שלום לכם

שלום לכם ../images/Emo140.gif

כבר כתבתי פה בעבר, לפני כ-3 חודשים. להזכירכם, אני נשואה, ומזה 4 שנים אני נפגשת עם מישהו. בהתחלה זה היה רומן סוער, אח"כ הוא עבר מקום עבודה והקשר דעך, אבל לא באשמתנו. נשארנו בקשר טלפוני ולא ידעתי לאן הקשר הולך אם בכלל (בגלל זה גם פניתי אליכם בעבר). אני חייבת לציין כי זה קשר נדיר, שנותן לשנינו איזה שהוא מפלט מהשגרה. אני לא יודעת להסביר את זה, אבל זה קשר מאוד מיוחד, אחרת לא הייתי מושכת את זה כ"כ הרבה זמן. כעת החלטתי לקחת את העניין לידיים שלי. התחלנו לדבר יותר בטלפון, סוף סוף נפגשנו אחרי תקופה של שנתיים וחצי שלא ראיתי אותו אפילו פעם אחת. זאת הייתה פגישה תמימה לגמרי (ארוחת צהריים), אבל היא הבהירה (לפחות לי) שאני לא הולכת לוותר על הקשר הזה. ברור שאני לא רוצה להפוך את הקשר הזה ל"רציני", אלא להשאיר אותו כרומן, אבל מצד שני אני רוצה להעלות אותו רמה, להחזיר את מה שהיה בהתחלה. אני רוצה לדעת מה קורה בראש שלו. מה הוא רוצה מהקשר הזה. שאלתי "מה עליי לדעת על כוונותיו של X כלפיי" מה - 4 גביעים עליי - 6 גביעים לדעת - מלך מטות על כוונותיו - 5 מטות שלX - 2 גביעים כלפיי - מלך חרבות סיכום - 7 גביעים מאוד אודה על הפרוש.

צ ל י ל 8

New member
היי שלו לתמיד

אנו לא עונים יותר על שאלות כמו הניסוח שהבאת כאן. הדבר היחיד שניתן שלאול הוא: מה הפוטנצאיל הרומנטי ביני וביו X בחודשיים הבאים? 5 קלפים+קלף סיכום

בבקשה

מה - נזיר הפוטנציאל הרומנטי - 10 מטות ביני - שמש לבינו - 2 חרבות בחודשים הקרובים - 10 חרבות סיכום - הקוסם

batgalim

New member
שלו לתמיד

עלייך להבין שהקשר מבחינתו כבר נגמר. הוא די התלבט והיה לו מאד קשה לתמרן בינך לבין אישתו, העומס הרגשי והאנרגיות שהיה צריך להשקיע הקשו עליו מאד. 10 חרבות מציין סופיות, אך אולי בעקבות הסיום של קשר זה - תהיה התחלה חדשה בחייך. יתכן והרומנטיקה בינך לבין בעלך תוכל להתרומם או.. שתמצאי מאהב חדש... קלף הקוסם בסיכום רומז שקסם אישי לא חסר לך... שיהיה לך כל טוב.

תודה על התשובה, אבל...

זה מאוד מוזר, כי דווקא עכשיו מורגשת איזו שהיא התחדשות של הקשר.

אולי בעצם זה מראה מה שזה מראה

בגלל שלא מדובר בקשר רומנטי אלא ב"יזיזות" לשמה, כלומר קשרי ידידות המבוססים על סקס, ללא שום רגשות מסביב?

למעלה