שלום לכם

שלום לכם ../images/Emo178.gif

אז ככה - אני רוצה לעשות קעקוע כבר המון זמן וההורים שלי פשוט לא רוצים לשמוע על זה אני בת 18 ועדיין גרה בבית, וחסכתי המון זמן בשביל הקעקוע הזה. כאילו - אני מבוגרת מספיק בשביל להצביע אבל לא מבוגרת מספיק בשביל קעקוע? אני יודעת שאני יכולה לעשות קעקוע בלי לשאול אותם, אבל אני לא רוצה לעשות משהו מאחורי גבם. איך משכנעים את ההורים
מה היה השכנוע שלכם

finduilas

New member
לגמרי הפוך

תראי, יש מצבים בהם לא צריך לשאול יותר מידי. כמו שלא שואלים אותם על כל חולצה או ספר שקונים, לא צריך לשאול על קעקוע. את רוצה אז את עושה, ככה זה בחיים. זה לא מאחורי הגב, פשוט לא חייבים אישור על כל שטות. אז בשיא הרוגע תגידי שאת הולכת לעשות קעקוע, ועכשיו, אם הם מתנגדים - שהם ינסו לשכנע אותך. או שהם יצליחו, או שלא. אותי הצליחו לשכנע לא לעשות קעקוע (ובדיעבד אני די שמחה שלא עשיתי) אבל פירסינג בגבה עשיתי בלי לשאול אף אחד. מה שכן, אם את לא ממש בטוחה שאת באמת רוצה - אז תתיעצי עם אנשים (רצוי שלפחות חלקם גם עשו קעקוע, אחרת זה סתם תאוריה). תזכרי שזה לא הפיך, וכו'. אבל בסופו של דבר זו החלטה שלך ולא של אף אחד אחר.

ה מ ש י ח

New member
בעיה קצת

צ'מעי, תלוי עד כמה את עצמאית גם בתחומים אחרים. אני בערך מגיל 14 לא שאלתי את ההורים שלי מה לעשות, ובטח שלא קעקועים. וזה עם המון המון כבוד ואהבה שיש ביננו. יש דברים שמובן מאליו שצריך רשות של ההורים עד גיל מסויים, כמו באיזה שעה לחזור הביתה אבל אם את רוצה קעקוע ויש לך את התקציב, זה הגוף שלך והבחירה שלך. במקום לשאול אותם, פשוט תודיעי, "אבא, אמא, אני הולכת לעשות קעקוע. אני מספיק עצמאית ומספיק בוגרת ומודעת לכל ההשלכות של זה." או משהו בסגנון. זו הפאקינג בחירה שלך. לגמריי. חוץ מזה, מה התסריט הכי גרוע שיכול להיות אם הם יסרבו ותעשי בכל זאת? מצד שני, מה המניעים שלהם לסרב לך? מבחינה דתית? מבחינה אחרת? כי צריך איפשהו את הכבוד הזה.
שיהיה לך המון בהצלחה.

אה חייב

New member
תעשי בלי הסכמתם

זה מה שאני עשיתי. רק הצעה: לא משהו גדול לא מעל האגן משהו נחמד שיסמל עבורך משהו...אל תשכחי זה לכל החיים

lmatan1

New member
למה להתגרות בגורל../images/Emo39.gif

את השיר הזה אני כותב לך מתוך הלב, שאלת את עצמך למה את רוצה, חשבת אולי למה את עושה, הבנת מה שאת מנציחה, ראית מה יקרה בעוד עשרים שנה, לקחת בחשבון שמישהו יפגע, ואולי מחר תחשבי אחרת, ואולי מחר תתחרטי, ועכשיו חמודה תעשי מה שאת רוצה. בהצלחה.

dafi R

New member
לדעתי

כל הכבוד לך שאת מתחשבת בדעתם של הורייך. זה מראה על הכבוד שאת רוחשת להם ועל הבגרות שאת מגלה. מצד שני את באמת בוגרת, אז עדיף לדעתי להביא אותם לשיחה ולהגיד להם את מה שכתבת שם,שהם חשובים לך אבל שאת כבר בת 18 ומממנת את זה מכיסך, שתשמחי אם הם יסכימו אבל תעשי את זה גם אם לא ושאת לא רוצה לשקר להם. אני מניחה שהם יכעסו אבל יעבור להם. זה מצחיק לי יש קעקוע ובעיני קעקועים זה מאד יפה, יש לי ילדה בת 12 שלא נוח לה שלאמא יש קעקוע.....מצחיק לא?

גלי®

New member
../images/Emo61.gifיודעת שאני הולכת להשמע לא

פופולרית כאן, אבל, עם כל הכבוד, את מספיק "מבוגרת" בשביל לעמוד על זכותך לעשות קעקוע, אבל ממשיכה לגור בבית של ההורים? איך זה? מי שעצמאי ובוגר, ולא תלוי באחרים (למגורים, כלכלה, דמי כיס וכאלה) יכול להרשות לעצמו לעשות את מה שבא לו... מי שלא - יצטרך לכבד את החוקים שמכתיבים לו, ולחכות שיגיע למצב של חוסר תלות... בקיצור: או שאת עומדת על הרגליים, או שאת צריכה לקבל את התכתיבים של ההורים... אי אפשר שניהם ביחד...

jackiz

New member
כולה fucking 18!!!

את ילדה! אין לך מושג מה זה עצמאות! תעשי קעקוע ובגיל 30 תצטערי עליו, או שלא! מה שמעניין אותך בקעקוע זה לא "לעשות קעקוע"! אלא לעשות משהו שההורים שלך יתנגדו אליו. חלאס עם השטויות תתבגרי ותביני שלהורים שלך יש קצת יותר ניסיון חיים והם רוצים רק בטובתך! רדי מהנושא של הקעקוע! jacki iz da king!

Ronnie O

New member
וכולה מי את לעזאזל?!

אם את היית בוגרת, היית יודעת את פירוש "חיה ותן לחיות". מה אכפת לך? שתעשה מה בראש שלה. זאת הרי בעיה שלה, והיא "תיתקע" (או שאולי לא) עם הקעקוע הזה בגיל 30. נכון? בגרות... כן בטח.....

סאני17

New member
מצב אחד.. ומצד שני..

היי.. אני כבר בת 18 ובגיל 17 עשיתי קעקוע בליווי אמא שלי שהיתה נגד אבל.. תומכת ואבא שלי לא יודע על זה כלום ולא צריך לדעת.. כל עוד אני גרה בבית. תראי.. מצד אחד.. אני מבינה אותך כי הייתי בבעיה כזאת אבל דיברתי עם אמא שלי שיותר מבינה והיא נתנה לי שני תנאים.. 1. היא באה איתי ו2. אני חייבת להודיע לה מראש.(לא בהכרח בסדר הזה) קבעתי איתה שלא מדברים על זה יותר.. ועכשיו אני אפילו שוכחת ממנו לפעמים(בתיכנון שלי עוד שני קעקועים עתידיים) את יכולה לחכות עוד איזה שנה עד שתעזבי את הבית ואת יכולה לעשות את זה עכשיו ולשמור בסוד(במיוחד אם זה במקום מכוסה שלא יראו את זה) זהו.. בהצלחה. אה.. אני מציעה לך להיות מאוד מאוד סגורה על הקעקוע שאת רוצה לעשות, כי זה באמת לא משחק ילדים. את צריכה להיות שלמה לגמרי עם ההחלטה שלך.

אני חושבת הפוך מכולם!!!!

למה לריב עם ההורים בשביל קעקוע מפגר (שלפי דעתי זה מטומטם לעשות קעקועים כאילו מה תבואו עם גפרור ותשרפו את עצמכם - מה הקטע???? רושם על אחרים????????) היתה לי היום בגרות במתמטיקה והיה לי מעולה!!!!

יסקה

New member
קעקוע

שלום לך ..אני בת 18 ועשיתי קעקוע לפני שנה בכתף... ת'אמת אפילו לא אמרתי כלום להורים שלי,פשוט הלכתי בלי קעקוע וחזרתי עם! אז הם כבר לא יכלו לשנות את המצב...ואני מאוד שמחה שעשיתי אותו,אני חושבת שזה מאוד יפה..אבל עד גבול מסויים כמובן. אז תלכי על זה ואל תדאגי יהיה בסדר..תוך כמה ימים כל זה ישכח וההורים שלך אפילו לא יזכרו את זה
נ.ב. תבחרי משהו שאין לאף אחד ,ושלא ימאס אליך.. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!

PinkyRaSta

New member
פשוט תגידי להם שאת עושה

ולכי לעשות... את כבר מספיק בוגרת, ויש לך זכות להחליט בשביל עצמך. את כמובן יכולה לשבת איתם ולהסביר להם את זה קצת יותר אבל זה לא שאת ילדה קטנה ואני בטוחה שאת גם יודעת מה את עושה. פשוט תציבי להם את זה כעובדה קיימת ולכי לעשות

אני אגיד לך מה אני עושה

אבל לא בטוח שזה יהיה רלוונטי אלייך.. אני פשוט מודיעה להם ואז הולכת לעשות.. עד עכשיו היו לי אישורים לאיזה פירסים וקעקועים שאני רוצה, אבל כנראה אמא נבהלה מהספטום [חח היא כתבה להם באישור "בזהירות בבקשה!" חחח] אז היא לא מאשרת לי לעשות יותר פירסיםג אבל כבר הודעתי לה שאני עושה פירסבלשון ואנדרגראונד ושאני בשלבי תכנון של הקעקוע הבא, והיא פשוט עשתה פרצוף של "תעשי מה שבא לך"..

למעלה