שלום לכם פורום יקר!

galcool

New member
לא יפה מצידך ../images/Emo8.gif

אם הבנתי נכון, את מתכוונת לחנות בדיזנגוף-סנטר בשם בולי רומנו... חנות מוכרת ומומלצת. אני באופן אישי קונה שם. והבעלים, דווקא לא כל כך קשישים...
גמר חתימה טובה

astrok

New member
אני מכיר את החנות...

אבל בכל אופן אני קונה רק בבולי דיזנגוף (מוטי ברש). יש לי 10% הנחה מהפורום השני, וגם המוכר מנוסה ואמין. החנות, מתבקש לפי השם, נמצאת בדיזנגוף סנטר גם כן. תמיר.

doroni10

New member
אסור להנעל על חנות אחת

למשל, קניתי דרך בולי דיזינגוף קטלוג בולים מסויים במחיר טוב מאד, מצד שני כשבררתי מה מחיר קטלוג Bale החדש לבולי ישראל: המחיר 450שח לפני משלוח. לעומתו בולי רומאנו- 405שח לפני משלוח. כך שיש הבדלים לכאן ולכאן. דורון,

astrok

New member
דווקא כן כדאי להנעל עליהם...

הם הכי זולים שאני מכיר, וביקרתי כבר ב- 6 חנויות בולים, ביניהם ב- 3 פיזית (בולי אדי, בולי כחול-לבן, וכמובן בולי דיזנגוף!!!) ב- 3 האחרים "ביקרתי" כשקניתי בדוכנם בתערוכה הבינלאומית "ירושלים 2001". לדוגמה גיליון הלבנון שגל רצה לקנות ברומנו, עלה 360, בניגוד לדיזנגוף - 270. פער של 33.5%! וגיליון אל-על: דיזנגוף 13, רומנו 18 - פער של 38.5%! ואחרון, חיפה 80: דיזנגוף 9, רומנו 11 - 22%. מיותר להמשיך, ולכן, לדעתי, בולי דיזנגוף נותנים לך את השירות הטוב ביותר, את התמורה הטובה ביותר, במחירים נמוכים, אם לא הכי נמוכים... תראה לי חנות שתמכור סריות שלמות מה- 20 שנה האחרונות (בריה"מ, בולגריה, צרפת) MNH VF - ב- 4 ש"ח לסריה... אבל כל אחד יחליט איפה הוא קונה... זוהי דעתי האישית, ואני ממליץ על המקום בחום! תמיר.

beni165

New member
שתי שאלות/ הערות

קודם כל, כמו שכבר כתר דורון, צרכנות נבונה זו מילת המפתח. ולא רק בבולים, יש תחומים שיותר קל לעשות בהם סקר שוק ויש כאלה שפחות, אבל חייבים לעשות... מה תעשה אם פעם אחת הפער יהיה הפוך? הרי ל תשמור נאמנות גם אז? ושאלה שניה - לא בבולי דיזנגוף קנית בולים מזוייפים? (להב"מים) של אום כולתום ? סליחה של אום קיוין
כבולים רגילים?? בני

astrok

New member
כן שם קניתי...

ועודני בטוח שהבולים שקניתי אמיתיים, י מר ברש לא ימכור בחנותו בולים מזוייפים. וגם אם כן - לא נורא... זה ממש עוזר לי באוסף (אך כמובן שלא אשימם בתצוגה...). גח"ט, תמיר.

doroni10

New member
תמיר- אולי אתה צודק- בדוק בקובץ

לגבי אום אל קווין- כמו שאר הערים המרכיבות היום את איחוד האמירויות, לפני הקמת איחוד האמירויות במשך תקופה קצרה הוציאו הערים בולים שהם מוכרים. כמות הבולים היתה קטנה ביותר אך באמת אום אל קווין הוציא בולי חלל- סידרה אחת ויחידה המוכרת. בדוק בקובץ המצורף (pdf) אם הבולים שיש ברשותך ואשר קנית הם מהסידרה כפי שמופיע בול A4 שתמונתו בדף.- אם כן אז הבולים שברשותך אמיתיים. מצטער על האיכות, איכות גבוהה יותר של הדף לא היתה נכנסת לפורום... דורון,

astrok

New member
התמונה לא עולה...

שלח לי במייל. אשלח לך מסר. תמיר.

beni165

New member
זו לא תמונה זה PDF

תלחץ על הכיתוב "מצורף קובץ PDF" והוא יפתח לך בחלון נפרד. אבל... צריך להיות לך ACROBAT READER במחשב. ברב המחשבים התוכנה מותקנת. בכל מקרה כנראה שהחנות החביבה עליך קבלה בחזרה את הנקודות שלה (בהנחה שאלו באמת הבוים שרכשת) בני

galcool

New member
אתה בעצמך אומר...

אתה בעצמך אומר; הכי זולים שאני מכיר. אז למה לא לנסות להכיר חנויות חדשות?

למעלה