אני פעם ראשונה כותבת כאן בפורום. רציתי לשאול אם מישהו מכם התנסה פעם בהחלפת דירות? כלומר החליף דירה שהוא גר בה בארץ, עם דירה בחו"ל, כדוגמת הדירות בלוח הזה. גם אם כן וגם אם לא אשמח מאוד לשמוע חוויות ודיעות או שמועות ממכרים שניסו זאת.
שהרי התרמיל הוא הביית של המטייל . אז באופן אישי לאחר שטבעה סירה שכורה על ידי משרד הבריאות בנהר המאנו בפירו שנת 1994 ואני על סיפונה התנסיתי בהחלפת ביית ... וסביר להניח שתרמילי משמש היטב את אותו בן שבט הפירו שמן הסתם משתמש בתרמילי מסוג לוא אלפין עד היום .. ומה אני קיבלתי למפרע אולי בתמורה שבועיים אירוח חינם אין כסף בביתם של אנשי הפירו . מן הסתם יש כאן איזה צדק מסוים . לא בטוח שעניתי לשאלתך אך ללא ספק זו חויה מן המשובחות בטיול . נתי
והחלק היפה היה הלילה שאחרי . כולי רטוב לאחר שהגיעה סירת קאנו למשות אותנו מן העץ באמצע הנהר שנתלינו עליו , שכן לולא העץ הזה שנפל לנהר וסיפק אחיזה במשך שעה ומשהו לרגליים לא בטוח שהייתי כאן היום שכן הנהר סוחף בצורה מדהימה . עליתי על הסירה אחרון ועשיתי את עשרות המטרים הבודדים לחוף רועד . בלילה התכסיתי בשקית ניילון והשתמשתי במצית שלמרבה הפלא עבד להדלקת מדורה לחימום . את המחיר שילמתי מאוחר יותר כאשר נאלצתי לשלות מיני תולעים לבנות מאזורי הגוף הרטובים שכן אותם יעקוץ הפרפר . מסתבר כאמור ויותר מהכל לפני חג הפסח כי אם עברנו את פרעה ... נעבור גם את זה . נתי
לפני כשנתיים טסתי עם ידיד שהחליף את הדירה שלו בת"א עם דירה בלב מנהטן, ניו יורק, הייתה חוויה נחמדה מאוד, לא בסדר גודל של טיול טרקים בנפאל, אבל לפעמים גם נחמד לבלות בנוף אורבני לשם שינוי..
החלום של אנשים בני יורק זה להחליף את ארמון הזכוכית שלהם שמפחדים לצאת ממנו בגלל שודדים גנבים רוצחים וחוטפים וכיוצא בזה ... עם צריף פתוח בגונגל שבו אין גניבות , רק חיוכים ולב רחב . נתי