבך. יש לך הרבה זכויות. אל תחתמי איתו על שום הסכם לפני הלידה. כשיש ילד החוק מתייחס אחרת. זה ממש מזעזע איך הוא מתנהג אליך. התייעצי גם עם יועצת משפטית בנעמת - זה יותר זול מעורך דין רגיל.

dudumagic

New member
שיילך לעזעזאל ותביא את הילד !

תביאי את הילד לעולם ותגידי לו שאני אמרתי שהוא זבל ושימצא מישהו שינענע אותו ! ואת בת 29 ושלא תחשבי לרגע לעשות הפלה ! תהיי בוגרת כדי לחשוב ששום דבר מלבד להביא את הילד ייחשב טעות טראגית

למעלה