שלום לכם

שלום לכם ../images/Emo141.gif

גיליתי אתכם רק לפני כשבוע, ושמחתי על הגילוי... נהנית לקרוא את כל העצות וההדרכות, יופי של פורום! ושאלתי היא: מה דעתכם, האם גראג'-סייל לא יהיה בבחינת בזבוז זמן, אם אערוך מכירות חיסול שכזו? גם אני חסידה גדולה של להיפטר מדברים מיותרים שרק גורמים לבזבוז "אנרגיית ניקיון", מעלים אבק ומפריעים בעיניים, אבל מנגד... לא חבל לזרוק דברים שמישים לחלוטין? ולכן עלה במוחי הרעיון לערוך גראג' סייל בחצר (אולי בצירוף משפחה נוספת?)... השאלה היא האם ישראלים, בהיותם חסידי 'ישן מפני חדש תסירהו' - יטרחו בכלל להגיע לקנות חפצים יד שנייה? וכן, אני יודעת שיש שוק פשפשים וכאלה... אני שואלת לגבי אלה בקהל הרחב, שמוציאים אל הרחוב שקיות עמוסות בבגדי ילדים תקינים, למשל, ואפילו לא טורחים להביאם לנקודות ויצ"ו, או ארגונים דומים... ומי לא ראה שקיות כאלה בבוקר, מחכות למפני האשפה? מה אתם אומרים? לעשות גראג' סייל, או לא?

ברוכה הבאה חברת מועדון../images/Emo39.gif

בואי היי חברה כאן במועדון שלנו... אני יודעת, שאני יודעת הכי טוב.... אחרי שאני עושה, לא לפני... נניח שחלקינו יאמר לך שכדאי, וחלקינו לא, בסופו של דבר את תצטרכי להחליט... לדעתי מכירת דברים היא תירוץ מצוין לא להוציא את הדברים החוצה... זה נותן מרחב זמן של מחשבה לקראת עשייה ובינתיים הדברים נשארים בבית... זה חבל! חבל שיש דברים בבית שחוסמים את הזרימה... וגם... כשאני מוציאה מביתי דברים, ממש לא אכפת לי מי לוקח/מקבל/מוצא בזבל או כל דבר אחר, אני בטוחה שמי שקיבל את זה, זה בדיוק מה שהיה צריך לקרות למה לי לבזבז זמן על לחשוב מי יקבל את זה וכמה הוא צריך את זה? מה זה משנה לי בכלל? מרגע שאני לא רוצה כבר משהו, מה אכפת לי מי יהנה מזה? שיהיה להם לבריאות ושיביא להם רק טוב

למעלה