שלום לכם

crazy cottage

New member
שלום לכם../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

חשבתי על ההודעה הזו הרבה זמן. אבל היום החלטתי שאני כותבת אותה. להוציא הכל החוצה. הסיפור שלי מתחיל לפני שנתיים (או אפילו יותר). פורום אקזיט (828) הייתה שם ילדה. קראו לה קרן..הכינוי שלה היה "בופרית לנצח". 1.4.04 היה מפגש פורום.המפגש פורום הראשון שלה. היא הלכה עם עוד 2 חברות לאולפנים של התוכנית. באותו שבוע היתה יומולדת לעפר. אז הן קנו לו מתנה מיוחדת. הן הגיעו לאולפנים עשו שם שטויות (שהייתי מעדיפה לשכוח ^^") וממש במפתיע הן הצליחו לגרום לעפר להבין שיש פורום לאקזיט בתפוז. כמה ימים אחר כך..הוא נכנס! אף אחד לא האמין לו והוא טיפה נעלב. אבל בסוף הוא הביא כמה הוכחות וגרם לכולם להסתובב עם חיוך ענקי. אני זוכרת את אותו יום שראיתי את ההודעה. הוא אמר שהוא זוכר אותי (טוב לא ממש אותי.אותה) מאז ישבתי וחיכיתי שהוא יחזור. עם הכינוי הזה (עפר שכטר החיקוי
). אבל הוא לא. הפורום הפך לרשמי והצטרפו מלא אנשים והמנחים התחילו לכתוב ועפר?! לא הראה את פניו...(לפחות לא עם הכינוי הזה למרות שממש ביקשתי ממנו) כבר התחלתי לשכוח אותו... עקבתי אחריו כמה שיכולתי..לראות מה הוא עושה בחייו. בדצמבר 2005 פגשתי אותו בפיטר פן. הוא אמר שהוא זוכר אותי ואת הכינוי שלי. אבל אני לא מאמינה לו :/ אני עד היום בטוחה שהוא לא. מאז נוצרה מישהי חדשה. אותה קרן שהעריצה את עפר והלכה לאולפנים (עכשיו היא נמצאת שם..אבל בשביל משהו אחר) איננה. במקומה נוצרה אחת בשם קוטג'. מעריצה(?) של ציקי לאבין,רן לוי ושאר זמרים ולהקות מהארץ. בזמן האחרון עפר מופיע הרבה בטלוויזיה בגלל התוכנית (הכוונה לא דווקא לאלופה) והתחלתי לעקוב אחריו שוב. כל פעם שאני רואה אותו עולה לי חיוך
הבנתי למה הערצתי אותו...הוא אחלה בן אדם.יש לו אופי מקסים. ניסיתי ליצור איתו קשר כבר מלא זמן כדי לספר לו את הסיפור הזה ורק לומר לו תודה ענקית! אבל לא הצלחתי לומר לו את זה אז אני פשוט מוציאה את זה כאן. רק שתדעו,אתם מעריצים אחלה בן אדם. אף פעם אל תעריצו בגלל היופי.תעריצו בגלל האופי. סליחה על החפירה.
קוטג'

mary17

New member
../images/Emo24.gif

דבר ראשון זה תמיד טוב להוציא החוצה לא הכרתי כל כך את עפר ראיתי אקזיט וטב"ע והכרתי את הדמות שלו אבל את העפר האמיתי לא יצא לי להכיר קראתי ראיונות איתו וקרו כמה דברים שגרמו לי להבין שהוא אדם טוב באמת ועפר השגוע מאקזיט זאת רק תמיד בכלל כיף לשמוע איך "סלבס" עושים טוב לאנשים אחרים ואני יכולה להעיד על כך בעצמי שמחתי לקרוא

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gif ../images/Emo13.gif

היי.. אני חושבת שטוב שחזרת להעריץ את עופר כי הרי הוא חזר לכתוב... פשוט לא באותו כינוי (אם הבנתי נכון)... ואני לא חושבת שצריך להפסיק להעריץ מישהו בגלל משהו כזה... הרי את כותבת (וצודקת) שצריך להעריץ מישהו בגלל האופי ולא היופי אז למה את לא מאמינה בזה שלא צריך להפסיק להעריץ בגלל משו כזה...? עופר באמת חמוד ואל תפסיקי להעריץ אותו

crazy cottage

New member
את לא ממש הבנת אותי../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

לא חזרתי להעריץ אותו. אני לא מעריצה אף אחד. אבל אני מעריכה אותו..הוא בן אדם מקסים. עפר לא חזר מעולם לכתוב בפורום...וחבל.

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gifאה...

חשבתי שהוא חזר לכתוב לא בכינוי הזה... טוב זה באמת לא ממש נחמד אבל הוא בטח עסוק מאוד... אה חוץ ממה שהוא עשה ביום-הזיכרון הזה !!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifידעתי שהיה משו מטומטם

בכל הסיפור הזה...דוגרי למה שהוא יהיה ביום הזיכרון בים?..הוא בנאדם כמו כל אחד אחר...

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gifלא משנה אם יש לו שקט או לא

זה מגעיל מצידו...!!! טוב אני לא יודעת מתי זה היה.. מישו פה בפורום כתב שהוא היה ביום הזיכרון
אם כן - זה נורא !! אם לא - .....

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gifטוב לא יודעת אבל.. ../images/Emo4.gif

אבל מי שכתב את ההודעה כתב בתוכה !!

שתדעי לך..../images/Emo192.gif

שזה נורא חשוב מה שאת אומרת.. זה מראה על מזה בגרות.. באמת!
הרבה מעריצים סתם רודפים אחרי המפורסם בלי מטרה רק בשביל להשיג חתימה והלגיד יהודההה לוי הכוסוןןןןןןןןן.. סתם זילזול אפילו..!~ ממש נהנתי לקרוא מה שכתבת

shirkan21

New member
וואו מממש ממש ריגשת אותי.

תהליך ההתבגרות שעברת,והדברים שלמדת קורה לעוד הרבה אנשים. ריגשת.

למעלה