שלום לכם

שלום לכם ../images/Emo24.gif

תיראו, יש לי בעיה קטנה שקצת מציקה לי, ראיתי את הפורום הנחמד שלכם וחשבתי אולי אתם מכירים אותה ותוכלו לעזור לי, כי אין לי את מי לשאול. אז ככה.. חבר שלי התחיל לרדת לי, וזה סבבה והכל, אבל הבעיה היא שתמיד כשהוא דוחף אצבעות, אני מרגישה פתאום שזה כואב לי, אבל ממש אני לא יודעת איזה כאב זה אמור להיות, כי לא התנסיתי בזה לפני, כלומר שיבצעו בי עבודת כפיים וכאלה.. אבל זה פשוט לא נעים לי. וזה לא אמור להיות עד כדי כך בלתי נסבל, לא? חבר שלי חושב שזה כי אני "מפחדת לגמור".. ולא הבנתי איך זה יכול להיות, למה שאפחד מזה בכלל? אני בכל זאת מכירה את עצמי. הוא גם אמר שיכול להיות שאני מרגישה לא נינוחה מספיק איתו. אני לא מאמינה שזה נכון. כי אני באמת אבל באמת שניסיתי. כל פעם אחרי כמה שניות שהוא דחף, בתור רפלקס הרגליים נסגרו.. אין פה חשיבה, הגוף פשוט דחה את זה. למרות שניסיתי. יש מצב שנתקלתם במיקרה דומה? \: תודה לכם מראש. אנונימית.><

ToryMaster

New member
בכל מקרה

אני לפחות באמת חשובת שזה כאב אמיתי ולא כי את לא סומכת עליו או משהו. שתי שאלות, את בתולה ו/או רזה במיוחד?

אולי זה יעזור...

היה לי את זה פעם... אולי את לא מספיק רטובה?אולי הוא לא מחדיר בכיוון הנכון ובצורה הנכונה? תנסי לנשום עמוק, להירגע, להיות נינוחה לגמרי..אל תפחדי מכלום..ושיגרה אותך מספיק כך שתהי מספיק רטובה לפני זה...ואז ינסה בכל מיני כיוונים להחדיר....אולי אם תתנסי בזה קודם לבד (תחדירי לעצמך אצבעות לבד) זה יותר יעזור ותוכלי לכוון אותו...זה הרבה יותר יעיל.מנסיון. בהצלחה :)

=)

חחחח אין בעד מה...בשביל זה יש את הפורום הזה, לא? אם יש לך עוד בעיות או משהו כזה את מוזמנת גם להתייעץ איתי במסרים... תהני, והכי חשוב-תשמרי על עצמך!!!!!!!

איזה מתוקה ../images/Emo13.gif

תודה רבה רבה
גם את
אם יש איזושהי בעיה, בכל נושא שבעולם- תדעי שאת יכולה תמיד לפנות אליי ואשתדל לעזור לך

חחחח...

חחחחחחחח תודה מתוקה, זה באמת נחמד מצידך.... אבל יש יותר מדי בעיות.... =\ לא משנה...איך כולם אומרים?בסוף יהיה טוב? בואי נקווה כך. עצה להיום- אם את מתמסרת רגשית לגבר, תוודאי שהוא הגבר הנכון.לא כדאי סתם לטעות ולאכול אח"כ את הלב. תאמיני לי! "לא בודקים עם מי מתחתנים, בודקים ממי צריך להתגרש..." חישבי על כך. אל תתני לאף גבר להרוס אותך. (אני אומרת את זה בעצם לעצמי, אבל דרכך. גם דרך, לא?)

חחחח

קיבלתי ת'עצה שלך באהבה. רק חבל שאצלי אולי קצת מאוחר מדי. למרות שמצד שני, אולי הוא כניראה שווה את זה. נממ.. בכל אופן, אם באלך לשתף אותי, תספרי לי במסרים.. או שתתני לי תמסן שלך.. נדבר שם.. לכי תדעי אולי נתקלתי במקרה דומה? זה בריא לשתף. ככה לפחות אומרים
[;

שגיתא

New member
אהלן אנונימית ../images/Emo160.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo54.gif

בתור אחת בת 35 היום שהתחילה עם עבודה כפיים עצמית מגיל 10 בערך (לא ממש זוכרת) ונהנית מאד מעבודת כפיים, אבל גם אני עם המאהב האחרון נתקלתי בשיטה ידנית שונה שאכן עושה בי נפלאות למעט התלהבות מסויימת תוך כדי על הדגדגן שגורמת לכאב
, והמסכן הקטן (הדגדגן כמובן) כמה שאוהב מגע ואוהב שמלטפים אותו אבל הוא רגיש וספונטני
, טרם הספקתי ליישר את הנושא (אנחנו לא גרים באותה עיר) ולקח לי כמה מעשי אהבה כדי לבודד את הצרה, עכשיו לפתרון שלטעמי תהני ממנו בסופו של דבר, לבד עם עצמך בלי לחץ לטפי וענגי את עצמך עם אצבעותייך ולמדי את גופך, גלי מה עושה לך טוב מה לא מה במגע של הגבר שלך מכאיב לך, אם גם כשאת נוגעת כואב יכו להעיד על דלקת במקום, מקווה שתמצאי פתרון מהנה במהרה שגיתא

the Hunter girl

New member
אנונימית יקרה!

אני מצטרפת לתגובות שכבר כתבו לך ואומרת לך מניסיוני האישי שאם את לא מספיק רטובה אז זה באמת מאוד כואב, שורף ולא נעים.....הלילה הזה החבר שלי גם עשה לי ביד ובהתחלה זה גם לא היה מי יודע מה כי לא הייתי מספיק רטובה אבל ברגע שנייהתי מספיק רטובה נהיניתי בטרוף והיה לי מאוד אבל מאוד כיף.......הרגשתי ממש על הסף למרות שלא גמרתי אבל אני בטוחה שגם זה יגיע בסופו של דבר..... אני מקווה שעזרתי לך ובהצלחה בהמשך דרכך.....אם אתה צריכה עוד עצות בכל מיני נושאים את תמיד מוזמנת לפנות גם במסרים אישיים אני אשתדל לעזור לך כמיטב יכולתי! המשך יום נעים!

איזו חמודה את../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תודה ענקית! אני רוצה שתדעי שגם את יכולה לפנות אליי בכל נושא שהוא, תמיד אשתדל לעזור ככל יכולתי
. וכן, גם את עזרת לי מאד. פתרתם לי את "הבעיה" שלי.. כניראה באמת לא התגרתי מספיק..

היי

אני חושבת שזה קשור לזה שאת בתולה, האגן שלך לא רחב מספיק. גם לחץ מוסיף לכך, זה כמו אצל רופא נשים, החוסר נעימות הזו שהוא מחדיר לשם את היד, אוטומטית הרגליים נסגרות והרחם מתכווץ, בדיוק כמו שתיארת. בפעם הבאה שזה קורה, פשוט תרפי,תשתחררי ותנסי להינות מהמגע. תני לאצבעות שלו פשוט לחדור לשם ותראי שבסוף זה מענג אפילו יותר מחדירה של איבר המין עצמו. (מניסיון). בהצלחה.

למעלה