שלום לכם

1מדי

New member
שלום לכם ../images/Emo140.gif

מצטערת אבל לא ידעתי עד היום שהפורום קיים (ואל תהרגו אותי...). גם אני מתה על הסדרה. אני מצרפת קובץ שמצאתי של פרומו לפרק סיום כנראה. תגידו, מאיפה כולם רואים את הפרקים של עונה 10?

1מדי

New member
סתם רצה להיות מתוחכם ../images/Emo4.gif

הם בטח שרו את השיר הזה אחרי שהסריטו איזה קטע אהבה בניהם (ככה אני לפחות מקווה) והם השתטו... זה דוקא מרמז על תוכן הפרק

פגית

New member
ברוכה הבאה....לגבי השאלה שלך

איפה הם רואים אין לי שמץ..

../images/Emo7.gifליבי נשבר כל פעם מחדש../images/Emo14.gif

ווואו איזו תמונה יפה... למה זה חייב להסתיים
???? עוד פעם פתחתי את הבוקר עם כאב לב....
נ.ב.... ברוכה הבאה מדי

אני לא מפסיקה לבהות בתמונה../images/Emo7.gif

איזה תמונה מדהימה...איזה מבט אוהב הוא נותן לה....
כמה שזה מושלם...סוף סוף...ומה זאת אומרת is it love at last???? מה הם רוצים מכות? יש להם עוד ספקות??? אוי ואבוי להם אם תהיה לי איזו שהיא הפתעה לא נעימה.... אוף איזה כיף לה....

1מדי

New member
נראה שהם רוקדים ../images/Emo9.gif

זה לא נראה כמו חיבוק רגיל והם בבגדים שרואים בתמונות מהבר. אולי אחרי שכבר גילו את הרגשות שלהם? ועדיין לא הבנתי מהיכן אתם רואים את הפרקים של עונה 10?

1מדי

New member
אז אולי

גלי לי במסר.... אני מתה מסקרנות - לחכות עוד שלוש שנים לראות את זה זה ממש אכזרי

הנה עוד כתבה ../images/Emo26.gif

ולמה הם רושמים בכל מקום tonight?????? פיספסתי משהו? כאילו...זה יום שישי , מה הם סתומים?

1מדי

New member
זה עיתון תכניות

כמו אצלינו "רייטינג" - יכול להיות שהוא יוצא פעם בשבועיים או משהו אז ביום של הפרק זו בטח כתבה ליד רשימת התכניות ואז כתוב TONIGHT

harmless

New member
sigh אתם קולטים מה זה דיוויד כזה

קרוב לפרצוף ? סוז את קולטת בכלל מה ילך פה? אני מכינה מכונות הנשמה! וגיל, ברור לך שגם אתה מפעיל את המאפיה ביום שבת, למקרה שהמאפיה שלי תחליט שהיא שובתת, או לא עובדת בחג שני?

תרי לא הבנתי אותך.

"אתם קולטים מה זה דיוויד כזה קרוב לפרצוף ? " חחח...כאילו, כן , אני כל יום מדמיינת את דיויד קרוב לפרצוף שלי..הדמיון הזה גובר בעיקר בשעות 2-3 לפנות בוקר..אבל עזבי, זו אני וזה לא צריך לעניין אפאחד
אבל התכוונת לזה שהוא כזה קרוב לפרצוף של מאק? מהרגע שראיתי את התמונה יש לי לבבות בעניים
... את קולטת איך הוא מסתכל על מאק?!? איזה מבט ממיס גאאאאאאאאאאאאאאש...זה מבט כ"כ מאוהב...איזה שחקן מדהים הוא..בחיי... כ"כ הרבה כישרון יש בשטרודל הזה...

ועוד משהו...

כמה שהתמונה הזו נראת כמו התמונות הנצחיות האלו כמו "חלף עם הרוח" וכאלה... אם היו צריכים לשים תמונה לתיאור הפיינל לא יכולתי לבחור טובה מתמונה הזו. כל הכבוד לפחות על הבחירה

harmless

New member
אלא אם כן יש HMS

ואז זאת תהיה התמונה הכי טובה חח, אבל אני בספק

1מדי

New member
מאיפה התמונה הזאת?

ממש לא זכור לי חיבוק כזה ששניהם בגופיות (אולי מעונות מתקדמות יותר?)

זה בפוטושופ...

התמונה של הארם זה מeach of us angels זה פרק מעונה 8. לגבי מאק...אין לי מושג..אולי זו תמונה מתקופת "בין הכסאות" שלה....

טלמ

New member
דמעה ../images/Emo182.gif נוזלת מעיני.... ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איך אחרי עשר שנים זה נגמר?!

למעלה