שלום לכם

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

lilo4

New member
שלום לכם ../images/Emo13.gif

אני מכורה לCSI, אבל לא כ"כ משתתפת בפורום.... בכלאופן, היום ישבתי ונהניתי משני פרקים של CSI לאס וגאס באקסטרא הוט- הפרק האחרון של העונה השלישית, ומיד אחריו הפרק הראשון של העונה הרביעית. בסוף הפרק הראשון, לאימת הצופים, מסתבר שאמור להיות המשך... חיפשתי קצת בלוח השידורים של הוט ולא הצלחתי להבין מתי ישודר פרק 2 :/ מישהו יודע? מישהו יודע אם בכלל פרק 2 הוא פרק ההמשך או שמא הפיתרון הוא אי שם במהלך העונה? (בבקשה אל תגלו לי את הסוף....)

gs4ever

New member
הפרק הבא פותר הכל

בהוט זה משודר בדרך כלל שני -חמישי אחרי עמוק באדמה אבל לא בטוח

הילה הץ

New member
זמני שידור

זה לא משודר ימי שני עד חמישי אחרי עמוק באדמה, זה היה משודרמבקום עמוק באדמה עד סיום העונה הראשונה. העונה השלישית שודרה בימי שני בעשר (אחרי עמוק באדמה) אבל מהשבוע משודרת במקומה העונה החדשה של csi:miami, גם אני לא יודעת מתי הם משדרים את העונה הרבעית של וגאס, יכול להיות שבימי שישי בערב. בכל מקרה למי שלא ראה אותה שווה לעקוב כי זאת עונה מעולה ויש בה כמה פרקים שווים במיוחד. ואם כבר, אז גם ראיתי סופסוף את פרק הפילוט (את ארבעת הפרקים שאחריו אני עדיין לא מצליחה להשיג) ואני חייבת להגיד שזה פרק נוראי, הפרק הכי גרוע של csi, ומזל שהם השתנו כשהם התחילו ממש.

gs4ever

New member
עונה 1

העונה הראשונה ממש שונה!אבח יש שם פרקים ממש מעניינים יש לי את העונה הראשונה אבל באיכות ממש רע כי הסאונד והוידיאו נפרדים בקטע מסויים את את רוצה אני יכולה להביא לך אבל אם את גרה באיזור ת"א את יכולה לשכור באוזן יש להם את כל העונות להשכרה

cherryblossom

New member
את רוב העונה הראשונה

ראיתי (זאת אני- הילה, שיניתי את השם), רק את הארבעה או חמישה פרקים הראשונים לא ראיתי. ניסית להוריד אותם כמה פעמים אבל לא שומעים.

hadas 14

New member
לוח שידורים: ../images/Emo98.gif

יום שבת: csi miami עונה שניה, ערוץ 1 בשעה 23:20 יום שני: csi miami עונה רביעית, extra hot בשעה 22:00 עוד ביום שני: csi ny לא יודעת איזו עונה... ערוץ 1 22:30 יום שישי: csi las vegas עונה רביעית extra hot בשעה 22:00 ומיד אח"כ שידור חוזר של מיאמי מיום שני. מקווה שעזרתי..

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני שונאת אותם.

העונה הרביעית בימי שישי ושבת? יופי, תתקעו את זה בדיוק בשעות שאני לא בבית בהן. אוף.

למעלה