שלום לכם

DanieLushka

New member
שלום לכם ../images/Emo13.gif

אני לא כל-כך בטוחה עד כמה זה קשור לפורום הספציפי הזה כי אני לא ממש יודעת אם אפשר לקרוא לזה חלומות צלולים או לא.. אבל הנה השאלה: בשלושת החודשים האחרונים אני זוכרת כל לילה חלומות, לרוב לפחות 5 מהם. מעבר לכך אני ממש מרגישה כאילו אני חיה אותם, בכל הצבעים שקיימים גם בעולם הפיזי, עם הקולות והרגשות. עד כדי כך שיום או כמה ימים למחרת אני באמת חושבת שמשהו שקרה בחלום התרחש במציאות. בזמן האחרון אני גם תמיד מודעת לעובדה שאני חולמת, והחלומות ברורים לגמרי ולחלוטין לא מעורפלים. זה קצת מפחיד אותי כי זה מעולם עוד לא קרה. בנוסף זה גורם לבעיות שינה נוראיות מכיוון שאני מרגישה כאילו אני באמת חיה את החלום, אני לא מנצלת את הזמן הזה לגמרי למנוחה מה שגורר לדפוסי שינה לקויים ועייפות שונה מהרגיל. ככה שבעקרון מבחינתי כרגע החלומות האלה הם יחסית מטרד. אבל מכיוון שאני גם מודעת לעובדה שלחלום זה דבר מדהים ודרכו אני יכולה להתחבר לעצמי ולתת מודע, הייתי רוצה לדעת איך לנצל את החלומות האלה לטובתי במקום סתם לסבול מתופעות הלוואי. אז.. למה אני בכלל כאן
תהיתי אם מישהו יוכל לעזור לי? תודה רבה לכל הקוראים, ושיהיה לילה נפלא

MetalSinagouge

New member
לא, לא ,לא!

שלום לך! סתם משהו שרציתי להבהיר. זו נקודה מעניינת ואני יכול לומר לך שהייתי הורג כדי לקבל חיי חלימה עשירים כאלה. תסתכלי על זה ככה: כל מה שקורה לך בלילה נראה מציאותי כמו ביום, ולהפך. לכן כדאי להתייחס ברצינות לכל שנייה של חוויה, כי אף פעם לא תדעי מתי זה באמת חלום. אלה היו 30 שניות של חוכמת zen ב25 סנט.

DanieLushka

New member
חח בהחלט חומר למחשבה ../images/Emo13.gif

זן בשקל זה לא בדיוק מה שחיפשתי.. ועדיין תודה על התשובה. P: ולא, שלום לך. :) (לא הבנתי בשביל מה הדגש, אבל אני אשתתף בכל זאת)

silverhawk

New member
קשה לי להאמין שחלומות מציאותיים

פוגעים באיכות השינה שלך. בסופו של דבר, נתח הזמן שתופסים החלומות מכלל זמן שהשינה הוא לא גבוה, ואני לא רואה סיבה אמיתית שחלומות 'חיים' יפגעו בה. בכל מקרה, כמו שMetalSinagouge, חלומות כאלו דווקא נשמעים מאוד מעניינים. נסי להנות מהם.
אבל אם את מרגישה שאיכות השינה שלך באמת נפגעת, את תמיד יכולה לפנות למעבדת שינה.

שאלת הביצה והתרנגולת..

יכול להיות שזה דווקא הפוך: לא בגלל החלומות המציאותיים השינה שלך לא איכותית. יכול להיות שבגלל שהשינה שלך לא איכותית ואת לא ישנה הכי טוב, יותר קל לך לחלום חלומות צלולים ו"מציאותיים". אני מכירה את זה מאצלי, דווקא בלילות שהשינה שלי לא מי יודע מה, אז יש לי יותר סיכוי לחלום צלול.

DanieLushka

New member
נקודה מעניינת! האמת נראה לי שזה המקרה..

כי בשבוע האחרון התחלתי לישון קצת יותר טוב, ובאמת החלומות נהיו פחות ברורים
מוזר. תודה רבה!

MetalSinagouge

New member
לא!

אני היי בנטורל! זה מין קטע כזה. כשהלקוח אומר תודה, אז המוכר אומר: לא, תודה -לך-! או שבעצם המוכר אומר תודה, והלקוח אומר: לא, תודה -לך-!. אני לא בטוח כבר.

MetalSinagouge

New member
צריך מישהו כזה בפורום שכזה, לא? ../images/Emo9.gif

כמו שצריך מישהו שיפתח הודעה אחרת כל יומיים ויוכיח שאלוהים קיים.

למעלה