שלום לכם

שלום לכם ../images/Emo141.gif

היי אני מנהלת פורום בגידות ואהבה אסורה. שלחו אותי לשאול אתכם מספר שאלות, אני יודעת שאתם לא עורכי דין, אבל אולי מהניסיון שלכם תוכלו קצת לעזור.
שאלה ראשונה: אם אישה מבקשת להתגרש מבעלה ועוד לפני סיום הגירושים עוברת לגור עם מישהו, איזה זכויות היא מאבדת וכמה זה יכול לשמש נגדה בתהליכי הגירושים?
שאלה שניה: מה גובה הדמי מזונות שבעל צריך לשלם <בערך> על שני ילדים אם הוא מרוויח בין 5000 ל 6000. <לא חייב סכום מדויק>
שאלה שלישית: זאת שאלה יותר לדיון , למה רק אחרי הגירושים האבות מתעוררים, וכל הזמן שלא מצאו זמן לבית ולמשפחה כי הם "קברו" את עצמם בעבודה , כשיש חלוקה של פעמיים 3 בשבוע הם מוצאים את הזמן?? תודה על הסבלנות אשמח לקבל תשובות

מנצ"לש/ מוזמנים להאיר את עיניה

של חברה טובה בפוסט שלה על הדילמה בין להיות גרוש/ה ולזכות באות קלון או להיות רווק/ה ולזכות באות קין.

אם ככה רואים את החיים..

אז חושבת שאת הזכיה הזו.. מי שזוכה בה..זוכה ביושר.. אבל מה כבר אפשר להוציא משיחות סלון..יש להן נטייה כזו..להוציא תובנות כאלה.. אישית את החיים רואה אחרת.. ובלוז..זאת מוזיקת נשמה..היא צריכה להיות חופשיה כדי לנגן אותה..

d a n i e l s 5

New member
מעניין שאני מכירה משפט אחר.....

"בגילי עדיף כבר להיות עם חותמת גרושה ולא עם חותמת האות קין רווקה " למען ההגינות אומרת , לא קראתי את הפוסט התייחסתי רק למשפט שלך כאן . שבת שלום לך גם .

t o t a l

New member
זכית

אל השיר הזה של שימי תבורי, התוודעתי בהיותי ילד. תבורי נחשב אז לנציג המוזיקה המזרחית ובהיותי חננה פולני מגבעתיים, לקח לי זמן להתחבר ולאהוב את השיר. חבל שלא הקשבתי למילים. חבל שלא ניסיתי להבין. אולי, אולי היה לי סיכוי להפוך לחכם כבר אז. בצעירותי. טרם בגרתי ועשיתי את כל הטעויות שבעולם, בדיוק כמו חברותייך. לא שבאמת היה סיכוי לכך. רק תלאות החיים, הכשלונות, האכזבות והכאבים, יכולים ללמד אותנו משהו. ללמד אותנו על המציאות ולפקוח את עינינו במודעות מפוקחת על החיים האלו. ואת זכית. זכית להבין מבלי לטעות בעצמך. זכית לדעת את האמת המרה. להתפקח מאשליות. להבין. להבין שאין אהבת נצח ושלכל מערכת יחסים, טובה ככל שתהיה, יש תאריך תפוגה. יום אחד שבו הכל הופך חמוץ ושום דבר כבל לא יהיה כפי שהיה. כאלו הם החיים. זה כואב ומתסכל כי התחנכנו אחרת. כי זרעו בנו אשליות. אבל להבנה שלך יש כוח רב ויתרונות רבים. קחי אותה, הזויה שכמותך, את ההבנה הזאת שלך ואת ההתפקחות, קחי אותה למקומות הנכונים, לבלבי וצימחי משם. זכית. אה ו..... כמובן שהכתיבה שלך מקסימה. בהצלחה.

יערית

New member
תגובה

1.יש כאלו שעוברים לגור במהלך הגרושים,לפניו ובסיומו ,היא לא מאבדת דבר אלא אם כן איבדה משהו. 2.יש מינימום מסויים שגבר אמור לשלם לילדיו,המינימום לילד הוא 1500 ש"ח. 3.השאלה שלך לדיון אמורה להיפתח כשאלה לדיון,אומר לך שלא כולם דומים ולא על האצבעות שונות,דעתי בעיניין היא,כשהחוק מופעל יש שהולכים על פיו ונישואים הם על פי חוק,אבל שם מותר ל"ברוח" ולאבד את הראש בעבודה ולשכוח את "מטלות" היום יום שיש בבית.יש שגילו אבהות נפלאה במשך הנישואים אלו הם בד"כ אלו שנלחמים בגרושים על הורות משותפת או על הסדרי ראייה נרחבים יותר. נ.ב שיהיה בהצלחה:))

תודה על התשובות

אבל אם אישה עוברת לגור עם הילדים מתחת לגיל 5 עם מישהו אחר, זה לא יכול להיות נגדה בתהליכים? ואם גבר מרוויח 5000 ש"ח וצריך לתת 3000 על שני ילדים, איך הוא אמור לחיות? איך בדיוק מסתדרים, במידה והוא משאיר את הדירה לאישה. או במידה והאישה עוברת לגור ומשאירה לגבר את הדירה. אם הדירה רשומה על האבא והבעל ועדיין משלמים משכנתא, ותמיד שילמו במשך הנישואים איזה זכויות יש לאישה על הדירה? תודה על התשובות וסליחה על מטר השאלות

מטר שאלות...והתשובות רק מנסיון

לגבי כל נושא רכוש וכד' - רק עו"ד/מגשר ידע לתת ת'תשובות שהרי באמת כל מיקרה לגופו. לגבי מזונות - יש כאלה שמקבלות 1000 ש"ח לילד ויש כאלה שמקבלות 3000 ש"ח גם כאן אין תשלום אחיד לכל משפחה... לגבי הגבר שמרוויח 4000 - 5000 אייך הוא אמור להסתדר....תמיד שואלת אייך הוא הסתדר עם אותה משכורת כשהיה בבית - האם לא הפריש 2000 - 3000 להוצאות המשפחה...לכל מטבע 2 צדדים - כן, לא קל לגברים שבאמת משלמים ועומדים בכל מה שהם מתבקשים אבל פעם מישהו אמר לי "לחופש אין מחיר" ומי שרוצה להתגרש ורוצה חופש מוכן לשלם עבורו...או שלא ואז המלחמות כמה הן עולות להם... לגבי מה קורה לגבר שפתאום הופך לאב השנה? האמת זה מאוד ברור לי.... כשהיה בבית היה לו ביטחון באישתו אם ילדיו שהיא תמלא את כל צורכיהם, שתדאג להם, תלך לרופא, לאספות הורים והיא תעדכן אותו וככה יכולה הגבר לעבוד ולפרנס ת'משפחה בשקט - את יודעת מן נורמה ודפוס קבוע שהאישה גם אם היא עובדת עדין תפקיד האימהות והקטע הריגשי באחריותה...היום הגבר גר לבד לא יודע יום יום מה קורה עם הילד, הוא אוהבת אותו מתגעגע רוצה להיות מוערב לפני שגבר אחר יכנס ויתפוס את מקומו, הוא מוצא זמן לבקשר את הילד, ללכת איתו לרופא - להיות שם בשבילו. לפעמים ילדים באמת זוכים לאבא טוב יותר אחרי הפרידה. ועל כל הנאמר אסכם במשפט שנאמר לי לפני שנכנסתי לזוגיות - "כשמתחתנים תמיד כדאי לראות ממי מתגרשים" בהצלחה.

יערית

New member
טעות לחשוב

שאם הגבר הפריש כסף בזמן הנישואים הוא יכול בקלות לעשות זאת אחרי הגרושים,הרי היום הבית התחלק לשניים,הוא צריך לממן לעצמו מעבר למזונות את קורת הגג והכלכלה שלו שהיא לא קלה ופשוטה,כך שאדם שמרוויח מעט מאד יתקשה להרים את עצמו כלכלית אחרי הגרושים,החיים הופכים להיות סביב עבודה ולחץ איך לשלם מזונות בכל חודש. במיקרים כאלו ביה"מש בטח מחליט אחרת לגבי המזונות.

d a n i e l s 5

New member
אני עונה לך רק על 3

(כי בשניים הראשונות לא מבינה) למה....כי......... א. כי פתאום הם מקבלים זמן שהוא שלהם ורק שלהם ואין אף "רעש רקע" מיותר (ראי ערך בעלה/אשתו ). ב. פתאום הם מגלים את עולם הילד , כי אולי (רק אולי) לא היתה להם גישה או לא נתנו להם את הגישה ל"עולם" הזה :) ג. כי פתאום הם מבינים שאפשר לגדל ילדים נטו בשעות של אחר העבודה בלי מטלות נוספות (תלך, תביא, תקנה, תתייחס אלי גם ). ד. הכי חשוב על כל אשה ואיש שכנגד לשאול את עצמו , למה הוא/היא העדיפו לשקוע במקום אחרי במקום לבוא הביתה :) ה. ולפעמים סתם כי האחריות היא שלהם ועליהם ואין ברירה :) זה בהחלט יכול לקרות פתאום ....אבל זה אף פעם לא סתם פתאום :)))))))))) דעתי הלא מלומדת .

ים שקט 34

New member
תשובה לשאלה 3

1.דומה לזו שהעלתה דניאל 5 בסעיף ד': יש הרבה גברים שלא רצו להגיע הביתה לאישה (גם אם זה על גבם של הילדים) ושקעו בעבודה. 2. הבדידות שאחרי גורמת לחלקם לצור קשר עם מי שנשאר להם. 3. הסדרי הראייה מחייבים אותם.

מצוטטת

New member
שלום גמלך...

בשאלות של מה אומר החוק מה הזכויות כמה יעלה וכאלה מעדיפה ובוחרת לא לענות , ברשותך..... אז מדלגת לסעיף ~3~..... בקלות יכולה להגיד לך {גם מניסיון אגב} שהכי מתומצת וקולע זו החתימה שלך ..... אבל הרי לא זה מה אעשה רק מסיבה אחת את מנסה ל"הפיל" כאן את רשת האחריות רק על האב לא רק בסיבה של התירןץ, אלא גם עכשיו בנושא הסדריי הראייה עם ילדיו..... *לא הוגן**גם לא הגון לעשות זאת, שתגיד יפה תודה לכוח הקוסמי שהשחיל בו דעת והגיון באותו אב ולא חשוב לי מאיזו סיבה , תירוץ או מה ש'זה לא יהיה העיקר שמוצא "חלון" של פנאי לילדיו.......... זה מה שחשוב!!!!!!!!!!!!! כל שאר האופרציות והאלטרנטיבות כבר לא הכרחיות, מה שכן חשוב זה שגם האם תבין שיש לה בריקוד הזה גם חובות לא רק זכויות! זהו....!

תשובה רדודה על קודקודו של השפיץ

2. יש סכום מזונות מעוגן בחוק. אם לא יספיק יצתרך למצא עבודה שנייה.. 1.לגבי זה תשאלי את עו"ד של ימי ראשון כאן. 3.למה הם בעצם לא מגיעים הביתה להיות עם האשה והילדים? בגלל שלא נשאר כלום בזוגיות ומה שיש זה רק מטלות..טרוניות...והוא רואה עצמו כמפרנס שבא הביתה בערב ורוצה שקט. רוצה אוכל. וטלויזיה ושקט. כל השאר זה המטלות של האשה..גם אם היא עובדת בחוץ. אם היתה מערכת יחסים טובה..אהבה..יחד..היה רוצה לחזור הביתה. כשאין..הם בורחים לעבודה. שלא טוב לה או לו בבית..במקום לנסות לשקם..ימצא מאהבת..והיא מאהב..וככה יפתרו את הבעייה..עד הגירושים. ואז...פתאם יגלה שבעצם הוא נורא מתגעגע לילדים. אז זמן איכות זה זמן איכות איתם. מה שפעם לא נתן להם..היום זה פריבילגיה. זה אחרת. ככה זה. וזו תשובה מאוד חלקית ושטוחה על קודקודו של המזלג והשפיץ...

t o t a l

New member
הדינמיקה של החיים

מתחילים ב-"חתונות", עוברים ל-"נשואים טריים" לתקופת מה משתקעים ב-"נשואים נשואות" אחר כך מחלקים את הזמן בין "זוגיות במשבר", "סטוצים ומפגשים אחרים" ו- "בגידות ואהבה אסורה". ולבסוף מגיעים אלנו, ל- "גרושים גרושות". ואז... מפנטזים להגיע יום אחד ל- "פרק ב'". דינמיקה של פרדס

d a n i e l s 5

New member
לא שאני .....

אבל מודה שחייכתי ...... "כרוניקה ידועה מראש".... זה מה שאמרת?

d a n i e l s 5

New member
ואני אפילו לא גרושה......

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "זר לא יבין זאת"

-מתמוגגת-...

מתחילים על מדרגות הרבנות...ומסיימים שם.... בכל המקרים .. שכחת שם "שלב" ......[תחשוב לבד..
]

maof

New member
פרד"ס...

פשט, רמז, דרש, סוד. מי שידע את הסוד...ידע גם את בדרך הנכונה והבטוחה. מעוף

למעלה