שלום לכם פורום יקר!

astrok

New member
שלום לכם פורום יקר!

אני מחפש כבר זמן רב אלבום 16-24 דף, גדול, לשכן בו את בולי החלל שלי. העברתי אותם מהאלבום שורץ החרקרקים בסך-הכל אחד, אבל גם רע...) לאלבום הישן של אבא שלי, ולאלבום גדול, שבשל הפרדה הקיימת באמצעו לא נכנסים בו גליונות גדולים ממידות הגיליון אותו אריק שלח לי במכתב הראשון שלו אלי (יש בול 8 בולים, בגיליון, כולם בינוניים בגודלם), וגם זה כשאני שם אותו לרוחב... האלבומים אותם אני מחפש, לפחות עד הבר-מצווה שלי, מעבר לתקציבי. ולכן, כל מי שמוכן למכור לי אלבום, ריק כמובן, ללא הפרדה, ללא חרקים, 16-24 דף, גדול, או אפילו בינוני, בן פחות מעשור לערך, במחיר סמלי אותו הוא יקבע, אודה לו מאוד! גח"ט, תמיר.

doroni10

New member
אני לא יודע מה התקציב שלך- אבל

אולי כדאי שתתבונן באתר "בית טוב", שם מחירו של אלבום בולים 16 דפים, דפים שחורים, עם הפרדות כפולות (מבית Importa ההולנדית) הוא 65.00 שח, אלבום זהה עם 24 דפים מחירו 90.00 שח, משלוח בארץ- 10 שח אלא אם כן הקניה מעל 100 שח ואז המשלוח חינם. דורון,

doroni10

New member
נ.ב-לא לקנות מהם חבילת בולים פזורים

חבילות בולים פזורים שלהם מכל העולם מכילים כ10% להדמ"ים (כגון אג'מאן, מנמה, קטנג'ה וכו)... אבל השרות שלהם באופן כללי די טוב. דורון,

astrok

New member
אין מצב שאקנה מבית טוב...

הזמנתי בעברי 200 בולים ענקיים ב- 35 ש"ח ומלקט ב- 15 ש"ח, שלחתי צ'ק, הוא שלח לי את החומר, אבל בגלל שהיו בעיות אם הת.ד. שלי המשלוח חזר אליו, הוא הפסיד 10 ש"ח ולא הסכים לשלוח שוב אחרי שזה הסתדר... מאז (9 חודשים) אני לא מתעסק איתם... תמיר.

galcool

New member
../images/Emo8.gifאהבתי את

המושג להד"ם שרץ פה בפורום מאז הדיון על הסינדרלות. אריק, אולי נפתח ליד הסקר, הגלריות והמאמרים גם פינת "מושגים"?

beni165

New member
צריך לקרוא להם

להב"ם לא להד"ם, משמע - לא היו בולים מעולם...

beni165

New member
צריך לקרוא להם

להב"ם לא להד"ם, משמע - לא היו בולים מעולם...

zininininizidj

New member
יש לי אלבום "ישראלי"

בבית.... לא יודע כמה דף... הוא לא כ"כ גדול... והוא במצב דיי טוב

astrok

New member
אם תרצה תביא אותו למפגש,

אני אביא שטרות, ונסגור עסקה. ואגב מה עם הבולים? עבר כבר שבוע וחצי מאז ששלחנו... תמיר.

zininininizidj

New member
אני מחר אברר בקשר לבולים....

דרך אגב... גם את השטרות הם עוד לא העבירו לי... ואת האלבום אני אביא ונסתכל איזה שטרות יש לך....

yoavabadi

New member
אם תקציבך-

77 ש"ח תוכל לקנות באופיס דיפו אלבום בולים 32 דף המתאים ל-2000 בולים (לא שחור אבל נטול חרקים למינהם) ובתוספת של 14 ש"ח תקבל אלבום ענק! של 64 דף ל-4000 בולים. מקווה שעזרתי יואב

astrok

New member
תודה לך!;

אבל אוותר בינתיים. זהו אכן תקציבי אך אני מעדיף להשקיע כעת בבולים... לילה טוב, תמיר.

astrok

New member
תודה לך!;

אבל אוותר בינתיים. זהו אכן תקציבי אך אני מעדיף להשקיע כעת בבולים... לילה טוב, תמיר.

doroni10

New member
מאחר ואין אלבומים בשכירות....

קצת קשה לי לראות כייצד תוכל, אם אין לך אלבום, להשקיע בבולים.. שכן הם צריכים "בית" לגור בו... לא כך?

אלבום בשכירות - רעיון מצויין!

יהיו אלבומים בשכירות חודשית, חצי שנתית ושנתית. מי שיחתום על חוזה שכירות לשלוש שנים יקבל הנחה... ועכשיו ברצינות - אני ממליץ על אלבומים עם דפים שחורים. הבולים נראים כל כך הרבה יותר יפים!

צהובה18

New member
אתה יכול לקנות אלבומים בדיזינגוף

בבנין ההוא שכחתי איך קוראים לו שיש שם ת'בית קולנוע המעפן. בקומה 3 אני חושבת.זה חנות של זוג קשישים שיש להם בנוסף מלא בולים למכירה. מקווה שעזרתי איכשהו...

למעלה