שלום לכם...

סלינוש

New member
שלום לכם...../images/Emo15.gif

אמממ, למה אני כותבת את ההודעה הזאת? אני עוד לא יודעת, שילוב של התרגשות ורצון לחלוק עם אחרים את אהבתי לאמנות, וציור... אני בת 18, עברתי, ועודני עוברת דברים מאוד לא פשוטים בחיים שלי, וזה מדהים עד כמה נוכחתי לגלות שציור הוא בהחלט כלי ביטוי בשבילי, אני לא מחשיבה עצמי בכלל למישהי שיודעת לצייר, אני ממש ממש ממש על הפנים בציור מדויק וריאליסטי, אבל אני די זורמת עם צורות ודמויות שלא צריכות להות מדוייקות ושבאות מתוך הראש והלב שלי. אני כל כך אוהבת לעבוד עם צבע, אקריליק, שמן, להרגיש אותו, אני לא נמשכת לרישום, כי אני דפוקה בזה ממש, וגם כי זה נורא משעמם אותי.. אם יש צייר בעולם הזה שאני מעריצה באמת, זה אדוארד מונק. הוא מדהים, אני אוהבת את היצירות שלו, אני חושבת שהוא היה דגול. אני תמיד נורא מתביישת להראות לאנשים ציורים שלי, כי הם לא באיכות, הם לא מקצועיים וכולי, הם פשוט הרבה מאוד אני... אבל אני מציירת המון, כל הציורים בבית הם שלי, באומנות בבית הספר המון , כבר מכרתי, הצגתי בתערוכות, פשוטות, קטנות, באזור שלי, אבל גם זה משהו... אנשים - תמשיכו לאהוב אמנות ,ולצייר ולפסל כי זה נפלא, באמת.

moti80

New member
שלום גם לך!

ראשית אברך אותך בברכת ברוכה הבאה לפורום אמנות. כאחת שאוהבת אמנות - זה ההההמקום בשבילך. כאן, תוכלי למצוא רעיונות נפלאים ודמיון חסר גבולות. אני שמח מאוד לשמוע כי את אוהבת אומנות וכי זה מבע ומפלט רגשי. אני רק מאוד מתעצב מהסיבות שאת פונה אל האומנות לעזרה :( בכל מקרה, אני מאוד מקווה שזה עוזר - לי זה עוזר! ולרבים כאן זה עוזר! להביע את עצמנו טוב יותר. להרגיש טוב יותר. להבין רגשות חבויים וגלויים. וממש להכיר את עצמנו בצורה מעמיקה יותר. מקווה בשבילך שכל הבעיות יפתרו במהרה ובטוח שכולם כאן ישמחו לראות קצת עבודות שלך. הרי אין כאן ממש חוקים. אין טוב ולא טוב... אז אל תפחדי, תשתפי אותנו ואני בטוח שתהני מזה. שלך,

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה אל הפורום
לא צריך לפחד מרישום, רישום מהווה את הבסיס לכל ציור. צריך להתאמן עוד ועוד. נשמח לראות בפורום עבודות שלך ושוב ברוכה הבאה

למעלה