שלום לכם!

ReD BuLl0

New member
תקשיב

בס"ד "איך תסביר שה´ אוהב אותך, אבל אבא שלך כועס עליך?" פשוט מאוד: כתוב במסכת סוטה שבעיקבתא דמשיחא הכוונה לדור של לפני ביאת המשיח. כתוב שיראי חטא ימאסו. ""אני לעולם לא אפסיק. בשם חופש הביטוי" חופש הביטוי? ידידי המתחרד, חופש הביטוי היא זכות שפותחה בידי הוגים מערביים, " אמרתי שאני עושה זאת בשם חופש הביטוי בשביל לדבר בשפה שלכם, ובלי שום קשר לחופש הביטוי כתוב בתורה שחזרה בתשובה זה דבר חיובי ולהראות ליהודי את דרך התורה זה גם דבר חיובי אז אני אעשה את זה, ולא אתה ולא שום פעיל חופש יעצור אותי. התורה מצווה הרבה דברים. האם אתה הורג מוסלמים להנאתך? כי גם יש מצווה כזאת. האם אתה שובר פסלים ומרביץ למחללי שבת? התורה לא מצווה להרוג מוסלמים. איפה זה כתוב בדיוק?? מה שכן: התורה מצווה למחות זרע עמלק, ומכיוון שאין אנחנו יודעים בדורנו מי עמלק ומי לא אז אין ביכולתי להשמידם. אם היו בארץ הקודש עובדי פסלים הייתי שובר להם אותם. ואיפה כתוב שצריך להרביץ למחללי שבת??? "אתה לא יכול לומר שהתורה מצווה אותך לעשות דברים מסוימים, אבל באותה נשימה אתה מתעלם ממצוות חשובות אחרות המופיעות בתרי"ג המצוות. זה מראה על חוסר עקביות." ומאיפה בדיוק אדון ביגון מכיר אותי שהוא יודע מה אני מקיים ומה אני לא?? מאיפה אתה יודע מאיזה מצוות אני מתעלם ומאיזה לא?? אני רואה שבמסגרת תפקידך התחלת גם לקרוא מחשבות...

begone

New member
משיח גם לא יטלפן

"כתוב במסכת סוטה שבעיקבתא דמשיחא הכוונה לדור של לפני ביאת המשיח. כתוב שיראי חטא ימאסו" אתה מתבסס על ההנחה שהמשיח יבוא. ובכן - על סמך מה אתה מבסס את הערכתך שהמשיח בכלל קיים? "כתוב בתורה שחזרה בתשובה זה דבר חיובי ולהראות ליהודי את דרך התורה זה גם דבר חיובי אז אני אעשה את זה" אבל בתורה כתוב גם "הטוב בגויים הרוג" - למה אתה לא מבצע את זה? התשובה: אתה פשוט מפחד מן המשטרה. ואם היה חוק בישראל נגד החזרה בתשובה, לא היית עושה את זה. המסקנה: אתה פשוט לא עקבי. "התורה לא מצווה להרוג מוסלמים. איפה זה כתוב בדיוק??" מצווה 93 "לא לכרות ברית לשבעה עממין וכן לכל עובדי עבודה זרה" מצווה 94 "לא לשכון עובד אלילים בארצנו" מצוות 296 "מצוות קידוש השם" מצווה 426 "לא לחון ולרחם על עובד אלילים" (מותר להתעלל ולרצוח!) מצווה 436 "לאבד עבודה זרה ומשמשיה" (ממש כך! לרצוח!) מצווה 476 "לנגוש את הנוכרי עובד עבודה זרה" (!!!) מצווה 519 "לא לגור מהריגת נביא השקר" (!!!) מצווה 528 "לא להחיות נשמה משבעה עממין" (!!!) "אם היו בארץ הקודש עובדי פסלים הייתי שובר להם אותם" בישראל יש הרבה בודהיסטים, הינדואיסטים ובעלי כתות אחרות. אין לך שום זכות לגעת להם בפסלים. "ומאיפה בדיוק אדון ביגון מכיר אותי שהוא יודע מה אני מקיים ומה אני לא?" אם היית ממלא את כל המצוות, מזמן כבר היית נידון למאסר עולם. וזו עובדה, לא דעה.

ReD BuLl0

New member
טובבב

בס"ד "כתוב במסכת סוטה שבעיקבתא דמשיחא הכוונה לדור של לפני ביאת המשיח. כתוב שיראי חטא ימאסו" אתה מתבסס על ההנחה שהמשיח יבוא. ובכן - על סמך מה אתה מבסס את הערכתך שהמשיח בכלל קיים? פשוט מאוד : אני בן אדם מאמין ואני מאמין שהמשיח יבוא. יש לך בעיה עם זה?? : בטח שיש לך בעיה , הרי לפני כמה ימים אמרת לי שיש לך בעיה עם מי שמאמין באלוקים ואפילו אמרת שאתה יורד על אנשים שמאמינים באלוקים. "אבל בתורה כתוב גם "הטוב בגויים הרוג" - למה אתה לא מבצע את זה? התשובה: אתה פשוט מפחד מן המשטרה." אם איני טועה זאת לא אחת מתרי"ג מצוות. ואין שום מצווה בתורה להרוג גוי, לקחת פסוק והוצאת אותו מהקשרו. תביא לי את כל הפרק שבו כתוב הפסוק ואז נדבר על זה.. כל המצוות שהבאת שאין לי כוח להעתיקם מדברות על עובדי אלילים, ולא קשורות למוסלמים, ואפילו הרמב"ם כותב שהמוסלמים אינם עובדי אלילים ואפילו הוא אומר שהדת המוסלמית מבין כל הדתות הכי דומה לשלנו... "אם היו בארץ הקודש עובדי פסלים הייתי שובר להם אותם" בישראל יש הרבה בודהיסטים, הינדואיסטים ובעלי כתות אחרות. אין לך שום זכות לגעת להם בפסלים. אם היו קבוצות שיוצאות כדי לשבור פסלים של עבודי אלילים סביר מאוד להניח שהייתי הולך איתם, פשוט אין את זה היום... , אמרת שאין לי זכות לגעת להם בפסלים..: החוק של הקב"ה(אל תשכח לומר לי שהוא לא קיים) יותר חשוב לי מחוקי המדינה. בדיוק כמו שחסידי ברסלב נכנסים ללא רשות לקבר יוסף ומתפללים בו ואינם נשמעים לחוק, כך גם אני אעשה בנוגע לפסלים... עוד משהו: ביגון תעשה לי טובה ואל תדבר אלי יותר..אין לי כוח להשיב להודעות שלך. תשנה את השפה הבוטה שלך ואת הציניות המלגלגת שלך. ואז נשקול אם לדבר איתך. בנתיים קח פסק זמן ממני, כי אין לי שום עניין לדבר איתך.....

begone

New member
אמונה? לא קשורה למציאות

"אני בן אדם מאמין ואני מאמין שהמשיח יבוא" ואני מאמין שאללה יתגלה בשוק מחנה יהודה. האם האמונה קשורה למציאות? לא. ואם אני מאמין השטן יתגלה במטולה, מה זה משנה? זה לא משנה כלום! "אם איני טועה זאת לא אחת מתרי"ג מצוות" הטוב בגויים הרוג - זה ציווי תנכי. "כל המצוות שהבאת שאין לי כוח להעתיקם מדברות על עובדי אלילים, ולא קשורות למוסלמים, ואפילו הרמב"ם כותב שהמוסלמים אינם עובדי אלילים ואפילו הוא אומר שהדת המוסלמית מבין כל הדתות הכי דומה לשלנו" אהההה.....באמת? אז תסביר לי בבקשה, מיהם עובדי אלילים כיום? "אם היו קבוצות שיוצאות כדי לשבור פסלים של עבודי אלילים סביר מאוד להניח שהייתי הולך איתם" אתה מחכה לקבוצות? חשבתי שיש לך עקרונות....אני מבין שאתה מחכה שאנשים אחרי יעשו מעשה.... בכל מקרה היית יושב בכלא, גם אם היית חלק מכנופיה גדולה. אבל יפה שאתה הולך עם העדר!
"החוק של הקב"ה(אל תשכח לומר לי שהוא לא קיים) יותר חשוב לי מחוקי המדינה" אז תבקש מהקב"ה לארגן לך בחירות, להזרים לך חשמל ומים, לבנות לך כבישים ולהגן עליך בהתקפת טילים. "בדיוק כמו שחסידי ברסלב נכנסים ללא רשות לקבר יוסף ומתפללים בו ואינם נשמעים לחוק, כך גם אני אעשה בנוגע לפסלים" חלק מן החרדים הללו נעצרו. "ביגון תעשה לי טובה ואל תדבר אלי יותר" תבקש מאלוהים שיהפוך אותי למשותק. "אין לי כוח להשיב להודעות שלך" זה לא כוח, זה מוח. "תשנה את השפה הבוטה שלך ואת הציניות המלגלגת שלך" תשנה את עורך ואת מינך קודם. "בנתיים קח פסק זמן ממני" אם אלוהים היה כועס עלי, הוא היה מחסל אותי מזמן. אז סימן שאלוהים מת עלי ורוצה שאמשיך לכתוב בפורום. הלא כן?

ReD BuLl0

New member
מה אתה כופה את עצמך עלי???

בס"ד עזוב אותי לנפשי.........................הצילוווווווווווווו איש מחשבים מרובע רודף אחריייי.......... ביי ביי

zazaza

New member
דמוקרטיה

מעניין היה לקרוא את ההודעה שלך. בייחוד היה נחמד לקרוא את הסובלנות המדהימה שלך כלפי אנשים המאמינים בדבר השונה מאמונתך. ועוד היה מעניין להכיר את אהבתך הרבה לאלימות, טירוף ואנארכיה חסרת חוק וצדק. האם לא נראה לך קצת פרימיטיבי חשוך להביע עמדה שקובעת שאם תתקל בבעל אמונה אחרת תהרוס את מזבחיו (או פסליו) ? לא נראה לך קצת שייך לימי הביניים ?

ReD BuLl0

New member
zazaza

בס"ד "מעניין היה לקרוא את ההודעה שלך. בייחוד היה נחמד לקרוא את הסובלנות המדהימה שלך כלפי אנשים המאמינים בדבר השונה מאמונתך" בוא נראה מה ביגון חושב על סובלנות כלפי אנשים המאמינים בדבר שונה מאמונתו: מתוך התכתבות שלי עם מר ביגון: אני שואל את ביגון: "אתה יורד עלי רק בגלל שאני מאמין באלוקים???" ביגון עונה:כן אני אומר: "אני בהודעותי ניסיתי יותר שתקבל את דרכי ואת אמונתי" ביגון משיב: אני לא מקבל את דרכך, ולא מקבל את אמונתך. וזאת לא מסיבות אישיות (אין לי שום דבר אישי נגדך), אלא מסיבות ענייניות לגמרי. אני אומר: "כי אם חלה עליך החובה לכבד אנשים" ביגון משיב: "אין חובה כזאת" אני מבקש מביגון: "רוצה שנשכח הכל ונפתח דף וירטואלי חדש ונשלים??" ביגון משיב: "אין לי שום עניין להשלים. לא ברור לי למה אני צריך להיכנע ולהתפייס עם אנשים שחושבים שיש אלוהים" ואח"כ ביגון כותב בסוף כל הודעה שלו: "...תקיים שוויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין..." משהו משהו הביגון הזה- דרך אגב ביגון - אל תכתוב לי כלום כי אני לא אשיב לך..אז חבל לך על הזמן... ועוד משהו עסיסי שכתב ביגון: אני אומר: "הדרך שלי שונה משלך, זה הכל!! ביגון משיב: "הדרך שלך מסוכנת, בלתי-מציאותית ואינה מקדמת אותנו." ד"א- עכשיו כשאני חושב על זה- דווקא יהיה לי קצת קשה לנפץ פסלים של עכו"מ אבל אני עדיין בעד זה....

zazaza

New member
צצצצצצצצצ

אני דיברתי על זה : "אם היו קבוצות שיוצאות כדי לשבור פסלים של עבודי אלילים סביר מאוד להניח שהייתי הולך איתם, פשוט אין את זה היום... , אמרת שאין לי זכות לגעת להם בפסלים..: החוק של הקב"ה(אל תשכח לומר לי שהוא לא קיים) יותר חשוב לי מחוקי המדינה" זו הפגנת כוונות בנוגע לאלימות פיזית, להפרת חוקי המדינה ולאי סובלנות דתית. אף אחד לא ביקש שתכבד אותם אולם לפגוע פיזית בהם או ברכושם, זה כבר משהו אחר. מצידי תשנא אותם, תתעלם מהם וכו´ - אבל אתה מדבר על חוקי המדינה כאילו הם זבל - אם יפטרו אותך שלא כדין עדיין תזלזל בחוק ? אם יכו אותך חבורת ביריונים עדיין תזלזל בחוק ? אם כל חיילי צה"ל יתעוררו בוקר אחד ויחליטו שהם לא מגינים עליך האם עדיין תזלזל בחוק ?! תפסיק לבלבל במוח - אם החוק היחיד שאתה מכיר הוא זה התנ"כי, תעוף מפה, כאן זו מדינה דמוקרטית - הכנסת קובעת חוקים ואנו פועלים לפיהם - מרוצים, לא מרוצים - זה לא משנה, אפשר לפעול כחוק לשנות חוקים אולם לא לוקחים את החוק לידיים. הצהרותיך אינן מציבות אותך בשורה אחת עם אנשים מודרנים. אני מקווה שרשמת אותם כהלצה מסוג כלשהו ולא ברצינות.

begone

New member
תפנה לאלוהים, הוא יעזור לך!

"הצילוווווווווווווו איש מחשבים מרובע רודף אחריייי" יש כמה אפשרויות: א) אלוהים רוצה שאיש מחשבים מרובע ירדוף אחריך ב) לאלוהים לא איכפת שאיש מחשבים מרובע ירדוף אחריך ג) אין אלוהים, ולכן אין ברירה אלא שאיש מחשבים מרובע ירדוף אחריך בכל מקרה, זה מאוד פשוט: או שתקרא לאלוהים שיעזור לך, או שתבין לבד מה שאני כבר הבנתי מזמן, וזה שאין אף אלוהים שיעזור לך. ולסיום: אללה אוהב אותך.

zazaza

New member
אחת מתרי"ג המצוות

היא השמדת עמלק, ואחרת היא מצוות המלכת מלך... האם אתה עושה כל שהתורה אומרת לך ? או שמא אתה עושה כל אשר הרב אומר לך ?

ReD BuLl0

New member
אמממ

בס"ד כבר אמרתי שבדורנו אנחנו איננו יודעים מי עמלק ומי לא. לכן אין ביכולתנו להרוג אותם. שאלת האם אני עושה כל מה שהתורה אומרת לי: אני לא עושה הכל, אבל אני משתדל לעשות הכל, המטרה שלי בחיים זה להצליח לקיים את כל התורה והלוואי ואני אצליח. ואל תשכח שהרבה מצוות ניטבטלו מאיתנו זמנית בגלל שאין בית מקדש. אז את כל התורה אי אפשר לקיים.

voguemaster

New member
שאלה היפוטתית

ואם היית יודע מי עמלק ומי לא ? אתה רוצה להגיד שהיית מוכן לרצוח אדם, את כל משפחתו ואת כל משק הבית שלו (חיות וכו´ אם יש) רק בגלל מצווה מטומטמת ?? אם התשובה לנ"ל היא כן, אתה גובל בפסיכופאטיות וצריך לאשפז אותך דחוף. וכל דתי אחר שיעשה כך.

יפה... אז עכשיו

לך תשאל את אבא שלך מה דעתו על אותו אחד שהחזיר אותך בתשובה... ותשאל אותו גם מה הוא היה עושה לו אם היה תופס אותו בסמטה חשוכה...

ReD BuLl0

New member
אבא שלי כבר אמר לי..

בס"ד אבא שלי כבר אמר לי שאם הוא היה תופס את אחד "הרבנים" שהכניסו לי לראש את החזרה בתשובה, הוא היה מביא להם מכות רצח...חחחחח אבל אני יודע שזה היה רגע של עיצבון מצידו והוא לא באמת התכוון לזה.

begone

New member
החזרה שלך בתשובה

אני מבין שאתה מחפש משמעות לחיים, ואני מבין שאתה בבלגן אינטלקטואלי, ואני מבין שאתה אולי מתבגר ומחפש כיוון - אבל החזרה בתשובה זו דרך המתאימה לאנשים מוגבלים או מנוונים. זה לא הפתרון. במקום להתמודד עם המציאות, אתה מצאת לך מקלט בפנטזיה של הדת. חבל, פשוט חבל.

ReD BuLl0

New member
ביגון..

בס"ד "אני מבין שאתה מחפש משמעות לחיים" אני לא מחפש ואף פעם לא חיפשתי משמעות לחיים מסיבה אחת פשוטה והסיבה היא: שאף פעם לא ידעתי שיש דבר כזה משמעות לחיים, אני גדלתי בבית חילוני לחלוטין ובשונה משאר הבתים החילונים אפילו אין לנו מזוזה בבית, ואת הליל סדר הראשון בחיים שלי חגגתי השנה, עד לפני שנה וחצי לא ידעתי מה זה משמעות לחיים ולא חשבתי על זה אף פעם, אבל ביום בהיר אחד גיליתי שיש דבר כזה, ולא שחיפשתי את זה, זה פשוט נתגלה אלי בדרכים מסויימות. אני גדלתי וגודל בבית שב"ה לא חסר בו כסף , אבא שלי הוא מרצה למוסיקה ואמא שלי מנהלת חנות באזריאלי. מבחינה גשמית לא היה חסר לי כלום , כל מה שביקשתי מאבא שלי קיבלתי וכמה כסף שרציתי היה לי ועדיין יש לי, אני בא משכונה מאוד יוקרתית בנתניה ששמה רמת פולג(אם אתה מכיר). ואני מבין שאתה אולי מתבגר ומחפש כיוון - אבל החזרה בתשובה זו דרך המתאימה לאנשים מוגבלים או מנוונים. אני לא רואה את עצמי מוגבל למרות שאתה חושב כך, אני חושב שאני בן אדם נורמלי לחלוטין, השוני בין שנינו הוא שאני אדם מאמין ואתה לא, וזה שחזרתי בתשובה זה לא בגלל היותי מוגבל או צר אופקים. אבל בכל אופן אני מקבל את דעתך אך לא מסכים איתה. "זה לא הפתרון. במקום להתמודד עם המציאות, אתה מצאת לך מקלט בפנטזיה של הדת." אתה שוב מתבלבל- בשבילי התורה היא המציאות, מה לא ברור פה?? , אולי בשבילך התורה איננה מציאות אבל בשבילי היא כן, ולא מצאתי שום מקלט, ואני יכול לאמר לך יותר מזה- להיות חילוני זה נורא נורא כיף ואני לא אשקר, ואני לא זוכר את עצמי כלל וכלל שלא נהנתי באורח החיים החילוני, ההיפך אני נורא נורא נהנתי להיות חילוני, אבל יום אחד גיליתי שיש אמת אחרת שזאת התורה והבנתי ע"י כך שהמציאות החילונית היא לא באמת המציאות האמיתית, ולכן החלטתי לחזור בתשובה- בלי שום קשר למקלט או הסתתרות. ולפי דעתך הדת היא פנטזיה- ולפי דעתי היא לא- אני מסכים איתך במליון אחוז שיש אנשים שחוזרים בתשובה מכל מיני מצוקות נפשיות ובגלל עניות ומחפשים את האושר, אבל לי לא היה חסר כלום אני לא חיפשתי דרך אחרת ולא חשבתי על דרך אחרת פשוט ביום אחד מצאתי אותה - ואני אגיד לך יותר מזה, שבתור חילוני נורא נורא שנאתי את הדת היהודית ואת התורה- ובפעם הראשונה כשגיליתי שהכל נכון- לא הייתי מוכן לקבל את זה מרוב השנאה שלי כלפי התורה, ואני זוכר את עצמי נכנס לאתר חופש ומחפש שם תירוצים למה לא להיות דתי. אז רק שתדע שהסיפור שלי שונה משל הרבה סיפורים של חוזרים בתשובה, יש כאלה שחזרו בגלל שהיתה בהם ריקנות בחייהם החילונים ויש כאלה בגלל עוני , ויש כאלה בגלל מוות של אחד הקרובים ויש כאלה כמוני שאין להם את המושג הזה "בגלל"- הם פשוט חזרו בתשובה כי הם גילו את הדרך הזאת בלי שינסו לחפש אותה. מקווה שהבנת את דברי...

chan

New member
ממש מדהימים כאן

נדמה לך שלכל הדתיים בארץ יש מטרה להחזיר אותך בתשובה, הרי לא ייתכן שישנם דתיים נחמדים הכל הצגה על מנת שיוכלו להשתלט עלייך - או ישנה עוד אפשרות הדתיים יצורים מכוכב אחר שרוצים להשתלט על כדור הארץ. אולי תביני שוויכוח בנושא דת הוא וויכוח לגיטימי ולא נועד לחטוף אותך לצורך ניסויים במאדים.

Silvi k

New member
אולי לא לכל הדתים בארץ

אבל להנהגה שלהם יש מטרה כזו. ואם זה לא להחזיר את כולנו בתשובה - זה רק לגרום לכולנו לחיות כמו שמתאים להם. עיין ערך : נישואים אזרחים, קבורה אזרחית, תחבורה ציבורית, איסור גידול חזיר, איזור פתיחת בתי עסק בשבת וכן הלאה וכן הלאה (אוך זה כבר מתחיל להשמע כמו תקליט שבור כל השיחות כאן - זה כלכך לא ברור מה הבעיה????)

chan

New member
אולי כמעט אף אחד

כל החוקים הם רק נועדו רק לשמור עלינו כעם אחד, תקרא את ההודעה שלי לאילת

למעלה