שלום לכם

Beetle Juice

New member
שלום לכם../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

קוראים לי תמר, וכמו שאתם רואים אני חדשה פה בפורום. למען האמת את טרי גיליתי בעקבות הספר המשותף שלו עם גיימן
'בשורות טובות'. אני מתחילה עכשיו את 'עולם הדיסק'- ישנם המלצות לעוד ספרים שהוא כתב? תמר נ.ב.-אור, ממתי את מנהלת של עוד פורום?

Maladict

New member
ברוכה הבאה!!!!

את מוזמנת להקריב אסלה וידה ידה ידה! בכל מקרה אל תתיחסי לכל חבורת המשוגעים שנמצאת פה, בקרוב את תיהי גם כזאת. וספרים מומלצים, "שומרים שומרים" "תרועת המוות" כמובן "איש הקציר". איתם הכי טוב להתחיל את עולם הדיסק. ואם את רוצה לדעת עוד על עולם הדיסק את מוזמנת לקרוא מאמרים שנמצאים בפורום ואפילו את העבודה שלי שגם מסתובבת פה. ואור היא מנהלת הפורום מאז ומתמיד! היא אפילו שרדה כמה נסיונות הדחה והתנקשות! (ויימס וגראני תחזירו את הסכינים למגירה במטבח)

עלילת דם חסרת שחר!

שאני אשתמש בסכיני מטבח כדי לנסות לרצוח מישהו?!?!?! פשוט לא יעלה על הדעת!!!! ... הרי קרינת גאמא ישר ללב הרבה יותר שולט |פסיכופט|

Maladict

New member
צוחק מי שצוחק

וממשיך לצחוק אחרי זה לפני שחותכים לו תגרון

מ א ג ר ט

New member
שלום וברכה!

וברוכה הבאה. למזלך, את רק אוהבת את 'בשורות טובות' (בדיחה פרטית של הפורום שעוד תביני בהמשך) טרוש המאמוש כתב גם את סדרת הננסים, סדרת ג'וני, נאשי השטיח ועוד משהו שבטח אני לא זוכרת. לפרטים מלאים- אתר הפורום. תהני בפורום!

מ א ג ר ט

New member
הי! אל תסתכלו עלי!

אני לא המצאתי את הביטוי הזה! אני יכולה לחפש ולהוכיח את זה!

ממזמן מאוד

למעשה אני די הקמתי את הפורום הזה לפני בערך שלוש שנים
אני המנהלת שלו עוד לפני פאנפיקים, בכלל.

lordsot

New member
באיזדמנות זו אני רוצה לשאול:

מה הקטע של 414 בחתימות שלכם?

ויימס

New member
החתימה שלך ממש מגניבה, יש לה

משמעות כלשהי? (אנ'לא מדברת על הקטע עם דראקו, חיבתו לגננים נישאת פי כל)

לא ממש ../images/Emo12.gif

כלומר, יום אחד באתי לידיד שלי ואמרתי לו (במבטא מקסיקני): He wants me to kill you for three pezos, but you are my friend - I'll kill you for nothing. הוא ענה לי בגרסה שמופיעה בחתימה
יש לזה גם פנטומימה.

למעלה