שלום לכם

שלום לכם ../images/Emo10.gif

מחר הפצ'קול הקטן שלי (שהוא לא כל כך קטן...) הולך להפרד מה
שלו... מי שעושה לו את זה זה הוטרינר הקבוע והמדהים שלו. אנחנו סומכים מאוד על הרופא אז למה אני בכל זאת מפחדת??
הם אמרו שצריך לבוא לקחת אותו אחרי שעתיים... זה מספיק לדעתכם? אם יש לכם עצות לתרום מנסיונכם אודה לכם מאוד.
תמונה כמזכרת...

Doctor Sue

New member
אני מבינה את הדאגה..

איזי שלי גם עבר סירוס לפני כחודש.. למזלנו זה לא ניתוח יותר פשוט מעיקור, יתנו לו זריקת טשטוש, תהי לידו, תלטפי אותו ואח"כ באה זריקת ההרדמה - הוט' ראתה כמה אני דואגת אז אמרה לי לא להיבהל כשההשפעה של הזריקה תתחיל ... אז כמה זמן לפני שהוא נרדם יצאתי החוצה והשארתי את בן זוגי איתו (העדפתי לא לראות, למרות שאין לי מושג למה) זהו, ביקשתי מהוט' שתתקשר אליי ברגע שהוא מתעורר, כדי שאוכל להיות איתו כשהוא מתאושש.. חזרנו הביתה, סידרתי לו את הספה שלו והשמיכה, שמתי לו מים לידו, הוצאתי אותו לטיול איטי וקצר...הוא היה קצת עייף וחלש אבל אחרי יום וחצי הכל עבר והוא חזר להשתולל! לא כזה ביג דיל! הרבה תמיכה, אהבה ונוחות והכל חוזר לקדמותו צ'יק צ'ק
בהצלחה ושירגיש טוב

תודה רבה ../images/Emo24.gif

התכנון שלי זה פשוט להשאר שם איתו (אם יתנו לי). מאחר והוא מתאשפז (חחח זה מצחיק) ב10:30 עד 12:30-13:00 ולי יש בחינה ב13:30 (תקופת בחינות ארורה), חשבתי להשאר שם ולקרוא בשקט את הסיכומים לבחינה (למרות שלא בטוחה כמה מרוכזת אהיה אם יבואו כל הזמן בעלי חמודים) במידה והם יסכימו... הייתי מאוד רוצה להיות לידו כשהוא מתעורר. יש מניעה להשאר להמתין במרפאה לדעתכם?

good girl 21

New member
לא נראה לי שיתנו לך....

אלא אם כן יש חדר בנפרד שתשתבי בו. באותו חדר הם לא יסכימו. ככה לפחות נראה לי.

יש את החדר המתנה... חדר ניתוח נמצא בנפרד

חדר פנימי כזה, אח"כ יש את החדר עם השולחן שעושים עליו חיסונים וכו' ובחוץ יש קבלה ולדעתי יש שם כסאות אפילו אני כבר לא מצליחה לזכור... טוב, אני מקווה שכן... נראה כבר

אין לך מה לדאוג בכלל

מיקי עבר סירוס לפני כחצי שנה. נשארתי איתו עד שנרדם. חזרתי אחרי שעתיים וחצי. הוא היה בסדר גמור. בלי תרופות בלי כלום. הקיא קצת בבית אחרי הרדמה. הורדתי אותו לפיפי והוא ישן רוב היום. קצת מטושטש למחרת כמו חדש. בהצלחה לחמוד

קים 26

New member
תראי, אחרי הניתוח של קים התקשרנו לוט' לשאול

מה עולל לה כי היא חזרה אנרגתית מתמיד. אני מאמינה שהכל יהיה בסדר, הרי הנסיך שלך נמצא בידיים טובות. לגבי הזמן, אני חושבת שכדאי שיישאר קצת יותר אצל הוטרינר לראות איך הוא מתאושש ושהכל בסדר. בבית תתנהגי רגיל ותוודאי שהוא לא מתעסק עם זה יותר מדי ושזה לא מתנפח ומאדים. הכל יהיה בסדר
והנה תמונה להעלאת המורל

../images/Emo6.gif תודה

והם אומרים שהניתוח ירגיע אותו... אבל הקטע שהוא ממילא רגוע!!!
תודה על התמונה קים תמיד עושה לי שמח בלב
גם לוקלוקו החמוד

טון טון1

New member
לוקו הזה יהיחה מסכן כשאפגוש אותו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא מסוגלת לעמוד בפני הפרצופי הזה, שיתכונן למעיכות של החיים שלו.....

good girl 21

New member
הוגו הקטן שלי עבר גם סירוס לפני כחודש בערך..

תוך 3 שעות בערך לקחנו אותו חזרה. הוא היה מאוד מסטול, למרות שהוא קטן והוא קיבל טיפה חומר הרדמה. הכלבה שלי כשעברה עיקור קיבלה הרבה חומר הרדמה כי היא שמנה :) וכשבאתי לקחת אותה אחרי 6 שעות היא לא יכלה ללכת על הרגלים עדין. היינו צריכים להרים אותה על הידים. הוא היה במשך יומיים גג מוזר קצת , לא מה שאני רגילה אליו. לא להבהל...זה בגלל ההרדמה כנראה. הוא צריך לישון הרבה. אצלי הוא לא רצה לאכול ולשתות אז הבאתי לו ימם במזרק כדי שלא יתיבש וקצת אוכל עם היד. הוא לא עשה פיפי מהניתוח ועד אחרי 00:00 בלילה באותו יום! אחרי יומיים הוא חזר לעצמו כמו גדול! ועדין נשאר חרמן

למעלה