שלום לכם

tamarhp

New member
שלום לכם ../images/Emo13.gif

אממ.. אני לא ממש אוהבת לפתוח הודעת של "אני חדשה" אבל בכל זאת נראה לי שזה מה שאני אעשה.. אז שלום חבר'ה
זוללוש (זולל משמשים) הזמין אותי לכאן (ווי, אני עושה לך פדיחות?) אז כדאי שתעשו רושם טוב כדי לגרום לי להישאר (האם זה איום?
) אז - קוראים לי תמר, אני דתיה, ואני בת 16.. אני מאמינה שרובכם גדולים ממני בהרבה.. מקווה להישאר
יום נפלא!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לגבי זה שהביא אותך הנה, בואי נזכור שגם לא כולנו בחרנו את ההורים שלנו. יהיה בסדר. אותי הביאה סקאלי. את מבינה למה אני מתכוון? זה שקוראים לך תמר זה כבר מכפר על הרבה חטאים. שבי איתנו התמר. האם טובים השכנים בעינייך?

tamarhp

New member
אה...

האמת שלא ממש הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה
דווקא זוללוש הוא אחלה בנאדם.. במיוחד אחרי ששידכו בינינו
(אוחח.. זולל, אני שוב עושה פדיחות?) ואני עוד לא הספקתי להכיר מי זה מי.. אז מי זו סקאלי? והשכנים דווקא מוצאים חן בעיני מאד, וזה אחד הפורומים הבודדים שאני באמת נהנית בו.. דרך אגב, מה זה בכלל הפורום הזה? על מה אמורים לדבר?

טוב, הסברים

הרשיתי לעצמי להתעמר במישמיש דיקא בגלל שהוא אדם שמח, טוב לבב וחביב עליי. בכלל בתרבות העברית ירידה היא בימן להערכה, כששניים נפגשם בברכת "מניאק", "נבלה", "שתשרף" וכו' זה סימן שהם ידידים מזה ימים רבים, בינתיים היחסים שלי עם מישמיש עומדים על מדרגה מוקדמת יותר. צ'אפחות בהמשך. זה עונה לך גם בנוגע לסקאלי? יופי. עכשיו, לגבי הפורום, לכאורה זה מקום פתוח שבו ניתן לדון בכל מה שקשור לתרבות עברית ובדרך לגלוש לשפה, הסטוריה, הגות, שירה ונופי הארץ, אבל למעשה זה נכון. מאוד מבלבל.

או קיי

טוב, השירות הצבאי שלי היה עם תנאי שירות כאלה שהקלות לא היו דבר שניתן לבקש אותו. אז לא פלא שאנ'לא מכירה

tamarhp

New member
הניק שלך מזכיר לי...

שתי בנות מהיכתה שלי כבר החליטו איך הן רוצות לקרוא לילדים שלהן (ויש רשימה די ארוכה של שמות מוזרים). הן גם עושות תחרות למי יש שמות יותר יפים. אתמול ישבנו ביחד קבוצה של בנות ואז אחת מהבנות הנ"ל נזכרה בעוד שמות שהיא רוצה - שאחד מהם הוא "שיבולת" אז מישהי אמרה לה שאם יהיו לה תאומים, בן ובת, היא תקרא להם שיבולת ושועל..

Mנטה

New member
ועל זה כבר אמרה מיכל ניב (ז"ל)

אזוב ועצבת. הכי שווה לתאומים.

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

יש גם אחיות או תאומות (נדמה לי שהן באותה משםפחה) - אכזבה ותקווה... בכלל, יש לנו שירשור שמות ב
השני שלי - ויש שם כל מיני שמות מוזרים.... שווה להציץ..

תחום פורה

פעם הציעו ליונתן גפן לקרוא לבן שלו צמר (הוא בחר אביב...). סתם אגדה אורבנית. בכל אופן, ג'ודי לוץ הבטיחה בשעתו שהיא לא מתכוננת לקרוא לבן שלה אסף כשהייתי קטן היו שרשורים כאלה של: הפנס של גולדה מאיר אישתו של זובין מהטה קנו לאשתו של פנחס ספיר

למעלה