שלום לכם...

מאוהבת15

New member
שלום לכם...../images/Emo13.gif

אז ככה, אני לירז בת 15... ועד לפני 4 5 ימים הייתה לי חברה במשך חודש וחצי... ונפרדנו! ולקחתי את זה מאוד קשה! ישבתי ימים שלמים ובכיתי ובכיתי ובכיתי! אמא שלי כבר הייתה מודאגת היא באישזהו שלב באה ושאלה אותי "אנסו אותך?" אז הרגשתי שאני נשברת ושאני מספרת לה... סיפרתי...כמעט הכול! הדברים החשובים סיפרתי - עזבו שעכשיו אני מתחרטת על זה אבל אין לי מה לעשות עם זה עכשיו! אז סיפרתי לה ובהתחלה היא לא ידעה מה להגיד ואיך לקבל אז היא פשוט שתקה ואז היא דיברה עם הרופאה שלנו והיא הפנתה אותה לפסיכולוגית ולעבדת סוציאלית! עכשיו היא מתייחסת לזה כאל "מחלה" כאל משהו שיש לו תרופה שאם נלחמים זה עובר! היא לא מבינה שזה ממש לא ככה למרות שניסיתי להסביר! ביקשתי ממנה בתחננתי שתעזוב אותי שגם ככה קשה לי הפרידה וד היא מביאה לי פסיכולוגיים עכשיו? מה היא נפלה על כל הראש? אני לא יודעת מה לעשות, כי לפסיכולוג או עובדת סוציאלית אני לא הולכת! הם לא יעזרו לי סתם יעשו שתיפות מוח! להסביר לה? היא לא מבינה! היא אומרת שאני צריכה להלחם בזה וזה "פשוט" יעבור! או שלא....! מזה להלחם? מזה מחלה מזה סרטן??? חס וחלילה! אני לא יודעת מה לעשות אני אובדת עצות אני לא רוצה פסיכולוגיים ועובדים מזדיניים למיניהם! אני רוצה להמשיך לחיות ולאן שהחיים יקחו אותי אני יהיה! טופ לי עם מה ומי שאני! אההה... והיא הבינה איך שהוא שיודעים עליי חברות ידידים... אז היא עושה לי "מה את מפרסמת את זה?" "את לא מתביישת?" "את רוצה שיצחקו עלייך?" ואיך אני אמורה להשתיק אותה??? היא רק מכאיבה לי יותר! אם אני מקבללת אתץ עצמי ככה! אז הסביבה ובמיוחד ההורים שלי (אמא שלי) צריכים לקבל אותי... ומי שלא טופ לו אז שיתרחק! כי למי שבאמת אכפת ממני אז הוא לא יתרח בגלל שאני נמשכת לבנות! מה עושים??? תעזרו לי! ולכל המטלבטים אם לספר להורים ו לספר... אז גם אם ההורים שלכם הם הכי ליברלים והכי פתוחים שבעולם א-ל תספרו להם! זו תהייה טעות! מנסיוווון! מקווה לקבל תגובות ומצטערת על ההצפה... לירז *שעדיין בדיכאון מהפרידה*

לירזו´ש

אפילו כרגע כשקשה לך, והכל ניראה כאילו חרב ונהרס... תנסי לראות את "הבעיה" מהצד של אמך, קשה לה בדיוק כמו שלך קשה. וזאת התגובה הראשונה שלה, הפיתרון הכי טוב שניראה לה כעט. שתלכי לפסיכולוג. רק שתדעי לך, פסיכולוג אסור לו לשנות אותך, ולא את הדעות שלך. הוא יקשיב לך וינסה לעזור לך לקבל את עצמך כמו שאת. וכמו שאת אומרת את קיבלת את עצמך, וכך גם לי ניראה. מי שכעט לא מקבל את זה זאת אמך... קשה אם זה. לא כל אמא רוצה שהבת שלה תהיה לסבית. זה אל יעבור לך פתאום, ואת לא יכולה להילחם בזה. את מה שאת ואין מה לעשות עם זה. אולי תתני לה זמן, להבין להקל את מה שאמרת. שוב זמן... זכור לך, אמרתי לך את זה כבר הוא מרפא הוא נותן לבעיות לעבור להן, ולהבין אותם... את לא חייבת ללכת לפסיכולוג אם את לא רוצה. תנסי לשבת שוב פעם אם אמך ולהסביר לה. בלי צעקות, בלי ויכוחים. פשוט לשפוך את מה שאת מרגישה.

מאוהבת15

New member
מתוקה...../images/Emo51.gif

אמממ אני מבינהאותה שהיא לא מקבלת אותי! אבל שתעזוב אותי שתשבור את הראש עם עצמה כי גם ככה קשה לי עם הפרידה המגעילה הזו אז היא עוד מקשה עליי עם הפסיכולוגיים שלה!? ההורים שלך יודעים??? ישבתי איתה דיברתי איתה אמרתילה שזה מה שאני ושאי אפשר לשנות את זה שתקבל אותי... שהיא לא יכולה לעשות הוקוס פוקוס ואני לא הימשך לבנות! אני לא יודעת מה לעשות אתה!!! תודה לך על התגובה! לירז

merman

New member
רוב הפסיכולוגים לא ינסו לשנות אותך

והם כן יכולים ליעץ לך איך לתקשר עם אמא שלך בצורה נכונה, להסביר לה, ולהבין שגם היא צריכה להתרגל, ושכנראה היא לא יכולה תוך שניה לעכל שהבת שלה לסבית. חוץ מזה אם פסיכולוג יגיד לאמא שלך שזה בסדר, זה בטח ירגיע אותה, ואם לא, לפחות היה לך מישהו מקצועי ונחמד (לרוב) שאת יכולה לשפוך בפניו את הלב. הפסיכולוגית שלי מאוד עזרה לי לקבל את עצמי, ואני מאוד שמח שאני הולך אליה (מרצוני, לא שלחו אותי). וקצת סבלנות לאמא שלך, זה די קשה לשנות את כל מה שחשבת תוך שניה. גם לך היו די הרבה שנים להבין מי את ומה את רוצה - אי אפשר לצפות שההורים יעברו את התהליך הזה של השנים תוך שניות.
מרמן

../images/Emo13.gif

שאלת אם ההורים שלי יודעים? אני בקושי יודעת...
אז אני לא יכולה לענות לך על השאלה הזאת. אבל מה שאני בטוחה כשאם נגיד אני יהיה לסבית או דו מינית, אני לא יגלה זאת להורים שלי, אולי אמא שלי תבין אבל אבא שלי? לא ולא... בזה אני בטוחה. ולדעתי merman ענה לך תשובה נכונה, רציתי להגיד את זה ולא ידעתי איך לנסח את זה. וגם לא דווקא אלה שהולכים לפסיכולוג הם "חולים" או משהו דומה לזה.

מאוהבת15

New member
אדומה...

בת כמה את? אבא שלי גם לא יודע רק אמא שלי! ואולי בכ"ז אני אלך לפסיכולוג אם היא תירצה... אבל אני מקווה שהפסיכולוג יבין אותי ויהיה לטובתי שיגיד לאמא שלי שזה דגבר שלא ניתן לשינוי ושצריך לקבל את זה! שז לא דבר שאם רלחמים בו הואנעלם! שאין לזה תרופה כמו מחלה... שתבין משהו שיכנס לה לראש! תודה לכם, לירז

אני חושבת שללכת לפסיכולוג יכול להיו

דבר טוב בשבילך. עושה רושם שקשה לך להתמודד עם כל הדברים שעוברים עליך, וחברים, גם טובים, לרב לא מסוגלים לתת פרספקטיבה, והורים כבר אמרנו מה קורה איתם. פסיכולוג יכול לעזור לך גם בינך לבין עצמך וגם ביחסים בינך לבין אמא שלך. אז תלכי לפסיכולוג, אבל עדיין תדגישי לאמא שלך שזו לא מחלה, ושאי אפשר להשתנות ושנסיון להתכחש למי שאת (בפני עצמך, בפניה, בפני חברים) יגרום לך להיות אומללה ואני בטוחה שהיא לא רוצה את זה.

שונאתפסיכולוגיםשונאתפסיכולוגיםשונאת

טוב, אז רק שתדעו שאני בנאדם שתמיד תמיד תמיד מקבל דעות של אנשים אחרים, ואני שונאת להגיד למישהו שדעתו היא "לא נכונה" או "לא צודקת", אבל.. אוף איתכם!!! בא לי לתת לכל אחד ממכם אגרוף. שלחו אותי לכל פסיכולוג מזדיין בארץ, לכל יועצת בכל ביצפר אפשרי, ועד היום כל מה שקיבלתי מהפגישות האלה זה רק סיוטים ועצבים. א. זה ממש ממש מדכא ומעצבן לדבר עם מישהו על נושא שמן הסתם אתה לא רוצה לדבר עליו איתו (אם שלחו אותך לפסיכולוג בגלל זה, רב הסיכויים שזה משהו אישי שאחרים פשוט לא יכולים לקבל) ב. פסיכולוגים הם אנשים מתחכמים, שלא אכפת להם ממך באמת. אני עושה עושה פה הכללה רצינית ביותר, עוד דבר שאני שונאת לעשות, אבל אני בכלל לא מאמינה בכל השטות הזאת שפסיכולוגים מסתובבים סביבה, אז אני מרשה לעצמי לומר שכולם מפגרים. ג. מה שלא תגיד להם, הם יקחו את זה בפירוש המילולי של המשפט, יחייכו חיוך מזויף שלא קשור לכלום ויפילו עליך עשרים שאלות לכל מילה. יצורים נוראיים. צריך להגלות את כולם לאיזה אי נטוש שיזיינו אחד לשני את השכל. אוף.

למעלה