שלום לכם

שלום לכם../images/Emo13.gif

זה שוב אני.. (טל) ו..הפעם רציתי לשאול אם למישהו יש תמונות של the rider tarot deck ויכול לעלות לפה או לשלוח לי למייל\איי סי קיו\מסנג'ר\אודיגו
מראש.. טל

יש לי עוד 2 שאלות../images/Emo70.gif

1. מזה הארקנה הגדולה\הארקנה הקטנה
2. אין לי כ"כ איך ללמוד טארוט חוץ מקורסים באינט'.. אז השאלה שלי אם אני אוכל ללמוד עם כל חפיסה שאני אקנה או שצריך חפיסה שדומה לציורים
בקיצור
כל הקורסים שניתן למצוא באינט' תקפים על כל החפיסות שניתן למצוא בחנויות או שצריך חפיסה מיוחדת
טל

אורי רז

New member
תשובות לשאלותיך

יש אתר FTP ממנו ניתן להוריד את התמונות של חבילת הריידר בחינם. זכויות היוצרים שמורות לחברת U.S.Games Inc, ככה שאי אפשר להשתמש בהם בספרים או תוכנות בלי רשותם. חבילת הטארוט מתחלקת לארקנה גדולה (22 קלפים הממוספרים בד"כ מ 0 עד 21, עם ציורים של השוטה, הקוסם, הכהנת, ..., יום הדין, והעולם), ולארקנה קטנה הבנויה (בדומה לקלפי משחק) לארבע סדרות בנות 14 קלפים כל אחת (אס עד עשר וארבעה קלפי חצר). עדיף ללמוד עם חבילה הדומה לאיורים המופיעים בקורס, כי יש הבדלים משמעותיים בין חבילות, לדוגמא אין דין החבילה של קראולי כדין חבילת Marseilles למרות שיש דמיון ובסיס משותף.

זה לא ממש קשה

ניתן למצוא אותם באינטרנט בקלי קלות. על גוגל שמעת? להדפיס מותר רק את הגרסה בשחור-לבן. תוכל למצוא גם באתר של אורי רז.

למעלה