שלום לכם

numik

New member
שלום לכם ../images/Emo140.gif

ניסיתי לחפש תשובה לשאלה שלי בפורומים שונים של אוכל ולא קיבלתי תשובה. מכיוון שהפורום הזה הוא גם על תרבות יפן ולא רק שפה חשבתי שאולי פה יוכלו לעזור לי. אולי יש פה יפנים או אנשים שחיו ביפן. אני מחפשת מתכון לאטריות אורז, נורא רוצה להכין! (גם מתכונים אחרים עם קמח אורז יתקבלו בברכה) אולי מישהו פה ידע לעזור לי או להפנות אותי למקום הנכון?... תודה!

raisingod

New member
תגובה

דבר ראשון סוף סוף מישהו שחובב בישול כמוני :), בכל מקרה קל מאוד למצוא מתכנוים לאטריות אורז ברשת( חפשי בגוגל rice noddels) , מכיוון שהרעיון המרכזי בבישול, תמיד היה ותמיד יהיה, המקוריות תנסי לשלב אם הידע הבסיסי של איך להכין אטריות אורז דברים מגוונים ( תניסי לשלב אותהאטריות אם כרכר ופפריקה חריפה- יוצא מאוד טעים)

numik

New member
קודם כל, ../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

אבל נדמה לי שהרעיון פוספס... אני כבר עליתי כיתה וקניתי קמח אורז ורוצה להכין את האטריות עצמן אז מה עכשיו, חובב בישול? יש לך רעיון עבורי?...

raisingod

New member
תגובה

לזה התכוונתי המתכנוים הם איך להכין את האטריות! מעבר לזה לא מש צריך מתכון :). בכל מקרה אני יחפש ואם אני ימצא משהו אני יתן קישור !

numik

New member
רייזינגוד... ../images/Emo11.gif

או שאתה לא מבין אותי או שאני לא מבינה אותך או שהתעלומה תפתר בעזרת המתכונים שתמצא עבורי...
לקחת איטריות בחפיסה, לבשל קלות או להשרות במים קרים ולתת בהם תוספות טעימות לתפארת, את זה אני כבר יודעת... אני רוצה לדעת איך מכינים את האיטריות עצמן, אלו שקונים בתוך החפיסה, שקפקפות לבנבנות. קפיש?

מצאתי מתכון

אם כי נראה לי מריפרוף קצר שמשתמשים בו באורז ולא בקמח אורז. נסי ותהני. דרך אגב, מצאתי אותו כשגיגלתי how to make rice noodles

raisingod

New member
תגובה

התכוונתי בדיוק למתכון לאיך להכין את האטריות ( שיש הניסוח שלי כזה לא טוב??)

למעלה