שלום לכם

שלמונזה

New member
שלום לכם ../images/Emo168.gif

במקרה הגעתי לפורום פה כי אני קצת מכירה את המנהלת המקסימה שלכם, ובמקרה נכנסתי לכרטיס האישי שלה רק כדי לגלות שהיום יש לה יומולדת... אז רק רציתי להגיד למיכל פה בפני כולם: יומולדת שמח
הרבה אהבה אושר ושתמיד יהיה לך רק טוב

א ל ו ל י

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

בשבוע כזה, שעצב מתערבל בו עם שמחה ... מאחלת לך יום הולדת שמח ככל הניתן, אושר ובריאות.

m i c h a l i

New member
תודה ../images/Emo24.gif

והנה הופ אני כבר בת שלושים ויום
תודה על הברכות אלולי

m i c h a l i

New member
תודה יקירתי ../images/Emo24.gif

חשבתי שכשאגיע לגיל 30 אחגוג עם כל המשפחה. זוכרת שתמיד המספר הזה היה לו אי שם באופק... בעתיד הרחוק. אחותי ואני חוגגות את יום ההולדת באותו יום בהפרש של ארבע שנים. תמיד יש ויכוח את מי נזמין והאם נצא לחגוג יחד או שכל אחת וחוג החברים שלה. ביום שישי עדיין לא החלטנו איך נחגוג. המשפט שאני הכי מתחברת אליו בימים אלו הוא: החיים הם מה שקורה עכשיו כשאתה עושה תוכניות לעתיד. (מקווה שלא טעיתי בציטוט). אז אחרי הכל לא ציינו את היום הזה. זכיתי לקבל ברכות יום הולדת מכל בני המשפחה המורחבת ו"לבלות" איתם ביום הולדתי. רק הנסיכה שלי היתה עצובה שלא היתה עוגה... אחח נסיכה יקרה שלי. הברכה שלך היא החשובה לי מכל. ותודה לך נסיכתי שהיית כל כך מבינה ואוהבת במשך השבוע הזה שעדיין לא נגמר.

מזל"ט ../images/Emo24.gif

אישה מקסימה שכמותך. ןלא במקרה ראיתי שהיום היום הולדת שלך. מי יתן וכל חלומותייך יתגשמו לטובה מאחל לך כל טוב לך ולניצוץ הקטנה שלך

למעלה