שלום לכם שאלה לי..

Lau Martinez

New member
שלום לכם שאלה לי..

אני מחפשת שיר במרוקאית שמסופר בו על בחור מאוהב שהחבר'ה צוחקים עליו ושואלים אותו מה מצאת בה .. והוא עונה קחו את עיניי והסתכלו בה ..."חודו עיניי שופו ביה " נאמר לי ששם השיר הוא "למוני לי" ???שר אותו בין היתר אמיל זריהן... מישהו יכול לומר לי איך קוראים לו ואיפה אני יכולה למצוא אותו?? בתודה מראש לאו

בעברית השיר נקרא

למודת שובי רוני, ובערבית באמת נקרא למוני לי ג'ארו מני, אמצא עבורך את המילים, ואביא אותם כאן. אלי פילו

orly99

New member
אלי היקר-אין קשר בין המילים של שני השירים

הדבר היחיד המשותף זהו הלחן הנפלא כידוע לנו שרוב הפיוטים מולבשים על לחנים של שירים אהובים ומוכרים. שים לב למילים..... מה יעזיאביק אלחאאל - האדי ראנייה אוכרה ...

orly99

New member
ערב טוב לך - זהו שיר מקסים ומרגש

שם השיר " למוני לי " זהו שיר יפה מאוד , הביצוע המקורי הוא של סלים להללי ישנם דיסקים של סלים להללי אצל מקומות רבים המוכרים את הדיסקים אפשרות גם מהאמיול , הקשבה מהנה אחפש באמיול אם אשיג אותו ואצליח להוריד אותו אשלח לך אותו בשמחה.

התחלתי , ולכן אסיים הרי לך.......

סלים הלאלי לַאמוּנִי לִּי 'גַארוּ מְנִּי לַאמוּנִי לִּי 'גַארוּ מְנִּי גַּאלוּלִי ווּאַשׁ עְגְ'בְכּ פִיהָא הוֹכִיחוּנִי שֶׁקִינְּאו מִנִּי אָמְרוּ לִי מַה אָהָבְתָ בָּהּ גַ'אווּבְת אְלִּי גַ'אהְּלוּ פְנִּי כוּדוּ עִינִי שׁוּפוּ בִּיהָא עָנִיתִי לַמְשַׁגְּעִים רְצוֹנִי קְחוּ אֶת עֵינִי וּרְאוּ בַעֲדָהּ אְטְּפְלָה לִּי 'גַארוּ מְנְּהָא כִּיף תְחְבוּנִי בַאשׁ נְנְסַאהָא הַיַּלְדָה שֶׁקִנְּאוּ מֶנָּה אֵיךְ תִרְצוּ כִּי אֶשְׁכָחֵנָּהּ מַא נְלְזְמְשׁ נְעִישׁ בְלַאהָא ווּהִייָּא כִּיחוּתַה פִי מַאהָא לֹא נִיתָּן לִחְיוֹת בִּלְעָדָהּ וְהִיא כְּדָגָה בְּמֵימֵיהָ מְ'גְרוּם וּמְעְשׁוּק פְבְּהַאהָא סַאחְרְתְנִי כְזְדְת עִינִיהָא מְאוֹהָב וְחוֹשֶׁק בְּחִנָּהּ כִּשְּׁפָנִי מַבָּט עֵינֶיהָ אַנָא פִי עִינִיהָא אַדַאם ווּהִייָּא פִי עִינִייָּא חַאווּאָ אֲנִי בְּעֵינֶיהָ אָדָם וְהִיא בְּעֵינָי חַוָּה נַאס גַּאלוּ עְלַאשׁ תְעְשְׁק כַאדְם גּוּלְתוּ לַהוּם אְזִּין מְתַּאווָּה אַנָשִׁים אָמְרוּ מַה תֹאהַב אָמָה אָמָרְתִי לָהָם הַיּוֹפִי לוֹ שׁוּמָה סְמְרָה ווּבִידָה ווְּעְלִיהָא לְעַארְם ווְּלְעַאלַאם כּוּלּוּ שַׁאהִיהָא שְׁחוּמָּה וּלְבָנָה וּמְלֵאַת אוֹמֶץ וְהָעוֹלָם כּוּלּוֹ יִתְאַו לָהּ גַּאלוּלִי בְעְעְד ווְּנְסַאהָא גּוּלְתוּ לַהוּם אַשׁ יְגּוּל פְמִּי אָמְרוּ הַרְחֵק וְתִשְׁכָחֵנָּהּ אָמָרְתִי אֶת שֶׁיֹאמַר פִּי מַא נְקְדְרשׁ נְעִישׁ בְּלַאהָא הִייָּא עְשְׁקִי ווּהִייָּא פְנִּי לֹא אוּכַל לִחְיוֹת בִּלְעָדֶיהָ הִיא תְשוּקָתִי וּמַאֲוָיִי כַאלִּיווְּנִי ווְּנְעִישׁ מְעַאהָע מַא תְבְעְעְדוּהָא שִׁי מְנִּי הַנִּיחוּנִי וְאֶחְיֶה עִמָּהּ אַל תַרְחִיקוּהָ מִמֶּנִּי את מילות השיר העתקתי מאתר " קוסקוס " שם תמצאו מילים להרבה מאוד שירים. אני תקווה כי הייתי לעזר. בברכה אלי פילו

היי אורלי, תזמון נפלא

אשמח לשלוח לכם את השיר אשר נמא במעמקי הדיסק הקשיח שלי. אלי פילו

לכולם חג אהבה שמח קבלו שיר מתאים../images/Emo23.gif

כנסו לקישור ותהנו לכם...........
חפלה מרוקאית - זיד נסידו סיידני - סלימן אלמוגרבי.mp3

Lau Martinez

New member
תבורכו!!!

עשיתם לי את השבוע!!!! אין לי מילים... אלפי תודות תבורכו!!

למעלה