שלום לכם

ענתי 10

New member
שלום לכם ../images/Emo140.gif

אני די חדשה בעולם הזה של טארוט. קוראת להנאתי לקרובים וחברים כשנה, ומרגישה עדיין מאוד "ירוקה". עשיתי בזמן האחרון כמה פריסות. לא אעלה אותן כאן, בשביל זה יש פורום אחר... אבל רציתי להתייעץ אתכם לגבי כמה צירופים של קלפים מסויימים. עשיתי פריסת זוגיות של 18 קלפים לבחורה שלא בטוחה לגבי רגשותיו וכוונותיו של חבר שלה כלפיה. קיבלתי סתירה מסויימת: בעמדה "מחשבות שלו עליה" - 2 חרבות בעמדה "רגשותיו כלפיה" - קיסרית פרוש שלי הוא שהבחור מרגיש שהוא יותר מידי נסחף רגשית ומנסה לקחת פסק זמן כדי לבדוק מה קורה. אולי בגלל זה היא מרגישה את הנתק איתו? מה אתם אומרים? אגב, באותה פריסה יש גם עמדות עבר-הווה-עתיד יצא הכל מעולה: שוטה-יום הדין-קוסם ולסיכום 2 גביעים. מאוד אשמח לשמוע מה דעתכם.

בוקר של אור ענתי

כעיקרון לא מומלץ לפרש קלפים בודדים מפריסה בכלל ובפרט פריסה כל כך גדולה כמו פריסה זוגית של 18 קלפים. 2 חרבות - מה הוא חושב עליה הוא חושב שהיא תקועה, שהיא מתלבטת, שהיא לא נותנת לעצמה לזרום (ייתכן שהיה להם קשר לא טוב בעבר ו/או שהיא חוותה מערכת יחסים לא טובה בעבר ומכאן התקיעות שלה). הקיסרית - מה ההוא מרגיש כלפיה. יופי של קלף לרגשות. הוא מרגיש כלפיה שהיא מתאימה ונכונה לו למערכת יחסים זוגית טובה ופורה - אהבה, סקס, בילויםי וכל הטוב שיש בקשר. אפילו אפשר לאמר שהוא היה רוצה קשר מאוד רציני עמה. בואי נאמר שמבחינת רגשות הבחור כלפיה היא יכולה להיות רגועה בהחלט :) אני שוב מסייגת ואומרת שכאשר אין את כל הפריסה וכל הקלפים קשה מאוד לפרש ולדייק.

בוקר צח ענתי

בעמדה "מחשבות שלו עליה" - 2 חרבות בעמדה "רגשותיו כלפיה" - קיסרית ברור שיש לו קונפליקט בין הרגשות והמחשבות שלו. לעיתים קרובות כשיש קלפים כאלה הם מסמלים את הרגשתינו האמיתית ביחס לנערה, ואת המחשבות הסוערות הנלוות לכך. כלומר חווית ההתאהבות מפחידה אותו וגורמת לו לחוסר איזון, פחד, מחשבות מבולבלות, לא רואה נכון את המציאות, בקיצור גבר מאוהב. לעיתים זה קורה כשבראש אני חושב שהיא לא מתאימה לי ובלב אני מרגיש כלפיה אהבה. כשזה קורא אני בקונפליקט ביחס לנערה שלי. אוהב מיקי

למעלה