מצטערת אבל לא ידעתי עד היום שהפורום קיים (ואל תהרגו אותי...). גם אני מתה על הסדרה. אני מצרפת קובץ שמצאתי של פרומו לפרק סיום כנראה. תגידו, מאיפה כולם רואים את הפרקים של עונה 10?
כמה שזה מושלם...סוף סוף...ומה זאת אומרת is it love at last???? מה הם רוצים מכות? יש להם עוד ספקות??? אוי ואבוי להם אם תהיה לי איזו שהיא הפתעה לא נעימה.... אוף איזה כיף לה....
קרוב לפרצוף ? סוז את קולטת בכלל מה ילך פה? אני מכינה מכונות הנשמה! וגיל, ברור לך שגם אתה מפעיל את המאפיה ביום שבת, למקרה שהמאפיה שלי תחליט שהיא שובתת, או לא עובדת בחג שני?
"אתם קולטים מה זה דיוויד כזה קרוב לפרצוף ? " חחח...כאילו, כן , אני כל יום מדמיינת את דיויד קרוב לפרצוף שלי..הדמיון הזה גובר בעיקר בשעות 2-3 לפנות בוקר..אבל עזבי, זו אני וזה לא צריך לעניין אפאחד
אבל התכוונת לזה שהוא כזה קרוב לפרצוף של מאק? מהרגע שראיתי את התמונה יש לי לבבות בעניים
... את קולטת איך הוא מסתכל על מאק?!? איזה מבט ממיס גאאאאאאאאאאאאאאש...זה מבט כ"כ מאוהב...איזה שחקן מדהים הוא..בחיי... כ"כ הרבה כישרון יש בשטרודל הזה...
כמה שהתמונה הזו נראת כמו התמונות הנצחיות האלו כמו "חלף עם הרוח" וכאלה... אם היו צריכים לשים תמונה לתיאור הפיינל לא יכולתי לבחור טובה מתמונה הזו. כל הכבוד לפחות על הבחירה