שלום לכם.....

ThE Fire GiRl

New member
שלום לכם......./images/Emo39.gif

קוראים לי אלינה, אני מאילת בת 15 ואני מאוד מאוד רוצה ללמוד אומנויות לחימה, אבא שלי בן 39, שנינו כמובן פנאטים של ברוס לי,והוא לומד כבר מלא מלא מלא שנים טייקוונדו, ואני רוצה שהוא ילמד אותי גם, אבל הוא מסרב כי הוא אומר שאני נערה והוא לא רוצה שאני אפגע מהמכות...חח... אז רציתי לשאול, איך אני יכולה לשכנע אותו שילמד אותי? וגם, זה לא מאוחר יחסית להתחיל ללמוד בגיל 15? למרות שמגיל 4 הייתי הולכת איתו לאימונים והכל....
אני אודה לכם אם תענו לי ואם תקשרו אותי לאתרים שעוסקים בזה, רצוי בעיברית....:) אז תודה מראש....

bizhar

New member
בשבילך

אתר קוריו ואל תוותרי לאבא, שומעת? טאיקוונדו זו אומנות נפלאה ומתאימה מאוד לכל גיל ומין.

Pyongwon

New member
טאקוונדו באילת? עם מי?

קודם כל,תגידי לאבא שהבנות בטאקוונדו הן אלא שמקבלות את המדליות, נועה שמידע, נטליה אורחוב, מאיה ארוסי ולא חסר מי עוד. אצל מי אבא מתאמן? ולא, גיל 15 זה לא גיל מאוחר מידי ללמוד טאקוונדו! פיונגואן.

Hellbeast666

New member
../images/Emo122.gifכל גיל טוב לטאקוונדו...

זאת אחת התכונות העילאיות של האומנות ואביך אמור לדעת הכי טוב מכולם שחוטפים קצת בטאקוונדו אין מה לעשות אלא אם כן את מתמקצעת בטכני(שזה כולל פומסה וכד') אז אין פציעות משמעותיות אבל בקרבי ובמסורת יש בהתחלה אומנם פחות אבל ככל שמתקדמים חוטפים יותר

ThE Fire GiRl

New member
../images/Emo13.gif

אבא לא מתאמן אצל אף אחד, הוא ודוד שלי מתאמנים ביחד, וכשדודים אחרים באים לאילת אז הוא גם מתאמן איתם, אז חשבתי להצטרף לאימונים שלהם.... :)

Dragon Roar

New member
מוזר...

אבא שלי ממש הכניס לי את העניין של האומנויות לחימה לראש. (הוא המורה שלי) עכשיו זה כבר מאוחר מדי
לכל מקום שאני הולך אני חושב על קראטה. בבית? אני קופץ באוויר ובועט. מרחם על השכנים מתחת

ThE Fire GiRl

New member
חחח....:)

גם אבא שלי.... אני ממש פנאטית של ברוס לי וגם הוא וגם אח שלי והכל, וכמעט כל יום אנחנו יושבים לראות איזה סרט עם אמנויות לחימה..... ואני ממש משתוקקת גם לדעת את האמנות הזאת, כי אני מאוד אוהבת אמניות, תאטרון, גיטרה, שירה, מחול, והפעם משהו קצת מרענן...אמנות הלחימה...:)

Dragon Roar

New member
טוב תראי...

זה כיף לחשוב על זה.. אבל כל עוד לא מזיעים ועושים אין תוצאות. אני חושב שאבא שלך צריך ללמד אותך. בכל זאת, הזמנים של היום קצת אלימים. בקשר לפציעות. אני לא חושב שיכול לקרות משהו חמור. שאני חושב על זה לי לא קרה משהו ממש חמור. אולי בגלל מכה לא נכונה לא יכלתי להזיז את היד לשבועיים. אבל מה לעשות. ככה זה.. את לומדת? (אמנות לחימה)

Dragon Roar

New member
ועוד משהו..

אם את חשופה לאמנות לחימה מגיל קטן אז אסור לוותר. אם אבא שלך לא רוצה ללמד אני מציע לך למצוא מישהו אחר.

למעלה