שלום לכם..........

blossomgirl

New member
שלום לכם............/images/Emo178.gif

טוב אז כמו שאתם בטח הבנתם מהשאלות הקודמות שלי...התחלתי קורס פסיכו ,אבל עכשייו אני שוקלת לפרוש...........האם זה אפשרי בכלל לפרוש אחרי שבוע? תודה לכם על התגובות.........

000שירה000

New member
למה לפרוש?

ואם החלטת שזה מה שאת רוצה- תבדקי בחוזה שחתמת כשנרשמת (או בקבלה)- מהם דמי הביטול. ניחוש פרוע- קשה לי להאמין שיחזירו לך את הכסף אם תבטלי אחרי שכבר התחיל הקורס... SORRY... אבל למה את רוצה לפרוש???

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה לא היית את ש-../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

שאלת פה לגבי פיתרון של חומרים נוספים בנוסף לניתן בקורס
מה קרה
תראו, אני לא מבינה את כל ההודעות של האנשים הפורשים האלה... מה בעצם עובר בראש כשפורשים
אתם מוכנים לוותר על עתיד אקדמאי ככה מראש רק כי משהו בקורס, קצת קשה
אני פשוט לא יכולה להבין מה יכולות סיבות לפרישה. מילא- קרה משהו מביך או המדריך העליב/פגע קשות/הטריד מינית או משהו כזה.. מה שאני מאוד בספק שקרה, אבל אז- אני יכולה להבין רצון להפסיק קורס, אבל זה לא עיניין של לפרוש ללמידה לפסיכומטרי...אפשר לסדר את זה..

blossomgirl

New member
זו תשובה ל"למה אני שוקלת לפרוש"

כן זאת אני ......שרציתי עוד חומר לפתור , שחיפשתי מה זה אוגדן.......ואז התחיל הקורס אני מנסה לשבת על החומר שהמדריך נותן , וברגע שאני יושבת ומתחילה לעבוד אני פשוט בוכה!!!!!!!!וזהו ......ולא מצליחה להמשיך..... אני לא יודעת מה לעשות ואני גם לא בטוחה שאני רוצה לפרוש........

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לא לבכות !!!!!!! עוד מוקדם להתייאש, רק התחלת. מה למדתם שזה כ"כ קשה ? בואי תכתבי במה את מתקשה... תזכרי שיש - הסברים בספרים, יש את המדריך שתמיד את יכולה לפנות אליו להסברים נוספים, וכמובן שיש את הפורום הזה
אז אל תתיאשי, לא לבכות, יהיה טוב, רק להמשיך לנסות, לשאול מה שלא מבינים, לא להתייאש כ"כ מהר.

Malcolm X

New member
מה תעשי בלי פסיכומטרי? לאן תגיעי?

תתמודדי עם החומר כמה שאפשר....אף אחד לא יודע 100% מה שהולך בקורס..

blossomgirl

New member
שוב תודה על התגובות ההתמיכה...../images/Emo9.gif

הסיבה לבכי היא לא החומר הקשה ( החומר אכן קשה , אבל אני מבינה את רובו...).... ואני בעצמי לא מבינה למה , למה אני בוכה?!?!?! אני פשוט יושבת מול המחשב מתחילה עם התרגול והדמעות זולגות
....ואז אני אומרת לעצמי " טוב צאי קצת החוצה לנשום אוויר" אני יוצאת עושה איזה סיבוב עם חברה , וכשאני חוזרת אותו סיפור......זה פשוט משגע...ובסוף אגב לא פרשתי כי הם לא מחזירים את הכסף וחבל לי על 6000ש"ח ששילמתי.....אז אני מקווה שאני אתאפס בסופו של דבר , ושהכל יהיה בסדר......... שוב תודה על התגובות של כוללם............

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif נו ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אז אם החומר לא קשה, לא לבכות !! לפחות לא עכשיו !! תשאירי את הדמעות ליום שתראי את הציון !
סתם סתם
כל פעם שבא לך לבכות מרוב יאוש, תבואי לפה, תשפכי את הלב, תתלונני, תקללי, תתעצבני, תוציאי את הדיכאון, ואז תחזרי לחרוש
יהיה טוב

נטו1

New member
לא לעזוב!

אל תעזבי,ילדת אביב, תמיד השבועיים הראשונים מבאסים והמחשב מפחיד, אבל אחר כך זה מסתדר. זה קורס בסדר גמור. גם אני הרגשתי ככה ובסוף הוצאתי יופי של ציון

nightgown

New member
תגובה...

גם אני בוכה...גם לי נורא קשה עם התירגולים, האוצר מילים והכל וכל זה מחוסר זמן,יש לי כאבי ראש בלתי נסבלים כבר המון זמן, אני לא זוכרת מתי יצאתי להתאוורר או לבלות אני מרגישה שאין לי חיים... אחרי השיעור השני שקלתי גם אני לפרוש ולטוס לחברה שנמצאת בחו"ל אבל בסוף החלטתי שאני ממשיכה ויהיה מה שיהיה אני הולכת עם זה עד הסוף 3 חודשים וזה יגמר בסופו של דבר!אל תתייאשי

SHTRUDIDI

New member
מה מקשה עלייך כל כך?

לכל אחד יש נושא שהוא לא מעולה בו,אבל לכן הפורום נועד,תביאי את השאלות הקשות והנושאים שאת מתקשה בהם ותתפלאי לגלות שיש לאנשים פה פתרונות ודרכים שהם עלו עליהם עם הזמן או שהמדריך בקורס של חברה אחרת נתן להם,ואולי תוכלי להיעזר בזה. בכל אופן,תתעודדי,תחשבי על כך שאת המבחן הזה עשו עוד הרבה אנשים לפנייך וגם את הקורס והסתדרו ולכן גם את יכולה לעשות אותו ולהצליח. כמה את צריכה להוציא?ומה את רוצה ללמוד? מה למדתם השבוע שגרם לך לבכות כשאת עושה שיעורים?זה רק ההתחלה ובטוח תמצאי נושאים שיהיו לך הרבה יותר קלים.

blossomgirl

New member
האמת ......../images/Emo12.gif

אני ממש לא יודעת מה אני רוצה ללמוד , אני רק' יודעת שאני צריכה פסיכו מעל 700......וגם חשבתי שזה ממש טוב לעשות פסיכו לפני צבא(זה גם משהו שאנשים בקורס אמרו לי , אנשים שהם עצמם אחרי צבא).....אז אני מקווה שיהיה טוב....ושאני אצליח..

SHTRUDIDI

New member
אני שמחה בשבילך שאת שואפת גבוה

אבל אם את לא יודעת מה את רוצה ללמוד בכלל לא בטוח שאת צריכה מעל 700.יש הרבה חוגים שדורשים פחות וזה לא אומר כלום על רמתם או משהו כזה. ולגביי ההודעה שכתבת מעל,אם את לא יודעת מה מלחיץ אותך ואת סתם בוכה,אז תבכי עד שתוציאי את ההכל ואז תחזרי ללמוד,תשקיעי ובסוף כשתגיעי למבחן תראי שזה ישתלם.אם אכן תוציאי ציון מספיק ואחרי הצבא תוכלי מיד להתקבל,אז אכן עשית צעד חכם בלסיים עם הפסיכומטרי לפני הצבא. שיהיה בהצלחה ובלי לחץ!

../images/Emo41.gif נצל"ש: אני נמצאת במצב דומה..

התחלתי את הקורס לפני שלושה שבועות, כולי עם רוח קרב והמון מוטיבציה. עכשיו יצאה לי כל הרוח מהמפרשים. ביום רביעי היה לי בוחן בכמותי. מתוך 10 שאלות הצלחתי 5, ועוד 2 שניחשתי בהצלחה. אני לא מבינה מה אני לא עושה בסדר. אני עושה את כל השיעורים, חוזרת על החומר שלמדנו בכיתה. ואז בא לי בוחן כזה ומראה לי שכל העבודה שהשקעתי בבית- פשוט לא משתלמת. הנושאים שאני מתקשה בהם: בעיקר גרפים, בעיות, וכמותי. עד עכשיו לא כתבתי פה בפורום (אני קוראת "סמויה") אבל כשראיתי איך אתם עוזרים, ומעודדים.... התחשק לי גם קצת עידודים.
אז מה עושים? איך להתגבר על ההלם הראשוני הזה מתחילת הקורס?

יהיה בסדר ../images/Emo140.gif

הזכרת לי שגם לי היה בוחן כזה בכמותי שבא לי משום מקום והצלחתי רק חלק מהשאלות, ואני מבינה כמה זה יכול לבאס. אבל- דבר ראשון, תזכרי שאת בהתחלה וזה קורה לפעמים. בשביל זה את בקורס ויש עוד המון זמן לשפר. מעבר לזה, תבדקי טוב מה היה לא בסדר בדרך שבה ניסית לפתור. לפעמים עצם העובדה שפעם ראשונה מתמודדים עם עבודה בלחץ של זמן מקשה על הפתרון למרות שאת יודעת איך לפתור. זה מה שקרה לי בבוחן ההוא. ידעתי איך לפתור הכל פשוט לא ממש הצלחתי ליישם את זה מהלחץ. תנסי לתרגל עוד קצת את הנושאים שבהם התקשית כדי לוודא שבאמת החומר יושב כמו שצריך. עם הזמן עבודה תחת לחץ של זמן תבוא לך יותר בקלות. והכי חשוב- לא להתייאש!

ZARINA1

New member
לפרוש על מה? מדוע? ולמה?../images/Emo39.gif

תישמעי אף פעם בחיים על תפחדי מקשיים. ההפך תתחזקי מהם. אף אדם לא נולד עם ספר ביד הכל עניין של לימוד ותירגול. כולנו כאן חורשים ומתאמצים כדי לדעת לשם כך (מיכשול פיכומטרי נולד). קשה לי להבין האם את בוכה מרוב יאוש? או מתרידה אותך התופעה הפיזית שכל הזמן עולה? או שזה שנהם? דבר אחד תדעי לך שלכל דבר יש פיתרון את נימצאת עם החבורה הנכונה. אנא צייני זאת זה חשוב.

blossomgirl

New member
זאת הבעיה שלי שאני לא ממש יודעת ...

מה הסיבה לבכי......יאוש זה לא יכול להיות כי רק התחלתי את הקורס.....

אנחנו איתך ../images/Emo24.gif

לכל אחד יש הרגשה בהתחלה שהפסיכומטרי זה דבר גדול מאיים ובלתי אפשרי וזה מכניס ללחץ את כולם, אבל במידה שונה אצל כל אחד. העצה הכי טובה שלי זה לקבוע עם איזה מישהו מישהי מהכיתה לפתור ביחד תרגילים (ככה גם תכירי אנשים מהקורס, זה כיף וחשוב) ככה תתרכזי בתרגילים במקום להסחף למחשבות על חששות ופחדים. אם זה לא מסתדר אז תפני אל המדריכים, את לא היחידה שנלחצת מהמבחן. מניסיון - כמה שזה ישמע מוזר - רוב התלמידים נלחצים הרבה יותר בתחילת הקורס מאשר בסופו (לקראת המבחן) בגלל שבהתחלה הכל נראה גדול ומאיים וסוף לקראת המבחן - גם אם את לא לגמרי מרגישה מוכנה בכל התחומים את לפחות יודעת לפני מה את עומדת כי טחנת כ"כ הרבה תרגילים ושיטות - והלחץ יורד במידה מסוימת. אז ככה שבסה"כ התגובה שלך אולי קיצונית אבל נובעת מסיבות טבעיות לגמרי. בכל אופן כל הפורום הזה בעצם הוא קבוצת תמיכה אחת גדולה לכל מי שמתכונן לקראת המבחן, והרבה מההודעות כאן נכתבות ע"י תלמידים כמוך שנמאס להם ללמוד ועושים הפסקות ובאים לפה לקשקש ולקטר, אז תזרמי איתנו ואני מקווה שנעביר את תקופת הלימודים הזאת בכיף ביחד. שיהיה המון המון בהצלחה!

ZARINA1

New member
יופי יש התקדמות../images/Emo39.gif

אני שמחה שאני יכולה לעזור לך בידע ובניסיון שלי. עשי לעצמך מיבחן קטן. כאשר את לומדת באמצע הלימוד סיגרי עין אחת ואחר כך את השניה. האם יש הבדל בראיה? או שאת מרגישה צריבה? ואז יורדות לך הדמעות? ספרי לי אולי ניפתור את הבעיה.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif איזה חמודה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

חחח בוכה ולא יודעת למה
תהיי בריאה
<ותקראי את ההודעה המפרגנת של הילד החמוד>

למעלה