שלום לכם! שאלה

Fragget

New member
שלום לכם! שאלה

אני עושה קורס בקידום וניגש ב16 לאוקטובר לבחינה.. סה"כ אני מוצא שהמתכונות והסימולציות שעושים בקידום יחסית קשות, לפחות לי, בעיקר במתמטיקה, לעומת זאת בחוברת "הכנה" שאתה מקבל עם הערכת הרשמה לבחינה השאלות קלות בצורה חריגה... מישהו יודע מה יותר משקף את רמת הקושי של הבחינה? יכול להיות שהסימולציות בקורסים בכוונה ברמה קשה יותר על מנת להכין את התלמידים יותר טוב? או אולי בכוונה המרכז הארצי מטעה ברמת הקושי? אני אשמח לתשובה ממישהו שעשה פסיכומטרי כבר בעבר, או בכלל.. תודה רבה.

Oתם Kחת

New member
הסימוציות של קידום הן קשות!

מנסיון...במיוחד בפרק של האנגלית! הבחינות של המרכז הארצי הכי משקפות את הרמה, אז אם הולך לך איתן סבבה אתה יכול להיות רגוע.... בקשר לקידום- כנראה שהם דוגלים בשיטה של קשה באימונים קל בקרב (או אחרי שדרוג: קשה באימונים קל בקבר...
) בכל אופן שיהיה בהצלחה!

ohad60

New member
../images/Emo45.gif חוץ מ-25 שהיא סבבה

אחרי שעשיתי אותה אתמול סיימתי רשמית עם הסימולציות של קידום, מעכשיו רק סימולציות קלות!!!

stfu05

New member
איך הרמה של הסימולציות של קידום ב..

במילולי ובכמותי? נראה לי גם טיפה יותר קשה מהמבחן...

מור202

New member
אממ...

מילולי וכמותי אני חושבת שהרמה די זהה... מילולי אולי אפילו קצת קשה יותר בבחינה עצמה, כמותי- לא ממש הרגשתי הבדל. אנגלית- ידוע שהרמה של קידום הרבה יותר קשה, במידה ואתה מתקשה - אל תייחס לזה יותר מדי חשיבות... (מה שכן, אני מציעה שתיעזר בזה כגורם מדרבן לחזור על המילון)

Fragget

New member
מקווה שאתם צודקים..

כי בסימולציות של קידום אני יושב על מילולי 85% אנגלית בממוצע 80 -85 % אבל כמותי? עדיף לא לדבר על זה..

למעלה