שלום לכם קוראי הרומח.

מכירים את המעריצות האלה

שקוראות לאורלנדו "אורלי"? חברה שלי היא כזאת (ואל תגידו אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה כי אני אשרוף אתכם לאבדון) והיא זו שהציע ללהק את אורלנדו בלום להיות רייסטלין. אני התנגדתי בכל תוקף. האמת - יש מצב לג'וני דפ. הוא אוהב לשחק את התפקידים האלה של האנטי גיבור.

Knotted String

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

הוא בכלל לא שמח במספריים של אדוארד, או בבני וג'ון, או בחלון הסודי, או בOnce Upon a Time in Mexico שאין לי שמץ איך קוראים לו בעברית, בשער התשיעי... ג'וני דפ הוא שחקן נפלא. הוא מגוון, הוא מוכשר בצורה מטורפת והוא נכנס לדמות שלו בצורה שאף שחקן לא עושה. אם תקחי את אדוארד, צ'ארלי בממלכת השוקולדה, שודדי הקריביים ובני וג'ון [שם הוא משחק בחור קצת מסובב מבחינה נפשית שמטורף על סרטים אילמים, במיוחד של צ'ארלי צ'אפלין ומחקה את באסטר קיטון בצורה מדהימה.] תראי ארבע דמויות, שונות אחת מהשניה בהכל, ממראה, צורת משחק, הליכה, דיבור וכל הפרטים הקטנים שהופכים את הדמות לבנאדם ולא לדמות.

LuLuLu iT

New member
ראיתי את בני וג'ון,

וגם את צ'רלי בממלכת השוקולדה ושודדי הקאריביים אבל רק חלקים קצרצרים מהמספריים של אדוארד. אני מסכיהמ איתך לגבי מה שראיתי, אני באמת חושבת שהוא שחקן מצויין [אבל אני מודה שאני לא מבינה הרבה יותר מדי במשחק]. בכל מקרה, אני לא רואה את ג'וני דפ כרייסטלין, כי אני מדמיינת אותו אפל ומסתורי ומכוער, וג'וני דפ פשוט לא נראה לי כזה. אולי במספריים של אדוארד זה ככה, או בחלון סודי, שאני יודעת שהם יותר.. אה, השתמשנו ב"לא שמחים"? משהו כזה. לא ראיתי אותם. זה ניסוח לא טוב, ג'וני דפ 'שמח כזה'. אבל בעיניי הוא לא נראה מספיק מסתורי ואפל.

Knotted String

New member
אני דווקא חושבת../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

שהוא יכול להיות די טוב בזה. לא בדיוק הבחירה הראשית שלי, אבל עם התפשרויות והרבה מייקאפ אני מסוגלת לראות אותו עושה את זה. רק שהוא לא מספיק כחוש כדי להיות רייסטלין.

Gutterball

New member
once upon a time in mexico -

"היו זמנים במקסיקו" - אחלה סרט. וגם השער התשיעי [קצת מוזר אמנם].

XiluminatiX

New member
גם ב-sleepy hollow

הוא לא כל כך שמח, כי אולי איזה מופרע חסר ראש רודף אחריו :p

Knotted String

New member
משום מה, תמיד../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כשמנסים להרוג אותו, [סליפי הולו, החלון הסודי, השער התשיעי] הוא לא כל כך שמח.

RoCKeR121

New member
אבח הוא הכי פחות שמח

במספריים של אדוארד...קשה להאמין שזה אותו שחקן שמשחק את קפטן ג'ק ספרו המטורף

XiluminatiX

New member
נו נכון

אז הוא בכל זאת מוצא זמן להתחיק מתי שמנסים להרוג אותו.

Im A Believer

New member
../images/Emo45.gif

זה מה שאני כל כך אוהבת בג'וני דפ... הוא לא מקובע על דמות אחת, הוא יכול לשחק מגוון... והוא בוחר בעיקר את הדמויות המסובכות, המשונות...

איפה מוצאים את הסרט המצויר

אני באמת רוצה לראות איך הוא נראה. בנתיים לפי דעתי את רסילטין האדום צריך לשחק מישהו טיפה זקן ואת השחור ג'וני דאפ

מה עם קריסניה?

יש מישהי בהוליווד שמתאימה לשחק אותה? בהוצאה החדשה של האגדות, עם הציור החדש על הכריכה רייסטלין ממש דומה לשחקן הוליוודי כלשהו שלא הצלחתי לחבר שם לפנים שלו (אשמח לעזרה), וקרמון ממש דומה לפירס ברוסנן כשהוא שיחק את ג'יימס בונד. אני אוהבת יותר מדי את סקארלט ג'ונסון ואת קירה נייטלי בשביל לתת להן לשחק תפקיד כמו לאורנה. אני באמת בעד לתקוע איזה פרחה בלונדינית סתומה כמו נעל בשביל האלפית מורטת העצבים הזאת.

למעלה