שלום לכם!

שלום לכם!../images/Emo103.gif

אוקיי דבר ראשון: אני אבישגוש' החלפתי שם... דבר שני: טאז ואבו דני אני מבטיחה לא להציף בתמנות! דבר שלישי: כרגע חזרתי מלונג' לסוס נשמה שעושה רכיבה טיפולית ושמו הוא סיני! דבר רביעי: קניתי כפפות חדשות טובות לאללללללה דבר חמישי: אתמול רכבתי על הסוסה הגבוהה בחווה קוראים לה סנטה היא זקנה, והיה טוב חוץ מזה שבסוף היא לא זזה ממש... בקשתי לרכב על המלך פוצ'יני שעליו אני מתחרה בקפיצות! הוא פשוש זקן ושובב ופרוע....

i love INDIANA

New member
ניצלו"ש! עשיתי עמוד לאינדיאנה!

כנסו: http://main.boom.co.il/cgi-bin/mod_bu.cgi?page=mysite.show.page&member=470810355&p=288612&design=1

shaililo

New member
אבישגוש'!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תתחדשי על השם החדש(
) תתחדשי על הכפפות!
את מתחרה על פוצ'יני בקפיצות?

לשוש הנשמה המתוקה...

אהממממ כן ברור שאני מתחרה על פוצ'יני בקפיצות... אני מתחרה עליו הוא המלך בקפיצות... הוא מתחיל להזדקן אבל הוא עדיין פשוש ופרוע ושובב הוא בן 19. אבל הוא קופץ טוב וזז טוב! והוא אוהב להתחרות הוא מתלהב מזה!

אם את שואלת אותי...

אני לא יודעת! זה תלוי בעיקר במזג אוויר שיהיה אבל בכל מצב בא לי! זה פוצ'יני המלך של הסוסים!!!!!!!!!!!

Feli Girl

New member
אמרת סנטה?

סנטה היא סוסה ממי בצבע שחור היא הייתה רוב חייה בחוות הקנטראי פעמיים עברה ניתוחים בגלל קוליק כיום בגלל שכל הסוסים של חוות הקנטראי עברו לרשפון וסנטה זקנה אז הוציאו אותה "לגימלאות"

על סנטה...

שסנטה הייתה צעירה היא הייתה בעמק זוהר, אז היא עברה, ואז היא חזרה... שלשוום רכבתי עליה... היא ממש מתוקה והיא בת 24.

למעלה