שלום לכם

The Guardian17

New member
שלום לכם ../images/Emo13.gif

מה שלומכם ?
טוב, אני המנהל החדש של פורום הומור. קבלו את זה
... אני מנהל מזה זמן מה את פורום הומור שחור (כפי שאתם יכולים לראות בחתימה) והיום התחלתי לנהל את פורום הומור במקום המנהל לשעבר שפרש מניהול הפורום. אני אנסה, בעזרתכם, לשנות קצת את הפורום, ליצור קהילה של הומור בפורום ושהפורום יהיה נחמד לכולנו. עם הזמן, אשתדל לשרדג את המאמרים, הטאגליינס וכו' שבפורום.
לכל מי שיש שאלות, מענות ושלל הבלים (
) יכול לשלוח לי במסר ואני אחשוב אם לחזור אליכם....
מקווה שהפורום יפרח הרבה יותר, גרדיאן
.

Reut E

New member
שלום../images/Emo13.gif

קודם כל ברוך הבא גרדיאן ונעים להכיר
קצת מת פה אבל זה קורה כל תקופה מסויימת.. כולם פה אוהבים להצחיק ולהרגיז לפעמים והכל מאהבה! אז ככה אני רעות ואתה תכיר עוד את החברה פה.. את דויד, בר, שרגא, וגם פרה המקורי הצטרך לא מיזמן וכל השאר שאני לא מכירה ממש. בהצלחה בניהול

המ.

ספר קצת על עצמך וזה. מזה מנהל חדש שבא צריך לספר גם על עצמו כדי שנוכל להטריד אותו בשנתו
אגב,אני בר,ואני נקבה.

The Guardian17

New member
אז אני אספר ../images/Emo13.gif

שמי רמי... החלפתי קידומת לא מזמן ועכשיו אני לא בן עשרה (כמה חבל
)... כפי שכתבתי בהודעה הראשית, אני מנהל את פורום הומור שחור ועכשיו אני מנהל את פורום הומור. אוהב לגלוש באיטרנט, ספורט (שחייה), מוזיקה (האוס זה מאוד אני) וסתם אוהב לשמוע ולקרוא דברים מצחיקים... מה אתכם ?
רוצים אולי לעשות שרשור הכרות ?

בלשון זכה, יצאת מגיל ה`עשר`. [ז]

אם היית כוסית [נגיד שאתה עכשיו זכר, כה?] היית יוצאת מגיל העשרה. גבר מגיל 11, אחד עשר, ועד 19 תשעה עשר, נשאר עשר. ל`עשרה` הגבר זוכה אך ורק בגיל 10, "אני בן עשרה שנים". זה ברור?

Reut E

New member
טעות!!

לא אומרים להתעשת במצב כזה..זאת אומרת אין קשר

Reut E

New member
שרשור היכרות אחלה רעיון

אחרי תקופה של סידורים והכל כניראה הפורום גסס ועכשיו הוא חזר לחיים אז יאללה!

Seidman

New member
שיהיה המון בהצלחה../images/Emo13.gif

אולי פה יצחקו יותר ממך, מהסיבות הנכונות

וואלקם מיסטר X!

אני דוד [דיויד, דודו, דון, דודון, dude, דאוויד]. אני בן 18. אני מירושלים, עיר בירת ישראל ואני מאוד ציוני. יש לי שיער חום ועיניים כחולות, גובההי [הגובהה שלי, יעניו] 1.79 מטרים. אני מלא אבל יפה, חסון אבל כוסון. השיא שלי בשכיבות שמיכה הוא 33 בדקה ואני נוהג לאכול שלושה ארוחות ביום. הספורט האהוב עליי דומה לשלך בדיוק וחוש ההומור שלי אינו צפוי. אני משחק פינגפונג כשמשעמם לאחי ואני לוקח אקמול כשאני מתקשה להתעורר. המוטו שלי הוא "אל תחיו בסרט כי החיים הם סרט רע". נעים מאוד להכיר! ! ! בארני שולט!!

The Guardian17

New member
נעים מאוד ../images/Emo3.gif

מאוד ציוני ?..מה ז"א ?.. פינו אותך מהבית ?
ולמה ציינת את כל הפרטים האלה ?.. אתה מחפש להכיר כאן או משהו ?..טעות בפורום
וזה שלוש ארוחות ביום. אסור להתעסק איתי על לשון

בוקר טוב!

לגבי ה"שלושה"-"שלוש", עמדת במבחן. 1-0 לקבוצת הבנות. *כמו שאמרתי, חוש ההומור שלי הוא קצת כמו הטבע-משתנה כל הזמן. את כל הפרטים לגבי עצמי ציינתי על מנת שיהיה לך מה לשאול [או בשביל שיהיה לאלו שאינם עיגלים שיהיה להם מה לצחוק]. יומקסים!

למעלה