שלום לכם

שלום לכם../images/Emo13.gif

הצצתי כמה פעמים בפורום הכייפי הזה ועכשיו יש לי שאלה
אנחנו (=זוג + ילד בן שנתיים וחצי) יורדים לאילת עוד שבועיים ורוצים יום קודם להתחיל את הנסיעה ולעצור בדרך איפושהו ללינת קמפינג , מתעניינת באתר קמפינג ידידותי . נשמח לשלב גם מסלול קליל מתאים . ועוד שאלה - אילו אטרקציות לגיל של בני יכולות להתאים לנו באילת ? חוץ מריף הדולפינים והמצפה התת ימי .
תודה

אוסיף גם בשרשור הזה - אנחנו עם ילד בן 2.5 .

ולטיול הזה מצטרפים עוד כמה זוגות חברים עם ילדים בגיל זהה לגילו של בני.

זדשב

New member
המליצו כאן לא מזמן על נאות מדבר בים המלח

מציעה לך לבדוק בשרשורים קודמים שהיו כאן גם לגבי קמפינג וגם לגבי אטרקציות באילת וגם במאמרים . מצרפת לך כמה קישורים. קמפינג אילת ממאמרי הפורום לגבי הקמפינג בצפון קחו בחשבון שבלילות כבר מאוד קריר (אני מניחה שגם בדרום כבר קריר בלילה).

אמברון

New member
קמפינג עם אוהלים?

כיוון שאם לא - אז יש לא מעט מקומות מקסימים בדרך, בהם אפשר לישון. יש חאנים, יש אוהלים, יש צימרים - u name it. אם אתם בכיוון של חאן - אני מאוד מאוד אוהבת את חאן שחרות - בגלל המיקום, בגלל האנשים המקסימים שמפעילים אותו, בגלל הדיונה הגדולה ובעיקר בגלל הנוף המרהיב.

האמת היא שחשבנו על אוהלים , חאן שחרות

אכן נראה מקסים אבל לא בא לנו להוציא עוד כסף בנוסף לעלות של המלון לחמישה ימים באילת , ומצד שני מתחשק לנו למשוך את הנסיעה לשם על פני יומיים עם עצירה בדרך ... תודה !

אמברון

New member
או קיי

תבררו בחאן השיירות אם יש אפשרות להקים אוהל. יכול להיות שכן. ומקום נוסף - חניון בארות במכתש רמון. יש שם מתחם להקמת אוהלים, שלידו אוהל אירוח בדואי.

harhanegev

New member
שוה לבדוק גם

בפורום הרי אילת, יש קישור בחתימה שלי כאן למטה. יש מגוון אפשרויות לטיולים קלילים בהרי אילת, המרחק חציית כביש מהעיר אילת עצמה, כלומר אין צורך ברכב, ואם יש רכב אין צורך להשאיר אותו באמצע שום מקום.

eHetz

New member
בקיבוץ איילות יש פינת חי + מתקני מים

מאוד מאוד נחמד

דיינו

New member
קמפינג בדרך לאילת -

יש בחי בר יטבתה לא הייתי בעצמי אך חברים המליצו מאוד בחום.

למעלה