שלום לכם

גלילי 21

New member
שלום לכם ../images/Emo163.gif

שלום למשתתפי הפורם, אני עתודאי שסיים תואר ראשון באדריכלות. רק רציתי להגיד לכם שאני עוקב אחרי הפורם הזה במשך שנה כמעט (לא רשמתי כלום כי תאמת לא היה לי הרבה מה לרשום
) בכל אופן כרגע אני משרת בצה"ל סיימתי את "השלמה חיילית" ותכל´ס אני קצין (או קסין כמו שאומרים הכלואים בכלא קציעות
) ואני פה לשרותכם. הפורם הזה נתן לי רבות הרבה מידע על העתודה הרבה בזכות המנהל לשעבר של הפורם שכחתי את שמו וגם בזכות המנהל הנוכחי שמש ועוד רבים אחרים שנתנו לי מידע. עכשיו שאני בצבא אני חושב שאני יוכל לתרום את חלקי לפורם, ואני מקווה לעזור. בברכה גלילי

שמש27

New member
ברוך הבא, המפקד ! ../images/Emo13.gif

היי גלילי. אני מאד שמח ש"יצאת מהארון"
- אני יודע כמה זה "קשה" לפעמים - גם אני הייתי קורא סמוי פה... חחח... מאז עברו הרבה מים בקישון. קודם כל, המנהל "לשעבר" הוא בכלל לא לשעבר, שמו הוא אבשי, והיום הוא התחיל קורס קצינים בבה"ד 1 - ועל כן שלוחה לו מכאן ברכה גדולה ו
אבשי "סחב" את הפורום עוד מימי IOL העליזים - ואני כאן רק כדי לעזור לו לעבור את התקופה הראשונית של שירותו הסדיר. אני בטוח שיש לך הרבה מה לתרום, עברת לימודים, עברת שיבוץ, עברת קק"צ - והלא זה מה שאנחנו מדסקסים כל היום... אנו נתברך בפעילותך. והיי ! שכחתי
! קבללללללל ערב טוב.

amitai1

New member
שלום שלום

למדת אדריכלות בטכניון? מה עושים אדריכלים בצבא 6 שנים? ולמנהל הישן קראו אבשי...

גן כתום

New member
נא להצטייד ב-../images/Emo183.gif

כי מטר של שאלות נופל פה...
קשה להתגבל? ז"א מה הדרישות?
איפה למדת?
מרוצה? ממליץ על מקום אחר?
אם אתה כבר יודע- איפה אתה הולך לשרת?
בכללי- כדאי/לא כדאי? מתחרט?
ושאר ירקות אני אשמח לשמוע... לא קל למצוא עתודאי שלומד אדריכלות, אין כזה רוב, אז סליחה על ההתנפלות...

גלילי 21

New member
תשובות

1.אין לי מושג מה תנאי קבלה היום בכל אופן הצעה שלי תכנסי לאתר של הטכניון (אם אתה רוצה ללמוד שם כמובן) ותבדקי. מה שכן אני יודע שצריכים לעבור מבחן מיון שגם לגבי הבחינת מיון הזאת תקבלי הסבר באתר של הטכניון. 2.למדתי בטכניון. 3.מאד מרוצה. אני לא יודע בקשר למקומות אחרים כי לא היה לי אף קשר עם אנשים שלמדו במקומות אחרים בכל אופן אני ממליץ בחום על הטכניון, למרות שדי שונאים עתודאים שם (
בצחוק ). 4.כבר התגייסתי עברתי קורס קצינים והשלמה חיילית וכרגע אני משרת באחת היחידות הבינוי של צה"ל. 5.בקשר להאם אני מרוצה מאד החלטתי ללכת למקצוע אדריכלות הרבה שנים לפני גיל 18 הייתי גם במגמת אדריכלות. תחשיבי טוב טוב לפני שאת מחליטה ללכת לעתודה זה החלטה מאד גדולה אני לא מכיר אנשים רבים בגיל 18 שיודעים כבר מה הם רוצים להיות כשהם יהיו גדולים. 6. אדריכלים בצבא עובדים בתכנון ועיצוב מבנים במקביל למהנדסי בנין, כמו כן האדריכלים אחריים על עיצוב הבסיסים של צה"ל. כיום אני חלק ממערך הפרוייקט האחראי להרחבת כלא קציעות והפיכתו לבסיס קבוע.

למעלה