וחוץ מזה, הטיסה חזרה אחרה ב-4 וחצי
שעות ובינתיים, תוך כדי צפיה בשדה התעופה, כתבתי על כך: כוחותי העל טבעיים תמיד ידעתי שאני תוקעת תורים בסופרמרקט, עוצרת מסלולים בכביש וכו´ מקצועית, אך לא ידעתי עד כמה זה ודומיננטי. בכל פעם, שהמסלול בכביש לידי מהיר וזורם, וזה שאני עומדת בו תקוע וקוק, הרי הייתי עוברת למסלול הזורם ו... תוך דקה הוא היה הופך תקוע, לא זז, פקק אימים, ואנשי המסלול אותו עזבתי, היו נושמים לרווחה, ומתחילים לנסוע במהירות. כשבסופרמרקט אני בוחרת באיזה תור לעמוד, אני רוצה להזהיר את הקופאית שמיד היא תגלה שהיא בצרות, הקופה שלה תקועה, האדם לפני הוא עושה צרות מקצועי שיתקע את התור, מישהו ימות באמצע החשבון ועוד ניסים מניסים שונים. וכמובן כמובן להזהיר את כל אותם אומללים שעומדים באותו תור , אותם לא צריך להזהיר מפני הצרה העומדת לנחות עליהם? ובכן , עד היום הייתי מודעת לכל זה, אך מעולם לא עלה בדעתי, שאני עלולה גם לגרום לשריפת מגדל הפקוח, בשדה תעופה כלשהו, בעזרת כוחותי העל טבעיים , בעלי האנרגיות השליליות. עד... עד הלילה. הייתי אמורה לטוס מפריס לישראל ב-22:50 דקות. התברר שהטיסה היאבעצם ב-22:30. ואז... הגיעה השעה היעודה, וגם עברה לה, והזמן התארך והתמשך, עד, שהגיעה ההודעה ש... מגדלהפקוח בשדה התעופה אורלי עלה באש, או "קצת" נשרף, כדברי נציגת אל-על... עכשיו השעה 23:45. אנו אמורים לנסוע לשדה התעופה שארל דה גול, ולהמריא משם. בינתיים אין שום תזוזה. אני רק תוהה , אם אין סכנה, שאגרום למטוס ליפול לאחר המראה, לטייס לחטוף התקף לב באמצע הטיסה או משהו כזה P:- . סוף דבר: הטיסה יצאה בשעה 3:00 מפריס לת"א - חצי שעה לאחר שהיתה אמורה לנחות בנתב"ג, ו-4 וחצי שעות לאחר המועד המקורי, עם חבורת נוסעים רעבים, צמאים, עייפים , עצבניים, תינוקות מייללים וצורחים - בקיצור, שמח. לאחר הנחיתה היתה גם הכרזת פינוי של שדה התעופה (שבוטלה לאחר כשתי דקות), אבל לזה אני באמת לא אחראית - זה קורה מס´ פעמים ביום בנתב"ג, כל אימת, שאיזה נוסע מפוזר שוכח תיק... ותודה שטסתם אל-על