שלום לכם שמאלנים

שלום לכם שמאלנים

באתי להגיב על ההשמצות חסרת בסיס נגד מדינת ישראל אבוא בעוד שעה וחצי בקירוב תצפו לבלאגן כהנא צדק

../images/Emo11.gif שלום גם לך

חזרתי עכשיו מההלויה... אני עייף אבל אנסה להיות שגריר טוב כהנא צדק

eviv

New member
מהלוויה המדוברת?

ראיתי בטלויזיה מה שקרה שם נורא התביישתי, אנחנו עם אחד..., שכבר כבוד המת לא משנה לאנשים ומוכנים לעשות הכל כדי שיעשו מה שהם רוצים מוות לערבים = מוות ליהודים גזענות = גזענות מוות = מוות טרור = טרור

eviv

New member
אני יודע, ואתה?

אתה לא חושב שמוות לערבים=מוות ליהודים?

תגובה רשמית מלשכתו של אדוני השר

בתגובה ל:אתה לא חושב שמוות לערבים=מוות ליהודים? ממש לא, ממשלת ישראל תעשה את מה שהיא צריכה לעשות, צה"ל הוא הצבא המוסרי ביותר בעולם.

eviv

New member
מה הקשר בין התשובה לשאלה

אתה כותב בהודעות שלך כהנה צדק שחלק מהדעות הגזעניות שלו כללו את מוות לערבים אני אמרתי שלומר מוות לערבים שווה בעיני למוות ליהודים ומה ענית לי? שהממשלה תפעל לפי מה שתראה לנכון ? ושצהל הוא מוסרי?

שיהיה ברור

איך אתה מסוגל להשוות בין יהודים לערבים? אני ואתה לא באותה רמה. (אני היהודי)

Zack DA

New member
שניכם יהודים ../images/Emo13.gif

אבל אחד מכם פרו ערבי, משום מה

אני הייתי מסתכל על זה אחרת:

אחד חושב שזה משחק סכום אפס: כל מה שטוב לנו הינו בהכרח רע לערבים, ולהפך - כל מה שטוב לערבים הינו בהכרח רע לנו. השני חושב שקיימים דברים שיהיו טובים גם לנו וגם לערבים, וקיימים דברים שרעים גם לנו וגם לערבים (כמו הכיבוש למשל).

איני מכיר שום כיבוש

מכיון שנחתם הסכם שלום, 95% מהערבים היו תחת שלטון הטרור של עראפת, מכיון שהם הכריזו עלינו מלחמה אין לנו ברירה אלא לחסל אותם, מה לעשות? החיים קשים

peregin

New member
לאדוני השר

האם היית מקריב חיי יהודים - על מנת לשמור על קצת שטח שלא משמעותי בעצם? (כמו ה-7 משפחות שמוקפות ברוב ערבי באמצע חברון..) ומי נתן לך את הזכות לקבוע שהיהודים, אנחנו, העם שלך, מי נתן לך את הזכות להקריב אותם? אני בוחר בחיים. אני מוותר על התנחלויות ועל ההרג המיותר, ועל בזבוז כוחות הבטחון ועל ההתדרדרות לעבר עולם שלישי והשחיקה המוחלטת של עם ישראל.. oh... no thank you..

../images/Emo11.gifתגובה רשמתי מלשכתו של אדוני השר

אני רוצה לומר לך בצורה הברורה. למען שלום אמת אני מוכן לוותר על הרבה דברים, אבל שוב זה רק למען שלום אמת שאדע שיש מי ששומר עלי (או לפחות מונע טרור) מה שכן שלום עושים רק בין דמוקרטיות, ברצוני להזכירך שנחתם הסכם שלום בין ישראל לבין מצרים, אהחנו ויתרנו על הנפט שלנו ועל חלק גדול מאוד ממדינת ישראל, ומה קיבלנו בתמורה? *******************************************************************************************************טרור**************************************************************************************************** ועוד טרור ועוד טרור, אז אני לא מבין עם מי בדיוק אתה רוצה רוצה לחתום הסכם שלום. בחלק מדבריך אתה צודק, לדעתי זה רעיון מצוין לפנות את גדרה, היא סתם עוד נטל בטחוני כבד מאוד על כוחות הביטחון. עד כאן

פריפטס

New member
איזה רעיון גאוני!

לעשות שלום עם מי שלא צריך! בואו נחתום על הסכם שלום עם ניו זילנד, הם בטוח יסכימו! הם דמוקרטים! איך זה שאף אחד לא חשב על זה קודם?

למעלה