שלום לכם...!

Cheezus

New member
שלום לכם...! ../images/Emo140.gif

רק מציגה את עצמי... מצטרפת..
להתחיל לברבר על הנסיון שלי ובלה בלה? (כן, חתיכת נסיון גםכן..
) טוף זהו. נעים להכיר..!

ברוכה הבאה

וכן, תתחילי לספר על הנסיון שלך ובלה בלה בלה (גם חתיכת נסיון זה משהו
). אם את לומדת משחק בסדנה חובבנית או בלימודים מקצועיים או אפילו אם סתם ראית איזה הצגה טובה לאחרונה שבא לך לספר עליה, בקיצור כל מה שבא לך שקשור לאמניות הבמה כמובן שיתקבל כאן בברכה. המשך יום טוב.

Cheezus

New member
הממ... ובכן.... ../images/Emo22.gif

מאז שהייתי קטנה הייתי בחוגי תאטרון.... תמיד אהבתי לשחק.... העלתי הרבה מופעים (לא אני בעצמי חלילה!).. הייתי במגמת תאטרון בשנתיים האחרונות (בשנה הזאת לא הייתי בגלל שעברתי בית ספר ושם לא הייתה...) אני משחקת בעקר קומדיה (אבל לא סוגרת את הרפרטואר שלי על זה). זה בקשר לעצמי, נראה לי...
בקשר לסביבה: אני גאה לאמר שאני אומנותית ככלל
אז אני מאווווווד אוהבת תאטרון, מחול, קונצרטים, אופרות, כל מה שבא. אבל צריך לזכור שאני עדיין די קטנה אז אין לי נסיון אדיר בעניין... טוף, זהו, נראה לי..

יאפ.. אהם.. א.. ~בלי שום קשר~

אתמול היה לנו את טקס סוף השנה. נכון ספרתי לכם שאני הייתי אמורה להיות האמא הפולניה? אז.. ובכן, הייתי ו....
היה פיצוץ!
כולם ממש אהבו את הקטע שלי וקבלתי טונה מחמאות! אני מזה מאושרת! אני פחדתי שאני אדבר יותר מדי מהר.. אבל בסוף זה יצא ממוווששלםם!!! נ.ב תגידו, נכון זה מפחיד שאתה עושה קטע לפני כל הבית ספר ולפתע אתה מרגיש כמו מנחה ערוץ הילדים?!
U-
בה-ביי!
דודי בלסר לשלטון!
לזכרה של אולדון

היי!!! ברוכה הבאה!

אם את אוהבת תיאטרון וכל הקשור בו תמצאי פה אחלה אנשים לדבר איתם!

קצת איחרת מאמי

אני כבר חצי שנה מכירה את הפורום הזה... למרות שאני סופר סופר סופר (אטרקטיבית) לא פעילה בפורום.. תודה בכל מקרה
. U-
בה-ביי
דודי בלסר לשלטון!
לזכרה של אולדון

פחחחחחחחחחח

פשלות שלי... אבל חיפף! עובר... (שמתם לב שמאוד קל לשכוח על איזה טופיק אתה כותב? :-*)
קורה... U-
בה-ביי! ~פאדיחות!~

למעלה