שלום לכם שוב

she said

New member
שלום לכם שוב../images/Emo13.gif

במזל טוב אחרי בדיקות התייעצויות והתלבטויות רכשתי את קימקו אגיליטי,שבוע הבא יגיע כבר אליי ומחכה בנרות:) השאלה שלי היא איזו אזעקה כדאי לקנות מישהו מכיר את הסוגים הבאים איך הם ומה יותר טוב: 1. thor 303-חברה סינית, יש בה התנעה דרך השלט 2. sthing1000c שתיהן במחיר של כ500 600 ש"ח תודה לכם על העזרה לכל אורך הדרך:)

chick

New member
קצת יותר בטחון בלילה ובכלל

גם אני התחבטתי בשאלה זו אחרי שרכשתי את הבונבון שלי. סך הכל הרבה פעמים זה אולי לא יעזור והקטנוע יגנב, אבל מנסיון שלי שהוצל לי הקטנוע זה שווה את ההשקעה. מספיק שמישהו ינסה לפרק חלק ששוה כמה מאות שחשחים והאזעקה תצפור ותבריח זה כבר שווה. נטע

she said

New member
מה זה בשביל מה?

קטנוע חדש שיעמוד בבניין בלוקים לפחות מינימום הגנה צריך לא? למרות שמשירצה לגנוב יגנוב אבל בכל מקרה כדי לישון יותר רגוע ונראה לי אזעקה גם מרתיע מעט את הגונב הלא כן? ובטוח אשמע אם היא תופעל מן הסתם

aaronc76

New member
דעתי

אם זה בשביל ביטוח מקיף, לא שווה לעושת אותו. אם זה להרתעה, לא מרתיע. גם בד"כ אזעקות כאלה מצפצפות סתם מהרוח וזה מעצבן את כולם. גם \ה עולה הרבה כסף, לדעתי מיותר. לשיקולך.

she said

New member
מה זה בשביל מה?

קטנוע חדש שיעמוד בבניין בלוקים לפחות מינימום הגנה צריך לא? למרות שמשירצה לגנוב יגנוב אבל בכל מקרה כדי לישון יותר רגוע ונראה לי אזעקה גם מרתיע מעט את הגונב הלא כן? ובטוח אשמע אם היא תופעל מן הסתם

chick

New member
דעתי המצחיקה

אותו חרא בצבע שונה, כוונתי לכלל האזעקות ולא רק לאלו. מה זה משנה מה שמה ?, אם היא תזעיק ותצפצף ברגע הקובע מה אכפת לך מה שמה. מה שחשוב יותר בעיני מהשם הוא המוצר, מה הפונקציות, מה השרות, כמובן המחיר אבל לא הכל. סטינג שמעתי בעיקר בפורום האופנועים על המלחמות מול המתקין בארץ, תור הבנתי שמתקין אחד מפורום הקטנועים כאן, וראיתי בקורות טובות. נטע

Mr. Pooh

New member
../images/Emo45.gif ו- ../images/Emo31.gif

גם אני מכיר כמה חברים שסבלו מסטינג בארץ. קשה לקבוע את מקור הבעיה, מתקין או מוצר. ואם כבר איכות, אז כן, יש הבדל לא קטן בין שתיהן. ואחרי שהיא מצפצפת זה לא חשוב, אבל עד שהיא מצפצפת....

יש לי סטטניג

זה במצב רדום אחרי הקטנוע מכובה ליותר מ10 דקות. הוא נדלק רק אחרי שמטלטלים אותו או מפעילים את הסוויץ.. חבל שאין אזעקה-שאם רק נוגעים בגוף או נמצאים בסביבה הקרובה של הקטנוע הוא ישר מתחיל "לצעוק"

aaronc76

New member
חבל שאין אזעקה-שאם רק נוגעים בגוף או נמצאים ב

יש כאלה... מעצבנות טילים!

rebel1

New member
ספרי לי על ההתלבטויות שלך ועל ההחלטות שלך על

האגיליטי:מחיר,סוכנות ומה הדעות על הכלי הזה, למה הוא זול יחסית?

למעלה