שלום לכם

שלום לכם ../images/Emo20.gif

רכשתי היום ספר באנגלית ואינני מבינה על מה זה מדובר, אולי אתם מכירים אותו? אפילו המוכרת בחנות ספרים הרימה גבה על זה, כלומר זה ספר מאוד חדש שהיא לא כל כך ידעה על מה זה מדובר (אמרה שהיא מקבלת הכל בלי לשאול..) קוראים לזה: not approved by J.K rowling BEACHAM'S SOURCEBOOK for teaching young adult fiction exploring Harry Potter by elizabeth d. schafee אני מאוד אשמח לדעת על מה הספר הזה מדבר, כי ניסיתי להבין אותו ועדיין לא הבנתי אותו. המון תודה לכם

InBaR 85

New member
תשובה

אני מביאה לך כתובת של אתר ובו יש מידע על הספר...[באנגלית] אני לא כל כך מכירה אותו והוא גם לא מופיע באתר של סטימצקי..אבל לפי מה שהבנתי לפי השם ולפי הקריאה הקצרה של התיאור באתר, הוא חוקר את הספר ואולי גם על הדמות אבל אני לא בטוחה.. http://www.amazon.com/Beachams-Sourcebook-Teaching-Young-Fiction/dp/0933833571

שלום לך שוב

ובכן, יצא לי לקרוא אותו שוב כולל ההקדמה שמאחורי הספר, ולפי מה שהבנתי זה נראה לי ממש כמו אנציקלופדיה אמיתית על הספרים של הארי פוטר אך עם זאת אשמח עדיין לחוות דעת כי לא מצאתי את זה בגוגל וזה נראה לי ממש מוזר שהיא לא רשומה שם בכלל :/ אני מביאה באנגלית את מה שכתוב מאחורי הספר. EXPLORING HARRY POTTER will answer your questions about the origins of magic and alchemy in the books: paralles between the bovels and mythology religious symbols and allusions the mystery of the characters' names: the surroundings of hogwarts and hogsmeads: refernces and many other ideas that will expand your anjoyment and help you understand more about harry potter and his world. שוב המון תודה על העזרה ושבת שלום קסומה לכולם.

אני לא מכיר את הספר,

אבל לא ברור לפי השם שזה ספר מקורות ללימוד פיקציית ילדים אשר סוקר את הארי פוטר?

אגב, תודה לך בכל אופן

ולשאלתך, אינני יודעת עדיין למרות שאני חושבת שאולי זה בכלל אנציקלופדיה של מישהי שסקרה את העולם של הארי פוטר בעולם הקסמים ועוד. ויש לי שאלה נוספת מה פירוש הכינוי שלך?

או, אין הסבר ממשי ../images/Emo6.gif.

ד"א- לפי מה שרשמת זה לא מאושר ע"י ג'יי קיי. כך ש.. צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל, לא?

vagz

New member
לפי דעתי זה ספר שחוקר את הארי פוטר

כמו שנגיד היה ספר שחקר את צופן דה וינצ'י הראה נק' מבט אחרות הדגיש אירועים אמיתיים וכל זה.. לפי דעתי זה אותו על הארי פוטר רק בצורה שונה חקירה של הדמויות וכל זה..

למעלה