שלום לכם

מעיין©

New member
שלום לכם../images/Emo13.gif

אז קודם כל, תודה רבה לכולכם- בשבועות האחרונים אני קוראת פה די הרבה ולמדתי המון
התקבלתי לעבוד כנציגת שירות ומכירה פרונטלית ברשת פלאפון. יש למישהו הערות\הארות על החברה? דברים שאולי כדאי לי לקחת בחשבון לפני שאני לוקחת את העבודה? תודה

bell boy

New member
אממ כן

תגידי מתי ייצא לכם גם GSM?
ראבק זה הורג אותי העניין הזה ...

Oיון

New member
קודם כל - כל הכבוד!

קשה מאוד לעבור את המרכז הערכה שלהם, (לי אישית לקח פעמים), החברה מצוינת ונותנת יחס מעולה לעובדים שלה, היא מעריכה אותם ודואגת לצפר אותם. כמו כל חברה גדולה היא דואגת לרווחת העובדים שלה ולשביעות הרצון שלה, לאחרונה היא נבחרה לאחת מ20 החברות שהכי שווה לעבוד שם.. חוץ מזה, היא מקבוצת בזק, וזה אף פעם לא רע.. וגולת הכותרת.. מכשיר חינם!

fifth quadrant

New member
איזה כיף

אז הרושם הראשוני שלי נכון רק משהו קטן: כתבת דואגת לרווחת העובדים שלה ולשביעות הרצון שלה פליטת פה?
טוב- סתם. אבל טוב לדעת.

fifth quadrant

New member
תראי

ממה שאני רואה נכון לעכשיו (ימים בודדים של תהליך קבלה לחברה) , האנשים שנתקלתי בהם (כמה מנהלים/אחראיים למינהם) הם ממש אחלה- נחמדים והכל. בנוסף נראה שהחברה באמת רוצה שיהיה לך כיף ויש דגש על האנשים- יש כל מיני הטבות ותהליך הקבלה הוא "ידידותי". הרושם הראשוני שלי הוא באמת חיובי ואני מקווה שזה לא רק על פני השטח. מה שכן הוא באמת רק ראשוני.

דיקלוש99

New member
בהצלחה!!

אני עובדת פלאפון, מרוצה מהתנאים, חברה סבבה, אחלה אנשים... לפעמים קצת קשה.. פרונטלי לא מכירה כי אני בשירות הטלפוני אבל שיהיה המון בהצלחה

למעלה