שלום לכם שלום לכם

טרהלהלה

New member
שלום לכם שלום לכם

שלום לכם שלום ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום?

keren1

New member
הי אבל בשקט בשקט שלא תפריעי

למנוחת השכנים. בין 2-4 אין מרעישים. מה שלומכם? למה הילדודס התחפשו? קדימה....

טרהלהלה

New member
שששששששש

אני לוחשת.. אצלנו הכל רגיל.. יושבוש שוב חולה עם הרגל..(מסכןןןןןןןן) ילדה אחת התחפשה למלכת הפרוות והשניה למעודדת( באדיבותו הרבה של יושבוש שישב על הגדר עד אמצע הלילה ותפר לה בגד מקסים..) אחרי הטראומה שמלפני שנתיים אנחנו מסתפקים בתחפושות צנועות...
ואצלכם מה?

טל של 4

New member
קרן יקירתי...

פה לא מפריעים בין 11 ל 18
באים בבוקר, דופקים כרטיס, ונעלמים................................ את באה היום לצאט, ודרך אגב לאן עפת ביום חמישי בלי לומר שלום... הי טרלהלה, שלום גם לך

keren1

New member
את לא מתביישת...סוף סוף הוד

מעלתה נכנסה לצאט. לפני שהבנתי מה קורה נגמר. נשארנו את נוננה ואני. ופתאום נשארתי לבד. ביקשתי התחננתי לתשובמת לב. ואתן NADA כלום. אז כמו פולניה טובה עשיתי פרצוף נעלב (שבעלי ראה ויכול להעיד) ויצאתי מהצאט. ביום שישי בבוקר ניסיתי שוב פעם להכנס ואז המחשב הבין שהוא צריך לעבוד אז הוא שוב שבק. נראה אם יהיו לי ולמחשב כוח היום (משלוחי מנות ותחפושות לקטנים שצריך לארגן). לגבי הנוכחות הכבירה בפורום הרימותי ידיים והורדתי. מחר אני עושה מצווה. לא ליפול מהכיסא ולא לבהבהל (לא פרו ורבו זה כבר עשינו).....כל בוקר שאני יוצאת לעבודה אני רואה מחסום משטרתי בצד השני של הכביש. מחר השוטרים הללו לא ידעו מה ומי נפלה עליהם. עם רוח החג אני מתכוונת להביא להם קפה חם ועוגות (מעשי ידיי). מקווה שיהיה בסדר ולא אגיע לאבו כביר.... קרן

טל של 4

New member
ממני תמיד תקבלי רק ../images/Emo106.gif

מה ביקשת תשומי, נתנו התיחסנו ענינו ואת לא ענית בחזרה, גם אני יכולה להביא עדים......חחחחחחחחח תבואי היום, כי התרוץ של מחשב מקולקל לא מתקבל יותר! ולגבי המצווה, בתור אמא לתאומים יש לך עודף זמן לדעתי. מיד להפסיק לספר לנו דברים כאלה כי: א. ההריוניות יחשבו שלגדל תאומים זה פיקניק ויש זמן לאפות עוגות ולחלק לשוטרים ב. יש לי מספיק יסורי מצפון שאני לא עושה כלום למען אחרים, גם בלי שתדרכי עלי.... ובנימה פורימית זו....תעני לי כי מ ש ע מ ם ל י ...

keren1

New member
זה לא פיקניק???אז את רוצה להגיד

לי שאני שנה ושבעה חודשים אופה עודות מבשלת מנקה ושרה סתאם?!!!???? וואוו איזה שוק. סתם. האמת שיש לי המון כוונות טובות וזה המינימום שאני עושה השנה, שנה שעברה שלא עבדתי השתוללתי לחלוטין. אבל אל תדאגי זה במקום לעשות כביסה ולתלות ולקפל. הילדים שלי לובשים במקום מכנסים רולדות ובמקום חולצות הם הולכים עם פלרינים.... אז ברוח שטות טובה זאת חג פורים שמח ומבדח ושימשיך רק כךךךךך

טל של 4

New member
אז.....

יש לי אישור לאכול את הילדים שלך.......רולדות ופרלינים, לפי הסיפורים והתמונות הם מספיק מתוקים בלי כל התוספות...אבל בתור מכורת שוקולד זה תמריץ חיובי בהחלט!!! וכביסה אמרת, תזכירי לי מה זה....חחחחחחחחחחחח

keren1

New member
כביסה זה בחדר ההוא עם המכונה

המרעישה, ודרך אגב אצלי אי אפשר להיכנס לחדר הכביסה. אז פעם בחודש בעלי חוטף קריז ושולח לניקוי יבש שיהיה מה ללבוש.... מה אני אעשה??

אחה"צ נעימים לכולם ../images/Emo150.gif../images/Emo149.gif../images/Emo151.gif

מה שלום כולם? קרן , כל הכבוד עם אנשים כמוך העולם שלנו נראה יפה יותר

קרנושה

New member
אוווווווווווווווווווווווווף

חיבוקים ליושבי-כמה געגעתי אליו....... לי הוא חסר....... אז יקירי-(בפוזה של אישתך השניה) תרגיש טוב ותגיד לה שאמרתי שהיא תשמור עליך.......חחחחחחחחחחחחחחח קרן

למעלה