שלום לכם

gal404

New member
שלום לכם ../images/Emo163.gif

תמיד אהבתי טבע, טיולים, ארצות רחוקות, וכו' ואחרי הצבא, כחלק מהשלמת תעודת הבגרות שלי, עשיתי בגרות 5 יחידות בגיאוגרפיה, ומאז דיי התאהבתי במקצוע. רציתי להתייעץ בסטודנטים לגיאוגרפיה, מה הם מספרים על הלימודים באונ', באיזה אונ' הם לומדים, איפה הם רואים את עצמם בעתיד וכו'... יש פה מישהו/י שיכולים לשתף אותי? חשבתי ללכת לתחום מכיוון שאני חושב לעסוק בהוראה/מחקר/הדרכת טיולים וכו'.

שלום גל

שאלה קצת קשה כי אין תשובות ברורות. אני אישית מאוד אוהבת את המקצוע שבחרתי ללמוד וככל שאני לומדת יותר אני אוהבת אותו יותר. אם אתה יותר מתעניין בתחום של הדרכת טיולים כדי לבדוק את האפשרות ללמוד לימודי ארץ ישראל או בלי כל קשר לעשות קורס של מורי דרך. אם אתה חושב ברצינות על הוראה אז אין בעיה לשלב לימודים לתעודת הוראה עם לימודי הג"ג.חשוב לזכור שכשלומדים ג"ג לא מתעסקים בשום דבר שקשור להדרכת טיולים למרות שהרבה אנשים חושבים כך. שיהיה בהצלחה ואם יש עוד שאלות אנסה לענות....

gal404

New member
היי ללי

השארתי לך הודעה פרטית, מקווה שאני לא מציק.

אבל בלימודי ארץ ישראל

לומדים בעיקר הסטוריה וארכיאולוגיה של ארץ ישראל וכמעט לא לומדים גיאוגרפיה פיזית. אני באופן אישי נהנתי מאד מלימודי הגיאוגרפיה בבר אילן. מרוב הקורסים נהנתי, בעיקר בתחום הפיזי, וכמובן - מהטיולים ובעיקר מהסדנאות. ממליצה.

לימודי א"י

לא דומים בכל המקומות. אני למדתי שנה א' בבית ברל וזה לא ממש דומה למה שלומדים במחלקה ללימודי בבר אילן, ככה שאין לעשות הכללה. בכל אופן, צריך להחליט במה בוחרים להתמקד ולפי זה לנסות לחפש את המוסד המתאים. אני לא יכולה להמליץ.

אני בוגרת תואר ראשון בלימודי א"י

כמקצוע ראשי, למדתי רק קורס אחד בגאוגרפיה. מהשאר נהנתי מאד.

למעלה