שלום לכם! שאלה

gilsasson

New member
שלום לכם! שאלה

אני בן 23 ואני רוצה ללמוד אומנות לחימה. פעם למדתי קראטה אבל הכל זה מכות בידיים וברגליים. אני מעוניין ללמוד יותר בכוון של נשקים (נונצ'אקו, סאי, חרבות וכו') המליצו לי על נינג'יצו או ג'יאו ג'צו. מה אתה אומרים? האם ידוע לכם על מקום בחולון או מקום קרוב?

gilsasson

New member
הרצת דאחקה. אפשר לקבל תשובה אמיתית?

אפשר לקבל תשובה אמיתית?

נשקים

יש גם נשקים בקראטה, זה מאוד תלוי אצל מי אתה מתאמן. בכל מקרה, כמעט בכל מקום לא מתחילים עם נשקים עד שלב די מתתקדם.

gilsasson

New member
אוקיי. יש בקראטה אבל אני לא אחכה.

למה אני צריך לעשות קאטות? לתת מכות באויר? כמה אפשר רק בעיטות ואגרופים (ונגיחות)??? אני רוצה גם זה וגם נשקים

למעט ארניס לא שמעתי על מקומות

בהם לימוד נשק מקובל מהשיעור הראשון. התרשמות פרטית שלי (אין לי ידע בנידון) - גם בקראטה קיימים כלי נשק. ספציפית לגבי חרבות - לימוד איידו או קנדו (יש בארץ קנג'וטסו?) מן הסתם מחייב חרב מהשיעור הראשון. בארניס מתחילים ממקלות קצרים וסכינים (חרב? זה כמו סכין רק ארוך, לא?) אאל"ט. באופן כללי כדי למצוא מקומות לימוד - קיימת רשימת מורים כאן (בלוחות) ובאתר וושו. שווה לעיין בהן - לשם כך הן קיימות.

montage

New member
המרכז הישראלי לטאי צ'י הרצל 158

בתל אביב קרוב לחולון, ויש לימוד נשקים מקלות, חרבות...

רק בקבוצות מתקדמים, אחרי כמה שנים.

אם אתה מחפש עבודה עם כלי-נשק, קאזה-אראשי ריו (ראה הודעתו של Sensei, למטה), נינג'יטסו, וארניס הן האפשרויות הבולטות.

tessen

New member
../images/Emo127.gifהנה אני מחדש../images/Emo70.gif

כן יש קנג'וטסו בארץ, אצלנו. אם אני לא טועה גם אני וגם חברי לקבוצה תיארו זאת מספר פעמים על גבי הפורום הזה, חבל שלא הבחנת בכך קודם. ולעניינו כמו שסנסאי המליץ אצלנו בקאזה אראשי ריו לומדים גם כלי נשק וגם עבודת ידיים ריקות במקביל. אני מצרף שני לינקים שיתנו הסבר על השיטה, אשמח לענות על שאלות אם יהיו.

כשיטה עצמאית?

לא זכור לי שאי פעם הודעתם כאן בפורום כי ניתן ללמוד אצלכם קנג'וטסו כשיטה עצמאית ונפרדת, ולא כחלק ממכלול קאזא ארשי ריו. חבל שלא הבהרתם זאת בצורה חד משמעית - אתה ותלמידים אחרים מחליטים מהו חומר הלימוד ובוררים עצמאית אילו תכנים תקבלו? לתומי חשבתי שזו אינה הגישה המקובלת ברוב א"ל הנלמדות בארץ.

Sensei

New member
Ken Jutsu

Delete ,you are correct in your original assumption.Ken Jutsu can not be learned outside the Ryu. ALL arts are learned together. This is the uniqueness of a Ryu.You become part of a CLAN,a RYU. However ,I have students that excel in one Art over another. Some are into the Staff. Some are into the Sword,other knives etc etc.As they Mature in their Practice they understand that all the Arts are ONE ART..​

tessen

New member
רמת גן

אנחנו מתאמנים כל יום ראשון ורביעי מהשעה 21:00 בשד' למדן ברמת גן, כניסה מרח' הרצל ישם בית ספר שם נמצא הדוג'ו שלנו ששייך למכבי רמת גן.

instr

New member
תבדוק

ב WWW.S-Z-A.COM ראש השיטה מאמן בחולון. כל תרגיל בידיים ריקות ניתן לבצע גם עם נשק קצר. בהצלחה באימונים!

Sensei

New member
Kaze Arashi Ryu

Is Ramat Gan good for you? In our Ryu(KAZE ARASHI RYU- A TRADITIONAL MARTIAL ART OF JAPAN) you learn all three Arts from the begining. Ken jutsu-Daito(boken) Shoto(short sword), tanto(knives). Jojutsu-Daijo(long staff),Chujo(middle size staff),Shojo(small stick) Aiki jujutsu-Atemi waza (karate),holds, throws, breaks ,chokes etc. We have a group of mature people who are serious. Our art needs dedication and maturity. Shimon questions? 052 652014​

gilsasson

New member
אכן קצין בצבא

אבל רובים זה לא מעניין אותי. אני רוצה נשקים של אומנויות לחימה ולא רובים, מרגמות, תותחים, משוריינים וכדומה.

Kenshinkan

New member
אצלנו מתחילים עם כלי נשק כבר לצהוב

אנחנו שיטה של קראטה מסורתי מאוקינאווה (מולדת הקראטה). מתאמנים בריושלים, אבל תמיד אפשר להסתדר. ניתן ללמוד אצל המורה שלי רק כלי נשק (דוד נתן: [email protected]) תבדוק את האתר שלנו. בעז

למעלה