שלום לכם!

zazaza

New member
אהבל קטן !!

על מה אתה בכלל מדבר ? "כאשר היא מוצאת את אהוב ליבה בשידוךךךךך " --- יש לך בכלל מושג מה זה שידוך ? אהבל קטן, אתה בן 16 מה אתה יודע על אהבת אמת ו/או על שידוך ? אתה מציג את עצמך כערס ממוצע, חסר שכל, אין לך מושג מה ההבדל בין מנורת אולטרא סגול למכשיר אולטראסאונד, אתה שוביניסט, בקיצור, אתה בן עשרה מבולבל אז תחזור ללימודים, תלמד קצת מדע, קצת מחשבים, קצת ספרות יפה, קצת תושב"ע ותחזור אלינו כשתבין על מה אתה מדבר... אתה החוליה החלשה, שלום.

ועוד שאלה קטנה...

אתה בכלל יודע מה זה אולטראסאונד??? כנראה שלא... כי אם הייתה יודע מה זה לא הייתה אומר שיש לך אחד בחדר... אבל סתם שתדע.. אולטראסאונד זה מכשיר שבודק הריון... טמראה את העובר ע"י שידור צליל בתדר גבוה שחוזר מהעובר ונקלט במכשיר וכך נוצרת תמונה... אתה יודע... אתה כלכך טיפש ואטום שאתה יכול להרוויח הרבה כסף בפרסומות... "לא איטונג לא קונה"

שופר

New member
תשובה קטנה...

קודם כל רואים עליך שאתה אדם משכיל אם אתה רושם "הייתה יודע" במקום היית יודע (בדוק אתה בחור משכיל בוגר בי"ס יסודי שסיים 6 שנות לימוד). זה שאמרתי אולטראסאונד זה אומנם היה אמור להיות אולטרה אבל אנחנו היהודים מאמינים בני מאמינים ויודעים שכל דבר הכי קטן קורה בהשגחה פרטית ולא סתם כתבתי אולטראסאונד (חפשתי לשמוע את הצליל בתדר גבוה כדיי שאהיה בטוח שאתה עדיין תינוק ). ובקשר לפרסומות באמת כל הכבוד שמצאת פרסומת נבונה שמתאימה לאדם כמוך (איטונגגגגגגג)ומשקפת אותו מכל הבחינות

כמה דברים

דבר ראשון השגיאות כתיב שלי זה בגלל דיסלקציה... אבל אני מניח שאתה לא באמת יודע מה זה.. אולי אתה חושב ככה... ו.. 6 שנות לימוד??? אני??? חחחחחחחחחחח! אני כבר בדרך לתואר הנדסאי אלקטרוניקה... אז בבקשה ממך לומד גמרא (שימושי ביותר) אל תנסה להעליב את האינטיליגנציה שלי כי אתה לא תצליח... ואם אתה חרדי כלכך טוב איך אתה שורק לבחורות ממכונית ומוריד להן חזיות??? או שאתה מאלה שמשלמים בשביל זה?

שופר

New member
הבנתי

סליחה אחי שדברתי על השגיאות כתיב שלך , לא ידעתי שזה מתוך דיסלקציה . בקשר לתואר הנדסאי חזק וברוך ובהצלחה . בקשר לגמרא , אני לא לומד גמרא בעזרת השם אני מקווה שאני יזכה מתי שהוא. בקשר לזה שאני חרדי שמוריד חזיות , אז אני לא חרדי. ושוב פעם סליחה על מה שכתבתי.

הפתעת אותי שופר

לא חשבתי בכלל בכיוון שאי פעם תבקש סליחה.. טוב נו.. אולי אתה לא כלכך גרוע כמו שאתה נשמע.. אבל בכל זאת... היחס שלך לבנות המין היפה מכפיר ביותר... תשנה אותו והכל יהיה טוב כי אני בטוח שהרבה מאוד בנות נעלבו ממה שאמרת פה בהודעות שלך...

Governor

New member
´קודם כל רואים עליך שאתה אדם משכיל

אם אתה רושם "הייתה יודע"´ לא. אתה הוא כנראה המשכיל כאן "בוא אני יסביר לך משהו חמוד" יסביר, הא? שגיאה זו נפוצה ביותר אצל צאן הקדושים של אמנון (=147) בין-לאדן (=147), also known as אמנוני טמפוני...

שופר

New member
מה אתה רוצה???

קודם כל רפואה שלמה , ובקשר לבדיחה המצחיקה שלך ",אמנוני טמפוני" , חאלאס באמת זה לא מצחיק באמת והראשי תבות גם לא , מה אתה רוצה לחקות את הדתיים להם יש פרק שלם בתנך שמדבר על משהו מסויים שקשור לראשי תבות , אבל מה הקשר בין בן לאדן לאמנון יצחק (להבדיל). אתה לא מצחיק פשוט מאד אין לי צורה אחרת להגיד לך את זה.

erez zon

New member
או להפסיד הרבה כסף

בגלל שיאמין לכל מה שאומרים בפרסומות.... ואם כך,טוב שהרב "הגאון" שלו, אמנון יצחק, אוסר על צפייה בטלויזיה. כך הוא חוסך לציבור המטומטמים שלו הרבה כסף...הרי אם הם מאמינים לשקרים שלו בכזאת קלות,אחרי מקבץ פרסומות הם יצתרכו למשכן את הבית....

zazaza

New member
אולטראסאונד ?!?!?!

אתה בן 16 וכבר גניקולוג ?! וואאווו אתה באמת כנראה עילוי....
ילד זב חוטם שכמותך... אתה בדיוק מסוג האנשים שהייתי מצפה שיאמינו לשטויות של אמנוני טמפוני...

מקצוע אסור...

תגידו.. גניקולוגיה זה לא מקצוע אסור לפי הדת??? ואגב ZAZAZAZA.... קישור יפה בין הגיניקולוג לאמנוני טמפוני! זה היה אחד טוב! רואים שיש לך קצת שכל וחוש הומר... שלא כמו שופרון מסויים שכלכל מלא באגו שלא נשאר מקום לIQ

zazaza

New member
הקרדיט

על אמנוני טמפוני לא מגיע לי "גנבתי" את זה מחבר אחר לפורום...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואי אני משתגעת, אני לא מצליחה להפסיק לצחוק כבר איזה 20 דקות... א-ה-ב-ת-י!!!

אנטיגונה יקרה שלי

מה כלכך מצחיק אותך? נו באמת... ZAZAZA יורד על שופרון המסכן... ZAZAZA ושופרון מנהלים מלחמת מוחות.. חבל ששופרון לא חמוש... ואגב.. אנטיגונה.. מחזה כלבבי!!!! כולם מתאבדים או מתים בדרך כל שהיא!! אני אהבתי את המחזה הזה!

voguemaster

New member
תגיד

למה אתה מתעלם ? העליתי נקודות מעניינות כנגד ההתחמקות משירות צבאי, הבאתי נקודות כנגד ההתחמקות מעבודה, והבאתי נקודות כנגד הכפיה כביכול לעמוד דום. לא התייחסת אפילו. תקרא טיפה למטה את ההודעה שלי שכותרתה "תוספת". אני רוצה לדעת איפה הכפיה החילונית ואני רוצה לדעת למה אתה ממציא דברים רק כי הם נוחים לאינטרסים שלך. לא להתעלם, אני מבקש תשובות ענייניות! אם לא, אני אסיק שאתה שקרן שמנצל את התורה לאינטרסים הפרטיים שלו.

למעלה