BarbiBarush
New member
שלום לכם../images/Emo140.gif
שוטטתי באינטרנט קראתי קצת והגעתי אליכם
למען האמת, כיום התופעה פחות מתרחשת אצלי, בעבר זה היה מציק ובאופן יותר תובעני וסתם החלטתי לבדוק את זה עכשיו כי עניין אותי. אני בת 20, ובערך בגיל 13 היו לי למשך שנתיים-שלוש כל מיני אירועים טיקסיים שהיו קורים לי במהלך היום, אם זה שהווליום חייב להיות על זוגי, חזרה על מילה מסויימת כמה פעמים,לשטוף יותר מדי פעמים ידיים,לגעת במשהו מסויים מספר פעמים,לחזור שוב ושוב על אותה פעולה (כן זה לול להשמע קצת מוזר, האמת שלפני שנה בערך שאלתי עוד שתי חברות שלי ובחלק מהדברים הן אמרו שזה קורה גם אצלן), להגיד משהו, מחשבה שאם לא אעשה ככה וככה עלול לקרות משהו. כיום זה מתבטא בכל מיני פעילויות במהלך היום-יום,הרבה פחות מבעבר ולא מפריע יותר מדי לשגרת היומיום שלי, אבל עדיין..למה זה קורה? למשל אחרי שכיוונתי בפלאפון את השעון המעורר אני בודקת עוד פעם-פעמיים שהוא אכן כוון כדי שיפעל ואתעורר כמו שצריך, אחרי שנעלתי את הדלת (או אם לא זכרתי אם הדלת נעולה) והלכתי למקום אחר,לחזור ולבדוק שוב שהדלת אכן נעולה,ושאם לא אבדוק עלול לקרות משהו, אני יכולה לשמוע איזה רעש מוזר ופשוט לדמיין סרט שלם ולפחד נורא, ועוד דבר שהיה קורה לי גם בעבר, לפעמים כשאני הולכת לבד ברחוב אני מסתכלת אחורה מחשש שיש מאחוריי מישהו
האמת שכשאני כותבת על זה זה אפילו מצחיק אותי, זה פשוט להריץ לעצמך סרטים בראש למרות שבחלק מהמקרים ידוע שקרוב לוודאי שזה לא באמת קורה, אבל עדיין ההרגשה היא שאני חייבת להסתובב ולראות שאין אף אחד. קראתי קצת על הפרעות טורדניות..זה קצת מזכיר. אבל אני לא מרגישה שזה אצלי כך עד כדי כך...
שוטטתי באינטרנט קראתי קצת והגעתי אליכם