שלום לכם

קטרפי

New member
שלום לכם ../images/Emo110.gif

אני עידן
דהשליטניק.... (איזה טקס סיום שולת היה לנו
איי מיס סקול) כנסו לכאן

לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!

זה העידן הזה שלומד עם דיגמית !!!!
יוווואוווו איזה כיףףף לוווו... אה, בעצם כבר לא כיף לו!!! חע חע חעעע.. כי אין יותר ביצפררר.. חחחחח דיגמית יותר לא מלמדת אותו!! חחחח... בכל מקרה, הוא היה בי"ב 6

קטרפי

New member
מה יש לכולם ממנה../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

פעם דיברה איתי מישהי מי"א (לפחות הייתה עד עכשיו) ואמרה שהיא בחיים לא לימדה אצלה שום שיעור אבל היא מתה עליה והיא מורה מדהימה
טוב.... קיצור היא באמת חמודה אבל לא צריך להגזים, גם מישתמשת בכול מיני מילים גבוהות שחצי מהם אף אחד לא מבין, מצחיקולה כזאתי

קטרפי

New member
טלללל ../images/Emo110.gif

רק רציתי להגיד לך שיצאת מה זה יפה בתמונה שצילמנתי אותך יושנת
היה שווה לחכות כול הבוקר להוציא אותך בפוזה טובה

../images/Emo3.gif

לא יפה! ככה לצלם אותי ישנה?!.. גרר.. נו טופ, לא נורא. אבל.. אם זה בדיגיטלי- שלח לי את זה.. זה יהיה מצחיק

לא, אני לא מגיבה לעצמי, רק תוספת-

אבל.. שלח את זה בפרטי, לא פה, כן?!.. הספיק לי כבר ששמו לי פה תמונות בפורום- No, thanks.

קטרפי

New member
ברור שזה דיגיטלי ../images/Emo110.gif

מה חשבת שאני ישתמש במצלמה רגילה שבשביל להכין את הסרטי צילום שלה משתמשים בעצמות טחונות של בעלי חיים¿ אני כבר שולח....

MiTzi Miau

New member
באמת היה לכם...

טקס סיום בנזונה בעיקר שהחבר הבונבון שלי היה הרקדן..
בונבון, תגידו שהוא לא רקד הכי יפה!!!! מלאך

קטרפי

New member
that would be &../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

והוא בחיים לא היה רוקד אם אני לא הייתי שר את השירים טוב הוא כן, שרתי רק 3 שירים וגם שם בקושי הביאו לי כמה שורות בכול אחד (בעיקר בכוכב נולד הביאו לי רק שורה אחת ולכול השאר הרבה יותר!) אבל מה אני מתלונן, גם ככה בחיים לא חשבתי שמישהו יביא לי לשיר עם הקול המסומם שלי ועוד בטקס סיום

תגיד, קניתם לדיגמי מתנה לסופשנה?

הבאתם לה משהו לכבוד הלידה
יש לך מושג מתי היא אמורה ללדת??
חחח... מצטערת על השאלות המפחידות שלי! חחחחחחח... אבל אתם רגילים, נכון?!

קטרפי

New member
קנינו קנינו ../images/Emo110.gif

אל תישאלי אותי מה, אבל בגלל שאימא שלי הייתה חלק מההורים שהיו אחראים על זה היא אמרה לי שהיא ביקשה עט מהודר (כול אחד והסטיות שלו....) אז לפי מה שהבנתי זה מה שקנו לה

asi man

New member
רגע..

זה עידן שהולך כל החיים עם כל מיני סרטים על הראש? חחח איזה תמוה אתה

קטרפי

New member
כול החיים¿ ../images/Emo110.gif

לא תמיד בדרך כלל אני הולך עם פזור, אני הולך עם סרטים רק שאני במצב רוח לסרטים, אפילו שאין עוד הרבה בנים שלא עושים קוקו, אני כמעט אף פעם לא עושה כי זה רגיל כזה אז לא בא לי חוץ מזה חוצפן למה אתה אומר תמוה¿ בחיים לא דיברת איתי וגם אם כן אז אין לך שמץ של עוגייה מה האישיות שלי באמת

asi man

New member
לא מכיר אישיות אבל אתה עדיין תמוה

מסתובב עם עצמך בהפסקות,ואולי הבן היחיד שקיים שאשכרה רוקד בהפסקה פעילה

למעלה