אני מבין שתהיה לכם תשובה
"חכמה" לכל דבר שאני אגיד... אבל תאמינו לי שגם לי יש משהו לכל דבר שאתם תגידו (צפיתי במופע הסטאנד-אפ של הרב אמנון יצחק, הפרכתי כל "הוכחה" שלו) אגב, אם הוא (ואני לא אקרא לו בשמו על מנת לכבד אתכם
) כזה כל יכול, איך זה שעדיין יש אנשים שלא מאמינים בו? ואיך זה שעדיין יש פסלים בעולם, אם זה אסור והוא כל יכול? עכשיו אתם תמצאו עוד איזה משפט שאני לא אבין (כי אני חסר השכלה, כן נכון...) שיהיה כתוב חצי בעברית חצי בשפה שאני לא אבין ותמצאו פרושי רש"י ושטויות עד שלא יהיה לי כח לענות... התיאור שלו נמצע בספר ירמיה או ספר ישעיהו או משהו שלמדנו שנה שעברה בבית ספר, ויש לו כנפיים (ויש לידו מלאכים שאומרים "קדוש, קדוש, קדוש", אם זה מזכיר לכם משהו) ודבר אחרון - אתם אומרים שאם כדור הארץ קיים זאת אומרת שהוא חייב היה לברוא אותו. אם זה ככה, ואם זה כל כך ברור, אז לי זה מאוד מאוד ברור שאם הוא קיים משהו היה חייב לברוא אותו. אתם תגידו כמובן שזה שטויות, אבל יש לזה את אותו משקל ואם מה שאתם אומרים נכון אז גם מה שאני אומר נכון והנה הוא לא קיים. אם מה שאתם אומרים לא נכון אז גם מה שאני אומר לא נכון אבל זה כבר לא משנה - הוא לא קיים. והנה הגענו לפרדוקס - אם העולם נברא ע"י ישות כלשהי בהכרח, אז הישות נבראה ע"י ישות אחרת בהכרח.
"חכמה" לכל דבר שאני אגיד... אבל תאמינו לי שגם לי יש משהו לכל דבר שאתם תגידו (צפיתי במופע הסטאנד-אפ של הרב אמנון יצחק, הפרכתי כל "הוכחה" שלו) אגב, אם הוא (ואני לא אקרא לו בשמו על מנת לכבד אתכם